Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Ingmar Vaata postitust

Palun selgita seda "vasakäärmusluse invasiooni". Milles see väljendub ja miks seda taltsutama peab?
    Usa Presidenti blokeerima kui ta riigi poliitikast räägib, sest see ei ole vasakäärmuslaste mõttelaadile vastuvõetamatu on piisav põhjus, miks seda taltsutama peab. Seda platvormi kasutatigi teiste vasakäärmuslaste pilti toomiseks luues neile piiranguteta ja konkurentsivaba platvormi (mis ennem on saanud populaarseks olles avatud kõigile), mille kaudu kallutada uusi noori inimesi, sest esineb ainult ühesuunalist ideoloogiat ja arusaama.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Elon Musk ostis selle, et taastada Free Speechi taastada ning vasakäärmuslaste invasiooni natukene taltsutada. Sest Twitteri juhtkond jne on avalikus pildis üks kõige ehedamaid näiteid kui värdjalik asi on vasakäärmuslus.
    Palun selgita seda "vasakäärmusluse invasiooni". Milles see väljendub ja miks seda taltsutama peab?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    Miks on tviteri ostmine/müümine nii suur uudis?
    Firmad ju ikka vahetavad omanikke igapäevaselt.
    Elon Muskil ju raha on. Miks mitte.
    Elon Musk ostis selle, et Free Speechi taastada ning vasakäärmuslaste invasiooni natukene taltsutada. Sest Twitteri juhtkond jne on avalikus pildis üks kõige ehedamaid näiteid kui värdjalik asi on vasakäärmuslus.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Miks on tviteri ostmine/müümine nii suur uudis?
    Firmad ju ikka vahetavad omanikke igapäevaselt.
    Elon Muskil ju raha on. Miks mitte.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Puhas klikk ju. Vöi teeb see KAPOle ja meie julgeolekule teene kuidagi? Pigem vastupidi, see üleliigne kajastus pakubki venelastele head materjali, et näe millised fasistid siin Eestis on. Võta kasvöi Tallinna kommuun ette, seal on mitmeid arutelusi sadade kommentaaridega

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Mis on PM ajakirjanikel häda, et nad seda pronkssõdurit saaginut nii suure innuga taga ajavad? Ehk leiab praegusel ajal suuremaid kuritegusid, millest kirjutada?
    Eks seal on küsimus, et kas on tegu inimesega, kes täispeaga lihtsalt lolluse tegi või siis pigem tüübiga, kes tahab tekitada olukorra, mida siinsetele venelastele pakutaks "näe, fašistid vihkavad teid"-provokatsiooniga.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Mis on PM ajakirjanikel häda, et nad seda pronkssõdurit saaginut nii suure innuga taga ajavad? Ehk leiab praegusel ajal suuremaid kuritegusid, millest kirjutada?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kas kassipoegade uputamine oli 90ndate Eestis tavaline värk? Või see mingi borrowed memory mul?
    Kahjuks küll....saadeti "merekooli". Möni pesakond önnestus sellest saatusest päästa ja turul 10-20 krooni eest maha müüa. 6 kassi smuugeldasime naabritüdrukuga ükskord ära niimoodi, aga see polnud ainuke kord. Üks tädike veel vaatas neid kasse korvis terase pilguga ja küsis "misshe tükk maksab?"

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kas kassipoegade uputamine oli 90ndate Eestis tavaline värk? Või see mingi borrowed memory mul?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Kas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.
    Kas seal ühistranspordile eraldi foore ei ole, kus värvide asemel kriipsud? Need lasevad natuke varem läbi näiteks Liivalaia / Suur-Ameerika ja Pärnu mnt ristmikul.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Kas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Ma püsivahale päris 2 aastat efekti ei julgeks anda. Minu kogemuste põhjal jääb pigem ikkagi 6-12 kuu vahele. Keraamiline kate on pikaajalisem, aga ka tugevam. Päris poe parklas uksega saamise eest ei päästa, kuid väiksemad kriimud hoiab ära. Vahe kohta võib lugeda nt siit:

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Kui just mingi töö Berlingoga ei sõida tasub alati vahatada. Kestab päris hästi. Tavaline vaha, kui korralikult on tehtud, peab vastu 2 aastat umbes, isegi 3-4 aasta pärast on ka veel efekt täiesti tajutav. See jutt kehtib muidugi kui vältida harjadega pesulat, aga seda teeb iga kultuurne autopede nagunii
    Ehk siis püsivaha on täiesti piisav? On kellelgi mingeid konkreetseid kohti, mida soovitada ka?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

Ma ei taha siin väga palju vastu vaielda selles osas, et mingis mõttes nõus ja nagu varasemalt mainisin, siis emotsionaalne teema ka. Aga kuna näide on väga tervisekassa juhi spetsiifiline, siis ma olen kimbatuses veidi, sest ma ei näe mitte mingit stsenaariumit, kuidas sinna juhiks saada näiteks konkreetse valdkonna tippspetsialisti - näiteks juhtimiskogemusega tippspetsialisti tervishoiuvaldkonnast seest.
    See valdkond jäi mulle hambusse katku ajal määratud tulemustasu tõttu olukorras, kus sisuliselt vist pole mitte ühtegi eestlast, kes poleks kokku puutunud pikkade ravi- ja/või eriarsti järjekordadega. Ja ei ole mingitki märki, et olukord läheks paremaks. Minu jaoks sellisel juhil puudub pädevus, kui ta laseb endale sellise tulemustasu määrata saamata aru sõnumist, mida see kannab ja vaenust, mida see tekitab. Või on tal sellest pohhui. Mõlemal juhul, ebalahe.

​​​​​​Sest no kui erasektoris ma saan veel tulemustasust aru - tulemus on rahaliselt mõõdetav, siis kuidaviisi see avalikus sektoris iga aastaselt nagu kellavärk tiksub? Mis tulemused? Et sai oma tööga - mille eest niikuinii saab korralikku töötasu - hakkama? Braavo. Terve Eesti rõkkab.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Palju tänapäeval tipp-topp baka- või magistritöö eest turul makstakse?

Leave a comment:

Working...
X