Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Marduk
    replied
    Mulle hakkab see Sesteri poiss järjest rohkem meeldima. Selline aus ja otsekohene. Tema elumotoks on ilmselt "mõtlemine on lollidele" või midagi sarnast. Ansipi ja Rõivase valitsused nägid kurja vaeva, et rahvale seletada alko aktsiisi tõusu vajalikust, kui "teie tervise edendamiseks vajalik samm". Nüüd tuleb aga Sester ja ütleb, et kui kütuseaktsiisi ei tõsta siis paneme alkoaktsiisile numbreid juurde ja näe eelarve saabki tasakaalu. Tubli poiss, et ütlesid välja selle, mida ammu kahtlustati.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Aga soovita siis mõnd toredat paika mere ääres. Suveks ongi plaanid veel tegemata.

edit: Riiat pole vaja soovitada, tore paik, aga sinna ikka satub vahetevahel.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Pole mingit selgitust vajagi, imelik lugu igastahes. Iseenesest mõistetav, et saadavad tagasi (eriti kui kulud kinni maksad).
    Tahavad rahulolevat klienti uuesti näha või üldse mitte???

Mõnuagent, kus sa muidu Lätis käid, et nii odav jne. Lihtsalt hea suveks kõrva taha panna (Reisimine all on vist targem vastata) ?
    Kontserte on natuke rohkem. Rannajoon on suhteliselt pikk ja sooja veega. Tekib mingil määral inkognito tunne. Ja odavam on üldiselt ka.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Sellist jama on võimatu kommenteerida.

Leave a comment:

• raudidas
    replied

arvamusi

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Pole mingit selgitust vajagi, imelik lugu igastahes. Iseenesest mõistetav, et saadavad tagasi (eriti kui kulud kinni maksad).
    Tahavad rahulolevat klienti uuesti näha või üldse mitte???

Mõnuagent, kus sa muidu Lätis käid, et nii odav jne. Lihtsalt hea suveks kõrva taha panna (Reisimine all on vist targem vastata) ?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    ta mõtles bussipileteid
    Jup. Ma pooldan kütuseaktsiisi ja shit.

P.S. Tegelikult oli seal ka ajakulu sisse arvestatud.

P.P.S. Ja ID-kaart oleks kehtivusaja paar kuud hiljem ületanud.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Oleks sa mulle teada andnud, ma oleks mööda minnes saanud ju ära tuua. Väärtustame teist eestlast!
    e:edasi tagasi 25 euki kütuse alla? Mingi A8 mees oled v?
    ta mõtles bussipileteid

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mind eelmine aasta jummala pissed offis Pärnu mingi suur hotell. Maksin kahele mingi 75 euri või nii ja unustasin ID-kaardi sinna tuppa.
    Saatsin kirja, et, jõu, ma vist jätsin ID-kaardi lauale. Äkki saaksite mulle selle Tallinna saata? Ma maksaksin postikulud.
    Öeldi, et tule järgi, meie ei saada midagi.
    Ja siis ma saatsin neile arvutuse, et uus ID-kaart maksab sisuliselt vähem, kui edasi-tagasi Pärnusse sõita. Iceman pakkus siin küll abi, aga ikkagi.
    Fakkjee, nad oleks niimoodi Soome kliendiga käitunud?
    Oleks sa mulle teada andnud, ma oleks mööda minnes saanud ju ära tuua. Väärtustame teist eestlast!
    e:edasi tagasi 25 euki kütuse alla? Mingi A8 mees oled v?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Pärnu rassistid raisk
    See oli see suur hotell seal rannas. Mingi 9-kordne hiigelmoodustis, kus see Si-Si kohe lähedal oli. Never ei lähe sinna, lähen hoopis Lätti.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Mingisugune Helmede hotell kindlasti.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Pärnu rassistid raisk

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Mina ka, Mina kaaa!
    Mind eelmine aasta jummala pissed offis Pärnu mingi suur hotell. Maksin kahele mingi 75 euri või nii ja unustasin ID-kaardi sinna tuppa.
    Saatsin kirja, et, jõu, ma vist jätsin ID-kaardi lauale. Äkki saaksite mulle selle Tallinna saata? Ma maksaksin postikulud.
    Öeldi, et tule järgi, meie ei saada midagi.
    Ja siis ma saatsin neile arvutuse, et uus ID-kaart maksab sisuliselt vähem, kui edasi-tagasi Pärnusse sõita. Iceman pakkus siin küll abi, aga ikkagi.
    Fakkjee, nad oleks niimoodi Soome kliendiga käitunud?

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh. Pàrnus on hooaeg ja rand. Dublinis pole sedagi.
    Mina ka, Mina kaaa!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    NV Dublinis Ryanairiga on ka odavam kui NV Pärnus düüd
    Noh. Pàrnus on hooaeg ja rand. Dublinis pole sedagi.

Leave a comment:

Working...
X