Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Epic
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nuglu poolt
    Netipood Reset. Tellisin ühe toote järelmaksuga, sain kinnituse, et kaup on tellitud jne, aga kaupa juures oli märge, et tarneaega tuleb eraldi selle toote puhul küsida. Saatsin siis kirja, et millal jõuab ja mitu päeva hiljem tuli vastus, et see kaup on ladudest ja partnerite ladudest hoopis otsa saanud. Et sorry, aga ehk tahate teist toodet, uuemat, ja arve vahe saate siis ise kinni maksta. Ok, ütlen, et võtan selle. Järgmine hommik tuleb kiri, et kahjuks sai ka see mudel laost otsa, väga kahju. Ja pakuvad juba üldse kolmandat ja mingi teise firma toodet. Ajuvaba.
    Meenub, kuidas paar aastat tagasi sai uusi jooksujalatseid ostetud. 1a poega olid varem head kogemused olnud ja valisin siis sealt midagi välja. Tellisin kuhugi automaati, seega oli üllatus suur, kui saabus meil, et kaup on kohale jõudnud ja tulge kontorisse järgi. Selgitasin siis üle, et tellisin jalatsid automaati ja tahaks need ikkagi sedamoodi kätte saada. Vastati, et täpsustatakse üle. Järgmises meilis öeldi järsku, et kaup on hoopis otsas, valige midagi muud samast hinnaklassist. Sai siis nii tehtud, aga seejärel selgus, et see mudel on ka kõik väljamüüdud juba, valige midagi muud. Selle peale palusin raha tagastada ja võtsin jalatsid ühest teisest kohast. Päris huvitav oleks muidugi olnud, kui olekski läinud kontorisse järgi kaubale, mida pole olemas.

Leave a comment:

• Nuglu
    replied
    Netipood Reset. Tellisin ühe toote järelmaksuga, sain kinnituse, et kaup on tellitud jne, aga kaupa juures oli märge, et tarneaega tuleb eraldi selle toote puhul küsida. Saatsin siis kirja, et millal jõuab ja mitu päeva hiljem tuli vastus, et see kaup on ladudest ja partnerite ladudest hoopis otsa saanud. Et sorry, aga ehk tahate teist toodet, uuemat, ja arve vahe saate siis ise kinni maksta. Ok, ütlen, et võtan selle. Järgmine hommik tuleb kiri, et kahjuks sai ka see mudel laost otsa, väga kahju. Ja pakuvad juba üldse kolmandat ja mingi teise firma toodet. Ajuvaba.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sest seal on mingi gazillion aastat üks menüü. Ehk siis midagi uut ja rabavat ei pakuta.

Böff on neil väga väärt.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Eri Klas - "Gloriasse tulles peab olema kas väga hea maitse või paks rahakott - aga parem on kui mõlemad

Ma käisin paar aastat tagasi seal jõulude ajal ja pakuti ikka erilist sitta. Välgumihkli-gaasi maitsega keedukana oli neist parim.
    Camoon, kui õppides praegu kokaks ning keegi Gloriasse ei soovitata isegi 3. kursuse õpilasel praktikale minna, siis on seal midagi mäda.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Eri Klas - "Gloriasse tulles peab olema kas väga hea maitse või paks rahakott - aga parem on kui mõlemad

Ma käisin paar aastat tagasi seal jõulude ajal ja pakuti ikka erilist sitta. Välgumihkli-gaasi maitsega keedukana oli neist parim.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Sellepärast nad neid va kappe treivadki.
    Tartusse pole ükski kojuvedaja oma teenust laiendanud ja polevat seda plaani ka lähitulevikus. Stok saab rahulikult poes edasi käia ja ei pea muretsema kust ta 2h leiab, et toitu oodata.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Teie valitud aadressile me veel kaupa ei toimeta
    Sellepärast nad neid va kappe treivadki.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Mõni neist kettidest kavatseb teenusepunkte laiendada ka? Ikka veel ainult Harjumaa ning Pärnu ümbrus kaetud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ma käin poes kas teel töölt koju või siis pärast enda või lapse trenni. Spetsiaalselt poe pärast lähen välja vbl pühapäeva õhtul, kui tahan niisama jalutada, aga seda juhtub haruharva.
    aga mine peale tööd või peale lapsega trenni otse koju, jõuad nii varem kohale ning telli selleks ajaks e-selver

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    [---] terve nädala kraami ette osta ei soovi. Mõistan, miks osad nii teevad, aga piimatooteid, liha, puuvilja, leiba-saia ei osta ju nädalaks ette?
    miks mitte? kuni nädala säilib kõik kenasti (v.a kala).

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    No minuga on nii, et mul lihtsalt pole aega kodus passida 2 tundi ja oodata. Üldiselt on koguaeg muud tegemist ja mul ongi kõige lihtsam reaalselt käia poes. Muidugi teine asi oleks, kui ma ei liiguks autoga, siis tõesti prooviks mõni õhtu reaalselt nii, et võtan selle 2 tundi ja passin kodus ja ootan kaupa.
    Muidugi jah üldjuhul tuuakse see kiiremini kohale, aga ma ei saa sellega arvestada koguaeg, et toovad tunni jooksul.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    No vot, ongi Sulle vastus, miks osad inimesed ikka veel ise poes käivad. Mul ei ole ühelgi tööpäeva õhtul sellist aega kodus passida ja terve nädala kraami ette osta ei soovi. Mõistan, miks osad nii teevad, aga piimatooteid, liha, puuvilja, leiba-saia ei osta ju nädalaks ette? Poolfabrikaate ma ei soovi.
    ee...

ee...

et sul on aega minna mingi suvaline õhtu poodi, aga sul ei ole aega täpselt samale ajale (mil poodi minek toimub) bronnida kohale toomine? kus on loogika?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Kas kojutellimise puhul peab mingil kindlal ajavahemikul kodus istuma?
    Nojah, barboras see ajavahemik 1 tund, mujal 2. Seda, et reaalselt peadki passima 2 tundi juhtub muidugi üliharva, tavaliselt helistatakse juba varem, et kas saab ära tuua või tuuakse suht täpselt ajavahemiku algul. Tundub kuidagi ebaefektiivne kasutus nendel kullerite üle või siis lihtsalt pannakse nii suur ajavahemik, et delfisse kurbi lugejakirju ei ilmuks kui liikluse tõttu 20min hiljaks jäädakse.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
    Sellepärast Kevin Rääbis ongi nii rikas düüd nüüd, et pints on talle kunagi avaldanud saladuse, kust odavat juuksegeeli ja päiksekreemi saada

Krt selle vastuse peale tõmbasin omale nüüd sülje kurku suurest naerust.

Ei saa välistada, et nii ongi aga kahjuks Kevinit isiklikult ei tunne.
    Tema kelladest (no homo) ma muidugi väga lugu ei pea aga tänu Miyota sisule on tegemist kvaliteetsema tootega, kui näiteks enamus Daniel Wellingtone (ainukene kell vist, mille $15-20 koopiad on originaalist kvaliteetsemad).

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Kopli Kaubamajas suur (650ml) Hellmann's nii soodne, et seda määri kuhu tahad (kasuta juuksegeelina või päikesekreemina), €1.85 soodukaga (Selveris €3.80 miskit).
    Sellepärast Kevin Rääbis ongi nii rikas düüd nüüd, et pints on talle kunagi avaldanud saladuse, kust odavat juuksegeeli ja päiksekreemi saada

Leave a comment:

Töötlen...