Algselt postitas Ingmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Elon Musk ostis selle, et taastada Free Speechi taastada ning vasakäärmuslaste invasiooni natukene taltsutada. Sest Twitteri juhtkond jne on avalikus pildis üks kõige ehedamaid näiteid kui värdjalik asi on vasakäärmuslus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustMiks on tviteri ostmine/müümine nii suur uudis?
Firmad ju ikka vahetavad omanikke igapäevaselt.
Elon Muskil ju raha on. Miks mitte.
Leave a comment:
-
Miks on tviteri ostmine/müümine nii suur uudis?
Firmad ju ikka vahetavad omanikke igapäevaselt.
Elon Muskil ju raha on. Miks mitte.
Leave a comment:
-
Puhas klikk ju. Vöi teeb see KAPOle ja meie julgeolekule teene kuidagi? Pigem vastupidi, see üleliigne kajastus pakubki venelastele head materjali, et näe millised fasistid siin Eestis on. Võta kasvöi Tallinna kommuun ette, seal on mitmeid arutelusi sadade kommentaaridega
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMis on PM ajakirjanikel häda, et nad seda pronkssõdurit saaginut nii suure innuga taga ajavad? Ehk leiab praegusel ajal suuremaid kuritegusid, millest kirjutada?
Leave a comment:
-
Mis on PM ajakirjanikel häda, et nad seda pronkssõdurit saaginut nii suure innuga taga ajavad? Ehk leiab praegusel ajal suuremaid kuritegusid, millest kirjutada?
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas kassipoegade uputamine oli 90ndate Eestis tavaline värk? Või see mingi borrowed memory mul?
Leave a comment:
-
Kas kassipoegade uputamine oli 90ndate Eestis tavaline värk? Või see mingi borrowed memory mul?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.
Leave a comment:
-
Kas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.
Leave a comment:
-
Ma püsivahale päris 2 aastat efekti ei julgeks anda. Minu kogemuste põhjal jääb pigem ikkagi 6-12 kuu vahele. Keraamiline kate on pikaajalisem, aga ka tugevam. Päris poe parklas uksega saamise eest ei päästa, kuid väiksemad kriimud hoiab ära. Vahe kohta võib lugeda nt siit:
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKui just mingi töö Berlingoga ei sõida tasub alati vahatada. Kestab päris hästi. Tavaline vaha, kui korralikult on tehtud, peab vastu 2 aastat umbes, isegi 3-4 aasta pärast on ka veel efekt täiesti tajutav. See jutt kehtib muidugi kui vältida harjadega pesulat, aga seda teeb iga kultuurne autopede nagunii
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Ma ei taha siin väga palju vastu vaielda selles osas, et mingis mõttes nõus ja nagu varasemalt mainisin, siis emotsionaalne teema ka. Aga kuna näide on väga tervisekassa juhi spetsiifiline, siis ma olen kimbatuses veidi, sest ma ei näe mitte mingit stsenaariumit, kuidas sinna juhiks saada näiteks konkreetse valdkonna tippspetsialisti - näiteks juhtimiskogemusega tippspetsialisti tervishoiuvaldkonnast seest.
Sest no kui erasektoris ma saan veel tulemustasust aru - tulemus on rahaliselt mõõdetav, siis kuidaviisi see avalikus sektoris iga aastaselt nagu kellavärk tiksub? Mis tulemused? Et sai oma tööga - mille eest niikuinii saab korralikku töötasu - hakkama? Braavo. Terve Eesti rõkkab.
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: