Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• count
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Making a murderer.
    Võimas dokksari, pole midagi öelda. Tegijate pühendumus on fenomenaalne, ligipääsetavus ka erakordne ja lugu lihtsalt nii uskumatu, et tõsi. Äkki on siin teemas isegi mainitud, aga kiirotsingul ei leidnud. Jah, ma saan muidugi aru, et tegijad on teatavas mõttes valinud poole, aga teisiti ei oleks sel lool sellist mõjujõudu. ma meelega enne vaatamist ei googeldanud ja kuni viimase osani arvasin, et tegu on mockumentaryga, kus palgatud näitlejad ja andekas stsenarist, aga.
    Ma ei tea, selle sarjaga sai igatahes iga sent tagasi, mis NFile kulutatud. Tõsiselt soovitan, eriti hea veel korraga vaadata (10 h).
    Tõesti väga hea kraam.

Sarnaselt rixxerile ei omanud eelnevalt mingit infot ja vaatasin kõik 10 osa ära jaolin täiesti veendunud et tegu peab olema mockumentaryga. Lugu ise on küll fcked up et esmaspilgul ütlks võimalik ainult USA-s, kuid kahjuks on see ka meie riigis pigem tavapärane praktika, kui õõvastav erand. Inimestele kes armastavad kõigest väest mente ja arvavad et nad on siia loodud, et meid kaitsta ja hoida on see kohustuslik hariv materjal.

Hindeks tugev kümme! (kahtlen kas sellist dokumentaali on üldse võimalik kuidagi üle teha? saavutati suhteliselt lagi)

OJ lugu oli täielik ajaraisk. Kehv näitetöö ja roosamanna hollyvuudy lugu. Oleks saanud palju paremini. Ei suudetud ära otsustada, kas taheti olla tõsine sari või absurdikomöödia.

Hindeks kehva 6.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    nahh te spoilite
    Pmst see lause ei peaks sulle mitte midagi hetkel ütlema kui sa pole osa näinud või mujalt spoilereid lugenud/vaadelnud.

GoT mõistes siis 9.0 on selline harju natuke üle keskmise hinnang GoT suhtes. Õnneks on osal siiski 9.8 hinnang. Isiklikult paneks selle Hardhome ning The Rains of Castamere kõrvale, kui parimad kolm osa mis on olnud.
    See hooaeg on muidu üldse väga-väga hea olnud, pmst parim (siiamaani).
    Aga muidu jah,

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Hold the door
    nahh te spoilite

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    GoT viimane osa oli tõenäoliselt selle sarja üks tugevamaid. Niisama, vahemärkuseks.
    Hold the door

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    AMC uus sari Preacher: arusaamatu sisutu saast või siis ülimoodne ja ultrakuul lugu preestrist ja vampiirist ja muidu ägedast rahvast kusagil Texase kolkas. Minu meelest selgelt see esimene variant.
    imdb.com-is päris kõrge hinne(9,0), aga ainult 2k inimest hinnanud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    GoT viimane osa oli tõenäoliselt selle sarja üks tugevamaid. Niisama, vahemärkuseks.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    AMC uus sari Preacher: arusaamatu sisutu saast või siis ülimoodne ja ultrakuul lugu preestrist ja vampiirist ja muidu ägedast rahvast kusagil Texase kolkas. Minu meelest selgelt see esimene variant.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Tavaliselt suvel pole eriti midagi vaadata, aga nüüd olen mina küll veits elevil, et sellise asja peale komistasin.

Leave a comment:

• Montag
    replied
    oi kui halb, idee veits surnud hobust peksta, okei, mida iganes, a no treiler on full-on ridiculous

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Jasperi pildil olev Charlotte Rampling on küll heaven on earth.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Olivia Hussey, Charlotte Rampling, Gina Devine, Ravshana Kurkova, Adele Exarchopolous, Anna Kendrick.

rohkem ikka modell, aga siiski

-e- Natalie ka muidugi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Linda Cardellini on tõenäoliselt läbi aegade kõige kenam näitleja.
    nomineerin:

Gal Gadot,Rosamund Pike, Abigal Spencer, Margot Robbie,Emmy Rossum, Emma Watson, Freida Pinto, Marion Cotillard, Kate Beckinsale, Jordana Brewster, Sienna Miller, Olivia Munn (he-he), January Jones, Rashida Jones, Yvonne Strahvoski, Emma Roberts, Morena Baccarion, Emily Vancamp

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

Väga head näitlejad. Sellest sarjast algas päris mitu tähelendu(James Franco, Seth Rogen, Jason Segel). Sarja naispeaosatäitja(Linda Cardellini) on tõenäoliselt läbi aegade kõige kenam näitleja.

Storyline oli hea. Karakterid suht cliche, kuid siiski huvitavad. Üpris lihtsast kontseptist(high school) suudeti väga palju põnevust tekitada.

Ma ei tea kas kokkusattumus või ei, aga main cast oli umbes 80% jewish

Sarjast on ainult üks hooaeg 18ne osaga. Üks osa kestab 44 minutit ja on täpselt sobiva pikkusega vaatamiseks. Mingil põhjusel see sari canceldati juba pärast 12ndat osa, ning tänu sellele lõpp veidi kannatab.
    overall 8/10 hea meelelahutus ja mõnus 80ndate ja gümnaasiumi nostalgia.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma kusjuures usun, kuna maailm on suur'n'lai.
    nojah, ega muidu ei trollitaks, kui kalakesi õnge otsa ei hakkaks. aga küsimus on, kust tuleb initsiatiiv? see on ju nii ilmselge koht trollimiseks nagu "who's this geezer with Riri and Yay? he's career is about to get off".

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    sa päriselt uskusid neid? ma ei ole võimeline uskuma seda at the age of trolling as we are.

(aga minu lingitud on oodatavalt parem asi, kui buzz ja ESPN-i bet paika peab. ikkagi dok)
    Ma kusjuures usun, kuna maailm on suur'n'lai.

Leave a comment:

Working...
X