Väga mõistlik arvamus
Üleüldiselt ka puudutab minu arust väga kriitilist probleemi ühiskonnas, ehk siis põhjendamatut hirmutamist ja mingil määral ka harimatust.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Siin sa natuke eksid. Kommentaariumites olevad trollid on portaalide igapäev. Üldiselt on väga väike osa lugejaid, kes kommentaariumites möllavad.See on EKRE vastaste "argument" jah. Nad on kümme korda vähem äärmuslikumad kui 90% foorumlastest + asi ei ole selles, et EKRE-trollid on kommentaariumid ära vallutanud, vaid selles, et paljud teie muidu rahulikud sõbrad/tuttavad võtavad oma maskid eest ära anonüümselt netis kommenteerides.Leave a comment:
-
Ma ei tea ühtegi inimest kes tahaks pededele peksa anda, no tegelt, paar kunagist rullnokast tuttavat Antslast tõenäoliselt oleks sellised vennad, ma räägin sellest, et selles foorumis, suvalistes kommentaariumites ja mujal seostatakse millegipärast ühte arvamust teistega. Loe sedasama teemat siin eespoolt ja saad aru küll.Leave a comment:
-
Tõesti on see üldine arvamus? Mitut inimest sa tead kes nii arvab?Leave a comment:
-
Kurat küll ma ju räägin, et ära usalda inimest, kes sinuga viina ei võta.Leave a comment:
-
See on EKRE vastaste "argument" jah. Nad on kümme korda vähem äärmuslikumad kui 90% foorumlastest + asi ei ole selles, et EKRE-trollid on kommentaariumid ära vallutanud, vaid selles, et paljud teie muidu rahulikud sõbrad/tuttavad võtavad oma maskid eest ära anonüümselt netis kommenteerides.Leave a comment:
-
100% nõus, millegipärast aga on üleüldine arvamus, et kui sa ei tahagi pededele peksa anda, siis tahad automaatselt 10000 immigranti avasüli vastu võtta ja loomadega seksimise legaliseerida vms.Leave a comment:
-
Tundub, et delfi kommentaarium on juba alates sellest Varro kampaaniast täielikult EKRE trollide poolt ära kaaperdatud, Kutser ja kompanii ei pääse üldse enam löögile, rääkimata teistest. Kahjuks on eelistatud kvantiteeti kvaliteedile, osad kommentaarid millele sadades plusse laotud on ikka allapoole igasugust arvestust:
Naine, 27.04.2015 19:54
ära soga siin. Lihvigu peded teineieise tagumikke niipalju, kui jõuavad, aga ärgu tulgu tänavatele demonstratsioone tegema ja lippudega vehkima ning pede propagandat tegema NOORTE SEAS !!!Patriot 27.04.2015 19:58
Loone Ots, 21.saj ei tähenda, et perverssused headuse nimel on ok. Milline headus? Kas see on headus kui kaks isa oma adopteeritud poisslast seksuaaleslt läbi kooliatvad enn kui too 14 aastaseks saab? Üle 50% USA homoperedes just nii toimitakse. Kas see on ok?püha taevas 27.04.2015 20:35
milleks keegi Ots nii kohutavalt pingutab. Mis on selle sõnumi sisu? Tõesti, lihtsalt nii vastu hakkab juba see homopropaganda. Kulla autor, meie tradistoonilise pere kaitsjad teame et te olete siin olemas, te olete kogu aeg olnud ja mitte keegi pole tulnud teid KIVIDEGA SURNUKS loopima. Te olete elanud ja elate edasi meie kõrval. Mis teil viga on, et hommikust õhtuni peate traditsioonilise perekonna liikmeid ahistama, küll propaganda, küll seadustega.jneeid_151592f1562255 27.04.2015 21:00
paraja paja putru õhtuks eestlaste lauale oled tõstnud,Loone Ots.Pole see tuhlisetramp ega ka lühikse leemega pott vaid kompott mingist arusaamatust produktist.Kes keda kuhu visata tahab,ise ka taipad oma soga?Kui üksikema on nii vapper peale üheööseiklust,et rasestudes lapse ikka ilmale plaanib tuua,pole see ju mingi ilmaots.Leave a comment:
-
http://arvamus.postimees.ee/3170975/...-rootsi-naitel selliste teemade puhul on natuke kahju, et elame justkui binaarses maailmas, kus saab olla ainult üks või teine. Igasugused rahvuslased tümitavad liberaale, et VAADAKE, MIS JUHTUB TEIE MAAILMAVAATEGA, kuigi mina liberaaline olen ka sellisele asjale absoluutselt vastu.
Pime liberalism ongi väga ohtlik, samamoodi nagu pime konservatiivsus.Leave a comment:
-
Tundub, et Soome natsid on lillad. Piirid kiirelt kinni, enne kui tõbi ka siia jõuab.
Leave a comment:
-
Palylistist tuli selline lugu ja ma hakkasin mõtlema, et kas pole kummaline - need samad inimesed, kes ütlevad, et riik tõmbab meid kõiki lohku ja mõnuagent, kes ütleb, et ta on kõik läbi oma suure töö saavutanud, peaks vait olema ning maaelu doteerima. Need samad inimesed peksaksid migrandid piirilt tagasi, sest me oleme ju ometigi neist nii palju rohkem tööd teinud ja oleks ebaaus, et me nende elu peaksime kinni maksma.
Leave a comment:
-
Ei tasu unustada seda, et meil oleks praegu ilmselt tulemas Euroopa odavaim elekter. Nende 2 kõige kallimat lubadust oleksid võtnud riigieelarvest ära juba üle 1,5 miljardi aastas. Kujutage nüüd ette neid katteallikaid mis sarnaste ideede teostamiseks tuleks leida. Populismus maximus.
Edit: http://uudised.err.ee/v/arvamus/5289...PD-FA.facebook Just gonna leave this here. (Jäädes ootama jüngrite meeleheitliku pahameeletormi)Leave a comment:
-
Kõik mis pole maha naelutatud, on minu oma. Kõik mille saab lahti kangutada, pole maha naelutatud.Leave a comment:
-
Mis need EKRE katteallikad siis olid, millest nemad rääkisid? Langetame käibeka 10 possa peale ja sellega hakkavad inimesed tarbima ja ilgelt raha tuleb riigikassasse. Ja siis veel pangamaks.Leave a comment:
-
Kindlasti. Mees näitas klassi ning ainult ühel korral hakkas samal ajal vastu rääkima.
See oli veel piinlikum kui punkrisaate joodik Helme ja kaamerate ees kõva meest mängida üritas.
Eks tal jäi õpik koju ning ei hakanud riskima ja saatis etturi enda eest.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: