Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Täitsa nöus jah, tahtlikku venitamist vöiks küll vähem olla. Siiski mulle ei meenu olukorda, kus juba pingil istuv väljavahetatud mees saab kollase liiga aeglaselt lahkumise pärast .

Aga neid kohti, kus piirid hägused, on veel. Näiteks audiviske asukoht. See vöib tuimalt 10m varieeruda vastavalt sellele kuidas viskajale mugavam on. Miks ei vöiks seal natuke vahtu maha visata? Teine asi on lisaminutid. Ei oleks ka probleem see täpselt välja arvutada stopperiga, kui palju aega raisku läks. Siin saab kohtunik lihtsalt oma nägemise järgi vajutada 3-4 minutit liiga palju vöi liiga vähe.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Teine asi mis häirib on palli minema löömine või kaasa võtmine kui vastaste karistuslöök/out on. Igakord võiks selline asi kollane olla, annaks mängu põnevusele ka juurde.
    MM2006 prooviti seda. Mängijad ikkagi puutusid palli vile järel. Kollaste ja punaste arv alagrupiturniiril tõusis järsult, mis eskalleerus Holland - Portugali mänguga.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas NuFc Vaata postitust
    Venitas ikka päris korralikult platsilt lahkumisega. Minu meelest peaksid kohtunikud rohkem sellist venitamist karistama hakkama.
    Ei suuda ära oodata kui igale venitajale kollast hakatakse näitama.

Teine asi mis häirib on palli minema löömine või kaasa võtmine kui vastaste karistuslöök/out on. Igakord võiks selline asi kollane olla, annaks mängu põnevusele ka juurde.

Leave a comment:

• NuFc
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Everton - Arsenal mängus sai Dominic Calvert-Lewin liiga aeglaselt platsilt lahkumise eest kollase. see mingi uus asi pole? Ei tundunud küll mingit ülemäärast venitamist
    Venitas ikka päris korralikult platsilt lahkumisega. Minu meelest peaksid kohtunikud rohkem sellist venitamist karistama hakkama.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Everton - Arsenal mängus sai Dominic Calvert-Lewin liiga aeglaselt platsilt lahkumise eest kollase. see mingi uus asi pole? Ei tundunud küll mingit ülemäärast venitamist

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    kas keegi neist üldse aru saab? Enne viimaseid muutatusi ma arvasin et saan. Nüüd ei tundu küll enam nii.
    Särk pole käsi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    kas keegi neist üldse aru saab?
    Kihlveokontorid?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Mis need reeglid on käe osas? Mitu kätt täna, mis varasemalt pendlaks varitud jäänud tähelepanuta.
    kas keegi neist üldse aru saab? Enne viimaseid muutatusi ma arvasin et saan. Nüüd ei tundu küll enam nii.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Mis need reeglid on käe osas? Mitu kätt täna, mis varasemalt pendlaks varitud jäänud tähelepanuta.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Nüüd vist pannakse mõned kaamerad ka joontega paralleelselt. Praeguste kaameratega ainuõige otsus, polnud aru saada, kas pall oli väljas või mitte, aga fakt, et joontega paralleelseid kaameraid pole, on päris uskumatu.

Leave a comment:

• NuFc
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    A kui reaalselt lööd õlavarrega siis võetakse käsi ��
    Nali on see asi.
    Kas peale uue käe reegli tulekut on selliseid olukordi olnud?

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    selgita siis minusugustele ullikestele palun.

edit: aaaaaaaaaa uus käe reegel, õlaga võib mängida ehk sellepärast pole joon tõmmatud kaenlaaugust. sssssssssssssssssssssssselve, olin loll. otsus õige (vist). õltsid on täna oma töö teinud.
    A kui reaalselt lööd õlavarrega siis võetakse käsi 😀
    Nali on see asi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    pilt natuke nurga all on siis tõmbab siin osadel kohe protsessori krussi.
    selgita siis minusugustele ullikestele palun.

edit: aaaaaaaaaa uus käe reegel, õlaga võib mängida ehk sellepärast pole joon tõmmatud kaenlaaugust. sssssssssssssssssssssssselve, olin loll. otsus õige (vist). õltsid on täna oma töö teinud.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    pilt natuke nurga all on siis tõmbab siin osadel kohe protsessori krussi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
    Aga Kouyate hoiab seal sulu ära ju, miks seda joont clyneiga võrreldatakse? Vähemalt minu arust jookseb see joon Kouyate kottide jalge vahelt läbi?
    õigus, aga samas clyne katab ka sulu ära kui aus olla

Leave a comment:

Working...
X