Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gallacher
    replied
    Mis immigratsiooni puutub, siis keegi Evelyn Höglundi nimeline humanist ja inimõiguste eest võitleja facebookis selgitab, kui ebainimlik on tegelikult Rootsis põgenikelaagris vaevlejate elu:

"Kas Airi Vipulkumar ja teised, keda põgenikud vihaseks ajavad, teavad, kui suurtest toetustest jutt käib? Ma võin natuke rääkida Rootsi toetustest. Täiskasvanud põgenik, kes Rootsis varjupaika taotleb ja seda ootab, saab kuus 2100 SEK'i ehk ca 222 eurot. Tal on ka võimalus elada tasuta põgenikele pakutavas öömajas, mis üldjuhul on näiteks mingi kämping, hostel vms tagasihoidlik peavari või heal juhul korter. Kõiki neid eluasemeid jagatakse teiste saatusekaaslastega. Ühes 10 m2-ses toas võib elada koos 6 meest või 6 naist ja last. Magatakse näiteks 3-kordsetel naridel. Majutuskohtadele on mugavuse ja turvalisuse jaoks ette nähtud omad ettekirjutused, aga neist sageli kinni ei peeta, sest tulijaid on palju. Kas kellelgi on ettekujutust, milline müranivoo on toas, kus norskab korraga 6 täismeest? Detsibellitase on selline, et kõik selles magada ei suuda ning magatakse vahetustega. Milline on stressitase ja elukvaliteet sellistes tingimustes, võib igaüks meist vaid ette kujutada."

Tra kujutage ette - sa pead vaevlema viie (!) teise tüübiga samas toas ja norskamise tõttu magama vahetustega?! Iga sõjaväes või spordilaagris käinud mees oskab selliseid kannatusi ette kujutada. Eriti need kes praegu Siilil telgis mõnulevad. Rääkimata sellest, et lisaks elamisele, toidule ja arstiabile saad taskurahaks ainult 222 eurot kuus. Proovi sa selle raha eest korralikult kõrtsiski käia terve kuu jooksul.
    Soovitan progressiivsel inimkonnal seda muret fb-s või mujal jagada, et kõik seda tragöödiat näeksid ja mõistaksid, miks me peame osa sellest vaevast rootslastest enda kanda võtta.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Rahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.
    Võib-olla ei saa ma kontekstile pihta ja ma ei viitsi asjasse ka piisavalt süveneda, aga ärgem nüüd rahvuslust päris sõimusõnaks ka tembeldagem. Ideeliselt on tegemist ju siiski millegi üllaga.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Mis see tüdruk valesti kirjutas?

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Rahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.
    Budu just t6estas seda paar posti varem.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Kus kohast seda facebooki teemat lugeda saaks?
    Ma ei tea, kas vahepeal on mingeid kommentaare kustunud või oli veel mõni arutelu, mida ma praegu enam ei leia, aga mu meelest oli ka teravamaid arvamusi. Näiteks soovitati 21 kui tuntud natsikool kiirelt põlema või vähemalt kinni panna! Mina kui 21 vilistlane võin kinnitada, et meil olid seinal mitte Goebbelsi, vaid Toomas Uba ja Eri Klasi pildid.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Vast aitab FB-s tüdruku nime otsimine.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Tra, see on karm. Karm, kuidas näiteks feisbuk on selle loo peale plahvatanud. Vaest tüdrukut tambitakse armutult nagu meeltesegaduses koraanipõletaja-naist Kabuli turul. Ei ole palju puudu, et marus liberastidejõuk teda üheskoos põletama tormaks. Ja täitsa tuntud nimed sealhulgas. Õudne.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Sellepärast pole siin foorumis ka näiteks teemat "Idiootseid videosid Eestist"

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Hmm. Ma loen ennast militaar huviliseks ja olen ka uhke selle üle, et olen eestlane. Kas see teeb must kasina intellektiga inimesepoja?

PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valija
    Militaarhuvi pole militarism. Militarism on siiski teatud ideoloogia riigi juhtimisel.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Tra, see on karm. Karm, kuidas näiteks feisbuk on selle loo peale plahvatanud. Vaest tüdrukut tambitakse armutult nagu meeltesegaduses koraanipõletaja-naist Kabuli turul. Ei ole palju puudu, et marus liberastidejõuk teda üheskoos põletama tormaks. Ja täitsa tuntud nimed sealhulgas. Õudne.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Hmm. Ma loen ennast militaar huviliseks ja olen ka uhke selle üle, et olen eestlane. Kas see teeb must kasina intellektiga inimesepoja?

PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valija

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Lugesin hommikul huviga. Tsiteeritud lause on vägagi pihta.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    "Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet." See vä?

edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.

Leave a comment:

• elx
    replied
    http://epl.delfi.ee/news/arvamus/mid...re?id=71382311 Seal lõpus on ka üks päris lahe lause.
    "Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet." See vä?

edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    http://epl.delfi.ee/news/arvamus/mid...re?id=71382311 Seal lõpus on ka üks päris lahe lause.

Leave a comment:

Working...
X