Euroopas on neegril ka õigus ja võimalus õppida ja tööle minna ning raha teenida. Praktika on midagi muud. Eestlane ja Poolakas vähemalt ehitab põhjamaades või midagi, aga mis teeb neeger? Eestlane ja poolakas on geneetiliselt ja kultuuriliselt piisavalt sarased põtrade/viikingitega, tööd viitsivad ka teha - toimib.
Sellest ka minu hinnang, et ukrainalstega oleks vähem jama kui Aafrikast põgenenud neegritega. Ukainalne on harjunud tööd tegema ja niisama logelemise eest midagi saada ei loodeta. Samuti ei hakka mehhakad neid ilmselt tänaval raudlatiga peksma.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Countile veel. Et kui teinepool tahab kellegi peenistega màngida, siis pole vahet, et kas sinu vòi mingi Jamesi omaga. see on lisaks ka tema enda elu ja valik. Miks ma peaks end sellest segada laskma, kui maailmas on naisi sitaks.Leave a comment:
-
Massipsùhhos ja meist kòvasti sùvenenum rahulolematus. Ilmselt lisaks ka kohalikud Ahmed Il-Madisonid, kes hiilgava demagoogiaga seda toidavad. Ehk lihtne on karjuda, et meil on sitt, kòigile molli.Jah, ma saan sellest kõigest aru (antud juhul oli jutt muidu Rootsist aga see selleks). Lihtsalt ise pole oma elus veel selle peale tulnud, et oma tööd tegevaid tuletõrjujaid kiviga visata. Ma saan aru, kui keegi viskab vihahoos Stenbocki maja või linnavalitsuse akna sisse aga, et loopida kiviga inimesi, kes põlevat maja kustutavad - selle peale ise ei tuleks.Leave a comment:
-
Jah, ma saan sellest kõigest aru (antud juhul oli jutt muidu Rootsist aga see selleks). Lihtsalt ise pole oma elus veel selle peale tulnud, et oma tööd tegevaid tuletõrjujaid kiviga visata. Ma saan aru, kui keegi viskab vihahoos Stenbocki maja või linnavalitsuse akna sisse aga, et loopida kiviga inimesi, kes põlevat maja kustutavad - selle peale ise ei tuleks.USas on selle pòhjuseks usaldamatus riigivòimu vastu. Getos parandatakse teeauke, kui sinna keegi sisse kaob, koolid on kehvad ja politsei tuleb sinna hambuni relvastatult. Ilmselt sama on ka mujal. Kui riik on alati hàdades sùùdi, siis on kòik pahad. Meil ju ka on siin mòne arvates riik sigapaha, ei luba kanepit teha ja ùldse.Leave a comment:
-
Mulle meeldiks ka asiaadibimbosid panna àkki? Ja siis?Ma mõtlesin et olen vähe aega kuningas aga ennäe, Äss on tagasi.
Kodune ülesanne "Kui aus mu naine minu vastu on (ja kui hull olukord riigis tegelikult olla võiks)"
Mine küsi oma naiselt kas ta on kunagi mänginud mõtetes neegri peenistega. Kui saad eitava vastuse, siis suure tõenäosusega ei ole sa just kõige ausama partneriga ühe katuse all. Kui saad jaatava vastuse, ja see mängimine toimub ka olevikus, siis ehk mõtled oma multikulti armastuse ümber!
NB!!! Mitte alustada kodutüli!! Alati on ka erandeid!!!Leave a comment:
-
Ma mõtlesin et olen vähe aega kuningas aga ennäe, Äss on tagasi.USas on selle pòhjuseks usaldamatus riigivòimu vastu. Getos parandatakse teeauke, kui sinna keegi sisse kaob, koolid on kehvad ja politsei tuleb sinna hambuni relvastatult. Ilmselt sama on ka mujal. Kui riik on alati hàdades sùùdi, siis on kòik pahad. Meil ju ka on siin mòne arvates riik sigapaha, ei luba kanepit teha ja ùldse.
Kodune ülesanne "Kui aus mu naine minu vastu on (ja kui hull olukord riigis tegelikult olla võiks)"
Mine küsi oma naiselt kas ta on kunagi mänginud mõtetes neegri peenistega. Kui saad eitava vastuse, siis suure tõenäosusega ei ole sa just kõige ausama partneriga ühe katuse all. Kui saad jaatava vastuse, ja see mängimine toimub ka olevikus, siis ehk mõtled oma multikulti armastuse ümber!
NB!!! Mitte alustada kodutüli!! Alati on ka erandeid!!!Leave a comment:
-
USas on selle pòhjuseks usaldamatus riigivòimu vastu. Getos parandatakse teeauke, kui sinna keegi sisse kaob, koolid on kehvad ja politsei tuleb sinna hambuni relvastatult. Ilmselt sama on ka mujal. Kui riik on alati hàdades sùùdi, siis on kòik pahad. Meil ju ka on siin mòne arvates riik sigapaha, ei luba kanepit teha ja ùldse.Lugesin fb-ast mingite napakate feministide foorumit, kus üks proua immigratsiooniteemal kirjutas: "Tuletõrjujate pihta kivide viskamine on jube ja selle nähtuse vastu teevad kohalikud sisserändajad oma kogukondades eelkõige ise suurt teavitustööd."
Mõtlesin, et kuidas oleks, kui kasvõi Maardus või Astangul tuleks teha "teavitustööd" et tuletõrjujaid pole ilus kividega visata ja juhe jooksis kokku.Leave a comment:
-
Lugesin fb-ast mingite napakate feministide foorumit, kus üks proua immigratsiooniteemal kirjutas: "Tuletõrjujate pihta kivide viskamine on jube ja selle nähtuse vastu teevad kohalikud sisserändajad oma kogukondades eelkõige ise suurt teavitustööd."
Mõtlesin, et kuidas oleks, kui kasvõi Maardus või Astangul tuleks teha "teavitustööd" et tuletõrjujaid pole ilus kividega visata ja juhe jooksis kokku.Leave a comment:
-
Ja Madisoni kotitakse, kuna ta on end ise teinud lihtsaks màrklauaks. Blogiposti pàrast peksmine oli natuke ùleliia, telefoni puhul oleks vòinud kohe tòtt rààkida ha kajutisse ronimise puhul ei usu, et postimees udust selle teema vòttis. Vàhemalt Berendson nii ei teeks.
Ehk harrastuspsùhholoogina tundub, et Madisonil on natuke rind òhku tàis làinud valimistega ja seepàrast ei kàitu ta adekvaatselt. Just pri mòttes. ARvestades varasemate poliitikute tegemisi, siis oleks Madisoni tagasiastumine overkill. Tervitame siinkohal Vaarmanne ja Toobaleid. Michal ja Keit ka - high five.
Vaadates Helme pòòrdumisi, siis saab ta ilmselt aru, et rahvajòuks saamiseks peaks Madisoni maha raputama, aga erakonda ehitades on ta koondanud igasugu radikaale, kes laamendaks lòpuni.
Kòige lòpuks vòidab ikka Reform, kuna keski toetanud oravates pettunud eestlased làhevad ekre taha. Kesk jààb vene parteiks ja reformi jaoks muutub siis kesk adekvaatseks valitsuspartneriks.Leave a comment:
-
Kuritegusid toodab ikka pigem vaesus, mitte nahavàrv. eestis on valdav osa kriminaale venelased. Soomes on eestlaste kuriteod sagedased. 19. ja 20. sajandi alguses oli usa kuritegevus pigem àsja sisserànnanud eurooplaste teema - iirlased ja itaallased said hagu alla. Ehk kui pole ùhiskonna struktuuris kohta, siis hakatakse muid asju vaatama. Nàiteks Birma on koht, kus oli vàga turvaline olla. Samas teevad birma kodanikud kòvasti paska Tais. Ehk sinu statistikaga analoogset vòib teha ùkskòik millises sisserànnanutega maal, kui neid ei integreerita. Praegu ongi pigem probleem Lààne-Èuroopas integreerimise probleem, aga mitte sisserànde kui sellise kùsimus.
Samas pole ma anrud teemal sisserànnu piiramatu toetaja. Ja ekre puhul kardan ma samamoodi, et selle kaardi màngimine on pigem populaarsuse kogumiseks, aga mitte reaalselt probleemile làhenemine. See on umbes sama, mis lapse kasvatamine. Kui teeb midagi paha, siis on lihtne rihma anda. Lahendust see aga ei too. Enda tuleviku toetamiseks on samas laps kasulik, sama ka majanduslikult maksumaksjate liitmine. Hàda ongi selles, et pàris kindlad polda selke kasu tàielik kasutamine. Lihtsam on hakata rihma andma, kui midagi valesti. Ja ekre vehib rihmaga juba niisama ette ja vehib seda ka teiste eest.Leave a comment:
-
Kui tagasiastumisest piisab, nagu ministritel oli, siis peaks Madisson lihtsalt astuma tagasi mingist eurokomisjonist, kuhu ta valiti ja olekski probleem lahendatud.Ükskõik mis riigikogu liige selliste asjade või muu lollustega hakkama saaks kotitaks teda sama palju. (Mingil määral muidugi olenevalt lugejate huvist). On kotitud Siim Kallast meedias nii palju, et ta pidi loobuma peaministri kohast, on kotitud siin pikalt Keit Pentus-Rosimannust ja kotiti ka ministreid alates Rein Langidest kuni Kristen Michalideni, kes pidid tagasi astuma. Igati õiglaselt kotiti ja tuleb kottida ka Madissoni kui ta on riigi palgal ja tema kohta ilmuvad välja igasugused skandaalid. Nii üldiselt vaba meediaga maades asjad toimivadki.Leave a comment:
-
Mind jällegi häirivad askhole'id. Nt usumees cannuman musta mehe peenise teemades ning JanK igal pool mujal foorumis obskuurset pläma ajades.
Leave a comment:
-
-
Njah. Püant peaks ikkagi see olema, et see kõik juhtus enne tema poliitikas "tegevaks" saamist.
Juhtuks samasugune keiss a la täna/homme siis NOSHIT, et pooldaks välja viskamist vms.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: