Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vabandusi pole, järelikult tulen. No-brainer imo.

Kommentaar

Olen veendunud, et selle aasta üritus saab minu jaoks veel parem olema kui eelmise aasta oma. Põhjus: autos pole kahte norskavat joodikut

Kommentaar

norskamine on meditsiiniline probleem ja selle üle ei maksaks korduvalt nalja heita...

Kommentaar

Kui ma kuhugi mujale ei sõida just, siis sõidan kindlasti Pärnusse. Elik võtan plaani!

Kommentaar

1) katsun endki kohale lohistada,
            2) kas autoga Pärnu jõe sillast ka yle saab sõita, siis sobib koht ka
            3) aja sobivuse seisukohast ei oska praegusel hetkel midagi halba/head öelda,
            4) korraldajatele yx palve kah, pyydke sean ka fantasyhooaja alguse puhul kohale meelitada

Kommentaar

Hommik seltsimehed ja muud karvalised!

Veaks end ka lõpuks kohale. Saaks näod ja nimed ka lõpuks kokku pandud. . Liigub muideks Tallinna suunalt, seega kel transpordi probleeme, võtku ühendust.

Terv.
              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Paide Pahtel tradeb:
                Emeka Okafor (CHA)
                Anderson Varejao (CLE)

Lords of the Pärnu tradeb:
                Chris Kaman (LAC)
                Nick Young (WAS)

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
                  Paide Pahtel tradeb:
                  Emeka Okafor (CHA)
                  Anderson Varejao (CLE)

Lords of the Pärnu tradeb:
                  Chris Kaman (LAC)
                  Nick Young (WAS)
                  kinnitan trade't

Kommentaar

Lõplik drafti järjekord koos ajakavaga.

Kommentaar

ma tean ühte jube head venda, keda draftida. jõhker püss noh.

Kommentaar

Ma siin parasjagu vaatasin tiimide koosseise ja Paide paistab väga tugev olevat.

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                          Ma siin parasjagu vaatasin tiimide koosseise ja Paide paistab väga tugev olevat.
                          Sorry, minu süü... Aga noh, ega nimed ei mängi, loeb ikka stats:P

Mis puutub oktoobikuisesse koosviibimisse, siis püüan kohal olla ja ehk vajaks ka transporti. Aga see on kauge tulevik. Suvel sai kõvasti kolme loobitud, peaks paremini minema sel korral

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                            Sorry, minu süü... Aga noh, ega nimed ei mängi, loeb ikka stats:P

Mis puutub oktoobikuisesse koosviibimisse, siis püüan kohal olla ja ehk vajaks ka transporti. Aga see on kauge tulevik. Suvel sai kõvasti kolme loobitud, peaks paremini minema sel korral
                            sinu puhul mängis ju kena punane särk, mis sul seljas oli

Kommentaar

Särk oli soojenduse ajal seljas, siis läks kah, aga kui mänguks läks siis otsustas mängijate konsiilium mind valgete meeskonda paigutada. Seega mängisin valges - sinna taha jäi tõenäoliselt ka minu elu esimene triple-double Peale seda pole ma valget kandnud ja särgi viisin Humanasse...

Kommentaar

Seda et, seoses reede õhtul pulma minekuga kardan, et ei ole oma teise picki ajal onlines. Samuti on oht, et ma ei oleks väga adekvaatne pickija sel ajal. Seega palusin commishilt luba teha teine pick varem natuke, kui seda ajakava ette näeks. Hõissa pulmad!

Kommentaar

Working...
                                X