Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Mulle hakkab see Sesteri poiss järjest rohkem meeldima. Selline aus ja otsekohene. Tema elumotoks on ilmselt "mõtlemine on lollidele" või midagi sarnast. Ansipi ja Rõivase valitsused nägid kurja vaeva, et rahvale seletada alko aktsiisi tõusu vajalikust, kui "teie tervise edendamiseks vajalik samm". Nüüd tuleb aga Sester ja ütleb, et kui kütuseaktsiisi ei tõsta siis paneme alkoaktsiisile numbreid juurde ja näe eelarve saabki tasakaalu. Tubli poiss, et ütlesid välja selle, mida ammu kahtlustati. -
Aga soovita siis mõnd toredat paika mere ääres. Suveks ongi plaanid veel tegemata.
edit: Riiat pole vaja soovitada, tore paik, aga sinna ikka satub vahetevahel.Leave a comment:
-
Kontserte on natuke rohkem. Rannajoon on suhteliselt pikk ja sooja veega. Tekib mingil määral inkognito tunne. Ja odavam on üldiselt ka.Pole mingit selgitust vajagi, imelik lugu igastahes. Iseenesest mõistetav, et saadavad tagasi (eriti kui kulud kinni maksad).
Tahavad rahulolevat klienti uuesti näha või üldse mitte???
Mõnuagent, kus sa muidu Lätis käid, et nii odav jne. Lihtsalt hea suveks kõrva taha panna (Reisimine all on vist targem vastata)
?Leave a comment:
-
Sellist jama on võimatu kommenteerida.Leave a comment:
-
Pole mingit selgitust vajagi, imelik lugu igastahes. Iseenesest mõistetav, et saadavad tagasi (eriti kui kulud kinni maksad).
Tahavad rahulolevat klienti uuesti näha või üldse mitte???
Mõnuagent, kus sa muidu Lätis käid, et nii odav jne. Lihtsalt hea suveks kõrva taha panna (Reisimine all on vist targem vastata)
?
Leave a comment:
-
-
-
Oleks sa mulle teada andnud, ma oleks mööda minnes saanud ju ära tuua. Väärtustame teist eestlast!Mind eelmine aasta jummala pissed offis Pärnu mingi suur hotell. Maksin kahele mingi 75 euri või nii ja unustasin ID-kaardi sinna tuppa.
Saatsin kirja, et, jõu, ma vist jätsin ID-kaardi lauale. Äkki saaksite mulle selle Tallinna saata? Ma maksaksin postikulud.
Öeldi, et tule järgi, meie ei saada midagi.
Ja siis ma saatsin neile arvutuse, et uus ID-kaart maksab sisuliselt vähem, kui edasi-tagasi Pärnusse sõita. Iceman pakkus siin küll abi, aga ikkagi.
Fakkjee, nad oleks niimoodi Soome kliendiga käitunud?
e:edasi tagasi 25 euki kütuse alla? Mingi A8 mees oled v?Leave a comment:
-
-
Mind eelmine aasta jummala pissed offis Pärnu mingi suur hotell. Maksin kahele mingi 75 euri või nii ja unustasin ID-kaardi sinna tuppa.
Saatsin kirja, et, jõu, ma vist jätsin ID-kaardi lauale. Äkki saaksite mulle selle Tallinna saata? Ma maksaksin postikulud.
Öeldi, et tule järgi, meie ei saada midagi.
Ja siis ma saatsin neile arvutuse, et uus ID-kaart maksab sisuliselt vähem, kui edasi-tagasi Pärnusse sõita. Iceman pakkus siin küll abi, aga ikkagi.
Fakkjee, nad oleks niimoodi Soome kliendiga käitunud?Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: