Vist sobib siia teemasse.
Manchesteri lennujaam. Pidin tund aega Sheffieldi rongini ootama, seal sees oli vist nii....7-8 kraadi. Talvejope ja salliga tulid ka külmavärinad. Inglastele ei meeldi siseruume kütta, aga see on juba veidi ekstreemne.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Seda on su attitudest tõesti arusaada, et sa ei võtaAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltViina ei joo, küüslauku ei olnud, läksin lihtsalt magama. Nüüd terve kui purikas.Leave a comment:
-
-
Paar pitsi viina, 2-3 küüslauku, viinasokid ja magama. 60% of the time, it works every time.Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Just toppisin omale pikad riided selga, sest jube külm oli, ajas köhima ja mingi 4 taskurätikut olen lõpuni kasutanud. Kui ma tõesti tänasel jooksul end haigeks külmetasin, siis ma olen homme maailma kõige armetum olend. Ilusat puhkuse algust mulle!Leave a comment:
-
Ja siis sa räägid siin vahepeal lumehelbekestest..Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMinu jaoks on kogu see trall EMO ümber üle ketta. Kui tervel inimesel hakkab järsku kuskilt valutama, saab tänaval kukkudes või trennis haiget või satub puru silma - siis minu arust ei ole mõistlik lasta tal oodata neli tööpäeva, et minna perearsti vastuvõtule. Saan aru EMO arstidest, kes ei õppinud 10 aastat selleks, et palavikku mõõta, aga kuidagi on vaja ka neid inimesi aidata. Rääkimata neist, keda saaks võibolla vähist terveks ravida, kui õigeaegselt jaole saab, selle asemel et pärast statistikasse kirjutada..
Just toppisin omale pikad riided selga, sest jube külm oli, ajas köhima ja mingi 4 taskurätikut olen lõpuni kasutanud. Kui ma tõesti tänasel jooksul end haigeks külmetasin, siis ma olen homme maailma kõige armetum olend. Ilusat puhkuse algust mulle!Leave a comment:
-
Mind pigem ajab kettasse, kuidas emosse minnakse suvajamadega ja siis see maksab üle 100 euro kord, aga tõsisemate asjadega ei saada arsti juurde.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNo offence, aga puru silmas võib häirida rohkem kui kasvaja. Kuigi pikas jooksus ei ole just eriti fataalne.
Ja siis perearsti juures olevad vanurid, kes niisama käivad iga kuu teste tegemas, kuna saab.Leave a comment:
-
-
Mul emal kahtlustatakse kasvajat, aga eriarsti juurde on ainult tasulised ajad. Ja siin mingid käivad emos puru silmast välja võtmas...Leave a comment:
-
Teil peab raudne tervis olema.Võiks kaaluda Ironmanil osalemist.Viimased aastat PERHis, uksest sisse astumine kuni väljumine:
- Õla liigese luksatsioon, seoti tugisidemesse, 3h.
- Ise endale kätte pussitamine, 7 õmblust, 40min.
- Rattaga suurem risu, kiirabiga sisse, ASAP.
- Sõrmede luu murrud, kips, 2h.
- Käelaba murru kahtlus, ei leidnud parkimiskohta, läksin koju ära.
- Paanikahoog, rütmihäired vms, 45 minutit ootasin, siis läksin koju ära.
- Vt eelmine punkt paar nädalat hiljem, targemaks ei saanud, 2h30min. Käisin vahepeal Selveris koju sisseoste tegemas ja Tammsaare ärimajas kontoris töö asju tegemas.Leave a comment:
-
-
Need 2 lugu pole omavahel seotud. Asja sain lahendatud NV`l, polnud mingit paberit vaja. Küll aga unus tol korral selle admini peale kaebus teha.
Töendi pärast EMOsse pöördumisest on ka meedias räägitud: https://kasulik.delfi.ee/news/uudise...da?id=70291543Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: