Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• zelee
    replied
    http://arvamus.postimees.ee/3172603/...e-meistriklass

Kannatanud on meile on lubanud, et kui vaja, tulevad nad tunnistama kohtusse. See on nii-öelda viimane viis kaitsta tõde. Me oleme selleks valmis. Kas Jaak Madison ja EKRE saavad sama öelda?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    Aga hüpoteetiliselt. Eestil oleks vaja...ma ei tea...2000 ehitajat / it-düüdi / midaiganes. Kui oleks valida, kas 2000 ukrainlast, kes iial eesti keelt ära ei õpi, sest saavad vene keelega ilusti Lasnakal hakkama või 2000 tumedat düüdi, kelle osas on vähemalt lootust, et nad keele ära õpivad. Kumb okeim oleks?
    Muidugi ukrainlast, kuna Eesti tuustidel on tekkinud ajalooline umbusk slaavi meeste vastu. Tõmmud mehed hakkaksid siin meie kõikide õdesid ja naisi panema, see oleks aga paha.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    mutid!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Aga hüpoteetiliselt. Eestil oleks vaja...ma ei tea...2000 ehitajat / it-düüdi / midaiganes. Kui oleks valida, kas 2000 ukrainlast, kes iial eesti keelt ära ei õpi, sest saavad vene keelega ilusti Lasnakal hakkama või 2000 tumedat düüdi, kelle osas on vähemalt lootust, et nad keele ära õpivad. Kumb okeim oleks?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja bubbles poolt
    mcnamara äkki suudab sulle ära seletada miks see nii hea oleks meie ühiskonnale. Ühtegi teist foorumlast polegi siin vist kohanud kes kohe pooldaks seda sisserände probleemi..
    Kohalikud paarituvad immigrantidega, ning offspringina tulevad ilusad ja intelligentsed pasapruunid beebid. Eesti jalkakoondisele võib sellest kasu olla!

Brits believe mixed-race people are the 'most attractive and successful

Inimesed kes arvavad, et eelnev väide on bs

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
    selle pagulase juraga on minuarust küll pigem nii, et need keda meil vaja oleks, need ei taha tulla ja need kes tahaks hirmsasti tulla, neid ei vaja me mingil juhul. mina olen küll selles küsimuses täielik konservatiiv. seni pole suudetud mu jaoks tuua ühtegi argumenti, mis näitaks pikas plaanis, mis kasu me sellest saaksime. samuti pole kuskil kohanud mitte ühtegi plaani, kuidas nad ühiskonda sulatada ja lisaks on siiski välismaailma näide, et senised riigid, kellel on ka oluliselt rohkem raha olnud lõimumisprojektide jaoks, on siiski feilinud seda üritades. rahvakeeli:ennem, kui külalisi kutsutada, peaks kodu korras olema!
    mcnamara äkki suudab sulle ära seletada miks see nii hea oleks meie ühiskonnale. Ühtegi teist foorumlast polegi siin vist kohanud kes kohe pooldaks seda sisserände probleemi..

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
    rahvakeeli:ennem, kui külalisi kutsutada, peaks kodu korras olema!
    Igaühte ka külla ei kutsu.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    selle pagulase juraga on minuarust küll pigem nii, et need keda meil vaja oleks, need ei taha tulla ja need kes tahaks hirmsasti tulla, neid ei vaja me mingil juhul. mina olen küll selles küsimuses täielik konservatiiv. seni pole suudetud mu jaoks tuua ühtegi argumenti, mis näitaks pikas plaanis, mis kasu me sellest saaksime. samuti pole kuskil kohanud mitte ühtegi plaani, kuidas nad ühiskonda sulatada ja lisaks on siiski välismaailma näide, et senised riigid, kellel on ka oluliselt rohkem raha olnud lõimumisprojektide jaoks, on siiski feilinud seda üritades. rahvakeeli:ennem, kui külalisi kutsutada, peaks kodu korras olema!

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja shefield poolt
    Näiteks jah, kuigi sisemin on ju selgelt öelnud, et see on TÜ tegelaste omalooming ja see uuring tehakse seepärast, et lähiaastatel on Eestis vaja aastas umbes 2000 TIPPSPETSIALISTI erinevates valdkondades nagu IT, meditsiin jne.
    Suht erinev seltskond kuskil getos möllavates araablastest.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Üks tuntud foorumlane jagas hiljaaegu sotsiaalmeedias artiklit, mille kohaselt peaks Eestisse 50000 immigranti sisse voolamine. Vat see on põhjendamatu hirmutamine.
    Algselt postitanud kasutaja shefield poolt
    Ma jagaks ise ka meeleldi sellist artiklit sotsiaalmeedias, sest nõustun sellega. Hirmutamisest ei saa ma aru, see rohkem "vastaspoole" rida vist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Mis asi on põhjendamatu hirmutamine? Kas tegu polegi Euroopa riikide ühe suurima probleemiga?
    Üks tuntud foorumlane jagas hiljaaegu sotsiaalmeedias artiklit, mille kohaselt peaks Eestisse 50000 immigranti sisse voolamine. Vat see on põhjendamatu hirmutamine.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    keegi on beno nuusutanud vist

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Mis asi on põhjendamatu hirmutamine? Kas tegu polegi Euroopa riikide ühe suurima probleemiga?
    Hirmutamine Eesti kontekstis, et kohe kohe tuleb laev kus on 10000 terroristi peal. Euroopa riikidel on igaühel suhteliselt erinevad probleemid, immigratsioonipoliitika suhtes on Eesti, kus viimased 15 aastat või krt kes teab kui kaua Reform on võimul olnud, üks Euroopa rangemaid, isegi tippspetsialistidel on siin raske elamisluba saada. Kustotsast äkki nüüd see immigratsiooniprobleem on tulnud, keegi pole valitsuse, riigikogu või mis iganes muul moel ametlikult teada andnud, et me nüüd lõdvendame kehtivat poliitikat, samad tegelased valitsuses, kes enne, puudub lihtsalt loogika.
    Täpselt nagu puudub loogika seostada kütuseaktsiisi tõusu homoabieludega.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
    Väga mõistlik arvamus
    Marit Hermanni lugejakiri Postimehe veebis «Miks ma ei oota siia pagulasi ehk multikultist Rootsi näitel» on kahtlemata sisendusjõuline kirjeldus. Massimmigratsioonil on ohud, aga ohud on ka vastusteta jäetud fantoomhirmudel immigratsiooni ees, kirjutab Postimehe arvamustoimetaja Marti Aavik.

Üleüldiselt ka puudutab minu arust väga kriitilist probleemi ühiskonnas, ehk siis põhjendamatut hirmutamist ja mingil määral ka harimatust.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
    Ma ei tea ühtegi inimest kes tahaks pededele peksa anda, no tegelt, paar kunagist rullnokast tuttavat Antslast tõenäoliselt oleks sellised vennad, ma räägin sellest, et selles foorumis, suvalistes kommentaariumites ja mujal seostatakse millegipärast ühte arvamust teistega. Loe sedasama teemat siin eespoolt ja saad aru küll.
    Ma saan aru mis sa öelda tahad. Su väide on puhas jama.

Leave a comment:

Töötlen...