Algselt postitas El President
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Sotside probleem on veel see, et märkimisväärne osa rahast tuleb oligarhi(de) käest, kelle pilli järgi siis tantsu lööma peab.
-
võib-olla ma olen paranoiline, aga Ossinovski puhul häirib mind pisut või isegi rohkem kui pisut see, et tegemist on ju sisuliselt oligarhi pojaga, keda papa näikse olevat vana traditsiooni kohaselt juba maast-madalast selleks rolliks ette valmistanud. pikemas perspektiivis kaunikesti ohtlik tee.Algselt postitas Delfino Vaata postitustOssinovski kandideerib Sotside juhiks. Tore uudis, sotsid on Mikseri juhtumisel juba pikemat aega ühe kohapeal tammunud ja ehk Ossinovski suudab sinna ka tõmmata venelaste hääli, et me nelja aasta pärast saaks vahelduseks peaministri mõnest teisest erakonnast kui reform.
Leave a comment:
-
Madisson on nagu Riigikogu jaalo, niikaua kui tema idiootsustele reageeritakse, niikaua genereerib ta neid juurde ja võidab odavat populaarsust.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Asi pole Mikseris, vaid Saarest tahetakse lahti saada. Seepärast Ossinovski kandideerima hakkaski. Väidetavalt.Algselt postitas Delfino Vaata postitustOssinovski kandideerib Sotside juhiks. Tore uudis, sotsid on Mikseri juhtumisel juba pikemat aega ühe kohapeal tammunud ja ehk Ossinovski suudab sinna ka tõmmata venelaste hääli, et me nelja aasta pärast saaks vahelduseks peaministri mõnest teisest erakonnast kui reform.
Leave a comment:
-
Yay. Vahva oleks tõepoolest, iseasi kas sotsidel jätkub julgust see samm astuda.Algselt postitas Delfino Vaata postitustOssinovski kandideerib Sotside juhiks. Tore uudis, sotsid on Mikseri juhtumisel juba pikemat aega ühe kohapeal tammunud ja ehk Ossinovski suudab sinna ka tõmmata venelaste hääli, et me nelja aasta pärast saaks vahelduseks peaministri mõnest teisest erakonnast kui reform.
Leave a comment:
-
Ossinovski kandideerib Sotside juhiks. Tore uudis, sotsid on Mikseri juhtumisel juba pikemat aega ühe kohapeal tammunud ja ehk Ossinovski suudab sinna ka tõmmata venelaste hääli, et me nelja aasta pärast saaks vahelduseks peaministri mõnest teisest erakonnast kui reform.
Leave a comment:
-
Suureks plussiks on ka süsteemi lihtsus, erinevalt Eesti modifitseeritud d'Hondti kordajatest ja muust jamast. Miinuseks kaduma minevate häälte hulk. Poteito-potaato minu silmis.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAga valimissüsteem on neil loomulikult ajast ja arust. Plusse on muidugi ka. Esiteks on Wales, Põhja-Iirimaa ja Shotimaa palju korralikumalt esindatud kui nende rahvaarv muidu lubaks. Ja teiseks side kandidaadi ja oma valimisringkonna valijate vahel, mis peab seal riigis olema tugev.
Pigem on Kihnu saarel ajast ja arust monarhia.
Leave a comment:
-
Sots-majanduslikus mõttes siiski parempoolne.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustRoss Perot - ma vist nii valesti ei mäleta - ei olnud küll ühiskondlikes küsimustes keskaegne tagurlane. Pigem üksjagu progressiivse mõtteviisiga populist.
A noh..Ted Cruz
Leave a comment:
-
Loll kes oma inele vabandust ei leia.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVäga intelligentne ja erudeeritud vastus. Milleks vastata, kui võib pigem minna isiklikuks ja solvata mingisuguste suvaliste temaatikatega.
Kui Sa siin isegi keskendudes mingit analoogiat välja ei loe, siis ma ilmselt nagunii ei oska nii lihtsate sõnadega rääkida, et Sa minust aru saaksid, seega lihtsam vist kohe loobuda.
Leave a comment:
-
Ilmselgelt poleks sa siis esimeneAlgselt postitas rainis007 Vaata postitust..seega lihtsam vist kohe loobuda.
Leave a comment:
-
Väga intelligentne ja erudeeritud vastus. Milleks vastata, kui võib pigem minna isiklikuks ja solvata mingisuguste suvaliste temaatikatega.Algselt postitas raudidas Vaata postitustnaiste ajuintelligents pidigi olema suurem kui meestel, edu neile. aga nagu aru saan siis sinu peres on see omasooiharus nagu legit teema. eriti cool oleks veel kui tulevikus peabki iga eesti inimene mõne väljamaalasega abielluma ja järglasi saama, et ei tekiks verepilastust ja saaks oma eesti verd veelgi rohkem segada? Minu pere ja ka mu esivanemate meelest ja ka mu naise pere kui ka vanavanemate meelest, kui ka mu töökaaslaste ja nende perede meelest on selles valdkonnas eesti suund küll väheke valele poole keeranud.
Kui Sa siin isegi keskendudes mingit analoogiat välja ei loe, siis ma ilmselt nagunii ei oska nii lihtsate sõnadega rääkida, et Sa minust aru saaksid, seega lihtsam vist kohe loobuda.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustÜks inimene räägib, et vaarvanemad ei jätnud oma hinge ja elu homosõbraliku ja moslemit importiva riigi eest ja teine tuleb ja hakkab rääkima naiste õigustest. Kas selline teemaväänamine on sihilik või rumalusest tingitud?
Leave a comment:
-
Krt, immigratsioonikvoote ei taheta sellepärast vähendada, et 1000 suvalist moslemit siia töötuks tuua.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEi ole kusagil väitnud, et sina seda öelnud oled. Küll aga on igasugune diskussioon immigratsioonikvootide lõdvendamise pooldajate jaoks mäng tulega mille tagajärgi nad veel ei mõista.
Ohoh, kooseluseaduse ingel kasutab nii kurja sõna? Kas mitte "pede" pole sõimusõna? Kaagutad päevad läbi foorumipoisikeste kallal ja lõpuks oled ikka samal tasemel. Kuidas sinusugune lugupeetud kõrgharidusega ajakirjanikuhärra üldse sellist sõna kasutab niiviisi. Ise üksikema kasvatatud ja ühetoalisest korterist Tallinna särasse töötanud tipphipi.
Ja pärnust? Puusalt ja tühja. Nagu mõnudebiilikul kombeks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: