Algselt postitas Amos
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Mõnu peaaegu igast postitusest on tegelikult midagi kõrva taha panna. Iseasi, kuidas need kellegi maailmavaadetega ühtivad.
-
ma ei saanud aru kuidas see neeger vs ukrainale teemaga seostus. Aga äkki ei pidanudki.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh. Et vòimalus on òppida ja tòòd teha, aga tahavad valitsust kukutada ja rààgivad hirmsast diskrimineerimisest ja vandenòudest.
Leave a comment:
-
Põgeniku staatus ja riigihüved on Skandinaavias loonud selle olukorra, et neil pole vaja üldse tööle minnagi. Ja miks peakski, kui riik niikuinii raha annab. Need kellel selliseid hüvesid pole jäävadki tegema lihttööd, sest Soomes näiteks headel töökohtadel Helsinki-Uusimaa rajoonis mustanahalisi on ehk 0,1%... Ja kui küsitakse miks siis sellepärast et tööl 95% lihtsalt ei tee mitte midagi, pole neil veres seda lõhki rabelemist.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEuroopas on neegril ka õigus ja võimalus õppida ja tööle minna ning raha teenida. Praktika on midagi muud. Eestlane ja Poolakas vähemalt ehitab põhjamaades või midagi, aga mis teeb neeger? Eestlane ja poolakas on geneetiliselt ja kultuuriliselt piisavalt sarased põtrade/viikingitega, tööd viitsivad ka teha - toimib.
Ei hakka need pagulased Süüriast- Aafrikast ka Eestis mingeid erilisi töid tegema, olematu haridustasemega ning oskustega.
Leave a comment:
-
Mis siin järeldada? Alfaisane on vihane, et mingi noor nolk seletab talle vastu midagi. Sest Dannar on meil ju ikkagi see ühiskonna eeskuju kuhu me kõik pürgima peame ning kelleks saama. Veits kohatu on tõesti oma saavutusi minuvanusega võrrelda, aga noh - whatever pumps your ego m8!
edit: mille t*ra pealt sa järeldad, et ma ei tee tööd või ei õpi? Näiiteks viimase kahe nädala jooksul on sinu armsas EPL-is kaks minu kirjutatud "teost" ilmunud.
Leave a comment:
-
Noh. Et vòimalus on òppida ja tòòd teha, aga tahavad valitsust kukutada ja rààgivad hirmsast diskrimineerimisest ja vandenòudest.Algselt postitas bubbles Vaata postitustSellest poindist ei saanud aru hetkel.
Leave a comment:
-
+1, õige jutt.Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Minu sõnum oli et parem ukainalsed kui neegrid meie õuel.
Leave a comment:
-
ei sa aru mida ja millest sa järeldad.
Minu sõnum oli et parem ukainalsed kui neegrid meie õuel.
Leave a comment:
-
Sellest poindist ei saanud aru hetkel.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEhk siis Amosed ja muud valitsuse kukutajad on kohalikud neegrid, kellega peame me leppima, kuna nad on meie neegrid?
Leave a comment:
-
Ehk siis Amosed ja muud valitsuse kukutajad on kohalikud neegrid, kellega peame me leppima, kuna nad on meie neegrid?
Leave a comment:
-
Noh. Ka Eestis on vòimalik ùles tòòtada ja normaalne tòòkoht saavutada. Aga ikka vingutakse, et reform on sùùdi, et mòned on poemùùjad ja mòned tòòtud.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEuroopas on neegril ka õigus ja võimalus õppida ja tööle minna ning raha teenida. Praktika on midagi muud. Eestlane ja Poolakas vähemalt ehitab põhjamaades või midagi, aga mis teeb neeger? Eestlane ja poolakas on geneetiliselt ja kultuuriliselt piisavalt sarased põtrade/viikingitega, tööd viitsivad ka teha - toimib.
Sellest ka minu hinnang, et ukrainalstega oleks vähem jama kui Aafrikast põgenenud neegritega. Ukainalne on harjunud tööd tegema ja niisama logelemise eest midagi saada ei loodeta. Samuti ei hakka mehhakad neid ilmselt tänaval raudlatiga peksma.
Leave a comment:
-
Sellega saab ainult nõustuda.Algselt postitas cannuman Vaata postitustEuroopas on neegril ka õigus ja võimalus õppida ja tööle minna ning raha teenida. Praktika on midagi muud. Eestlane ja Poolakas vähemalt ehitab põhjamaades või midagi, aga mis teeb neeger? Eestlane ja poolakas on geneetiliselt ja kultuuriliselt piisavalt sarased põtrade/viikingitega, tööd viitsivad ka teha - toimib.
Sellest ka minu hinnang, et ukrainalstega oleks vähem jama kui Aafrikast põgenenud neegritega. Ukainalne on harjunud tööd tegema ja niisama logelemise eest midagi saada ei loodeta. Samuti ei hakka mehhakad neid ilmselt tänaval raudlatiga peksma.
Leave a comment:
-
nende nokud pole nii suured.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMulle meeldiks ka asiaadibimbosid panna àkki? Ja siis?
Leave a comment:
-
Ja tänu sellele et neid asiaadibimbosid siin riigis väga kuskil veel ei liigu puudub sul kiusatus ja tänu selle kiusatuse puudumisele saad ka rahulikult oma kooselule keskenduda. Sama siis ka käib Long-Thick-Dong-Jameside kohta. Seni kuni valgetel naistel need erutused ainult peas püsivad on ok, kui aga kõik klubid ja pubid neid shoklaadi ahvatlusi täis topitakse, siis saab raske olema ka kõige monogaamsemal kristlasel inimesel truu püsida. Miks mängida tulega? Las me siin vaikselt nokitseme omaette ja las ikka Malle panna Kallet.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMulle meeldiks ka asiaadibimbosid panna àkki? Ja siis?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: