Algselt postitas shefield
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Nii huvi pärast küsin, et mida head see EKRE siis korda saadaks? kas on mingit alust neilt midagi head oodata? Kui suured sloganid kõrvale jätta. Ei ole nemadki mingid imetegijad. See, et nad praegu valitsusse ei saanud tuli neile ainult kasuks, muidu oleksid ennast korralikult täis teinud, sest poleks suutnud pudrumägesid kokku tassida.Algselt postitas budu Vaata postitustHetkel saaks minu hääle kahtlemata EKRE! Reform keerab selle riigi ikka nii sitaauku kui üldse võimalik!
Leave a comment:
-
Hetkel saaks minu hääle kahtlemata EKRE! Reform keerab selle riigi ikka nii sitaauku kui üldse võimalik!
Leave a comment:
-
Sest erinevaslt EPList avaldab PM vähemalt vahel tasakaaluks multikultijurale ka terve mõistuse häält.Huvitav on muidugi see, et viimasel ajal nii palju taolisi arvamusi lehes avaldatakse. Miks?
Leave a comment:
-
"Minu arvates on asi selgemast selgem: me ei saa mitte mingil juhul lasta Eestisse suuremal hulgal pagulasi kui siiani. Kui Eesti suurendab sisserände kvooti veelgi ning meie naaberriigi olukord ei parane, olen varsti nõus pakkuma öömaja kabuhirmus rootslasele, kes moslemite poolt riigist välja aetakse."
Huvitav on muidugi see, et viimasel ajal nii palju taolisi arvamusi lehes avaldatakse. Miks?
Leave a comment:
-
Et, me peaks finlandiseeruma või midagi taolist? Olema vait ja madalam kui muru? Fakte teadmata rääkima, et sanktsioonid ei mõju? Eriti kurvastav on väide, et Venemaa suudab end ise ära toita ja katta. Samasugune võhik kui välisminister. Ja mis prowa Rosimanusesse puutub, siis mina teda ei valinud ja mida ta suust välja ajab mind ei huvita.Algselt postitas raudidas Vaata postitustjama miks ? kas artikkel oli täis valesid ?
Leave a comment:
-
Delfi võib igapäev ekre mustamislugusid üles laadida aga, kui valitsus kavatseb selliseid "spetsialiste" sisse tooma hakata on "kuri kohalik natsipartei" varsti riigipiruka juures.
Leave a comment:
-
Armastan Rootsit, sest siin ei kuku pommid ning nõuan, et naised kannaks kaltsu ja jõule ei peetaks, kuna see on minu jaoks offensive. Liigne liberastsus on ogarus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustSellist jama on võimatu kommenteerida.
seda enamik analüütikuid KP-R Meri konverentsil peetud kõnest tõesti arvab
Leave a comment:
-
Homopeksuks oli isegi oma teema.Algselt postitas žurnalist Vaata postitustOfftopic, aga poliitilise kultuuri alla läheb see teema samuti:
Väga pinda käib igasuguste lilla teerullide jutt ja igal teemal homoteema sissetoomine.
Peamine argument, miks inimestel on pahameel homoseksuaalide vastu, on see, et nad propageerivad enda orientatsiooni väga palju. Ometi viimase aasta jooksul pole ma muud kuulnud kui homofoobide propagandat. Homodelt pole väga kaua ühtki piiksu olnud, ainult homovastased aasta aega jutti raiuvad igal kuradi võimalusel.
Leave a comment:
-
Offtopic, aga poliitilise kultuuri alla läheb see teema samuti:
Väga pinda käib igasuguste lilla teerullide jutt ja igal teemal homoteema sissetoomine.
Peamine argument, miks inimestel on pahameel homoseksuaalide vastu, on see, et nad propageerivad enda orientatsiooni väga palju. Ometi viimase aasta jooksul pole ma muud kuulnud kui homofoobide propagandat. Homodelt pole väga kaua ühtki piiksu olnud, ainult homovastased aasta aega jutti raiuvad igal kuradi võimalusel.
Leave a comment:
-
jama miks ? kas artikkel oli täis valesid ?Algselt postitas boobek Vaata postitustSellist jama on võimatu kommenteerida.
Leave a comment:
-
Seal on ju praktiliselt kogu Riia lahe rand liivane ja ujutav. Ehk tõmbad läbi Ikla piiripunkti ajama, leiad mingi hostel-kämpingu ja enamasti nende juures on ka rand. Kusagil Lilastes oli lisaks ka väga toredad järved, hostelituba oli igati okeika ja maksis miskine 20 euri kahele (vist).Algselt postitas zaz Vaata postitustAga soovita siis mõnd toredat paika mere ääres. Suveks ongi plaanid veel tegemata.
edit: Riiat pole vaja soovitada, tore paik, aga sinna ikka satub vahetevahel.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: