Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Mulle tundus alguses klippi vaadates puhas penalti. Aga kaaderhaaval kerides muutis pall justkui hetk enne Odoi kätt suunda. Kindel, et see Greenwoodi puutest ei juhtunud?
-
See hetk juhtus hiljem kui odoi juba käsipalli mängis.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustKas siin pole mitte case, et Greenwood pmst pani pukki/lükkas Odoi kätt nõnda, et see palli puutus?
Leave a comment:
-
Kas siin pole mitte case, et Greenwood pmst pani pukki/lükkas Odoi kätt nõnda, et see palli puutus?
Leave a comment:
-
ps. isiklikult arvan, et selline asi ei peaks penalt olema, aga kui reegel on nii, siis võiks seda järgida ehk?Shaw on Hudson Odoi's handball: "I even heard the referee say to H [Maguire] if I say it's a pen then it's going to cause a lot of people to talk afterwards."
kui kohtunik tõepoolest nii ütles, siis pmst viskasid kohtunikud ennast lampsi ja kloppi sõnade peale selili ja ulatasid neile lubrikandi.
Leave a comment:
-
Nagu ma eile Inglise huumori teemasse postitasin... Lee Mason paneb terve hooaja juba hullu.Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee kohtunik ei tohiks enam ühtegi mängu vilistada, punkt.
Leave a comment:
-
Võtab selle teema hästi kokkuAlgselt postitas Saarlane Vaata postitust
Leave a comment:
-
normaalses universumis siuke kohtunik ei vilista enam elus mitte ühtegi jalgpalli mängu
Leave a comment:
-
suudlemeAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustMine vaata oma kuradi Ameerika jalgpalli edasi ruudi
Leave a comment:
-
Mine vaata oma kuradi Ameerika jalgpalli edasi ruudiAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustosta prillid poiss
Leave a comment:
-
osta prillid poissAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustKui see Mason Greenwoodi käega mängimine oleks Odoi kaela lükatud, siis ma oleks premmi quittinud.
Leave a comment:
-
Kui see Mason Greenwoodi käega mängimine oleks Odoi kaela lükatud, siis ma oleks premmi quittinud.
Leave a comment:
-
tuleb välja, et sõrmed ei ole penalti. tüüpiline prem. tüüpilised premi kohtunikud. miks linnupoja on siin teemas koguaeg gaas põhjas? täpselt selle pärast.
Selle liiga kohtunikud on MÕTTETUD sitanäpud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: