Nii, palun lingi nüüd mulle originaalallikas. Ehk see JP Morgani dokument, kus säärane arvutus kirjas.
Ei, sa ei saa, sest seda polegi olemas.
Sa jagad praegu täielikku väljamõeldist.
Mis aga inflatsiooni puutub, siis Argentiina viimase kuu inflatsioon on 3,5%. Month on month. Terve aasta nii põrutades oleks aasta pärast 51%. Aga see oleks ka tõesti Argentiinas juba päris hea, sest viimase kuu seisuga oli aastainflatsioon veel ligi 200%.
Ehk me kukuks siin Euroopas selliste numbrite peale lihtsalt perseli.
Juba 20% peale kukkusime.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
-
Oodates vastuseid, jooksis üks lõik sisse:
"JP Morgan has raised its estimate of Argentina’s GDP growth in the third quarter to 8.5%, one of the highest in the world."Leave a comment:
-
-
-
Jah, kaks kõige olulisemat teemat tõesti. See on tulnud täitsa eraldiseisvalt, ilma igasuguste muude probleemideta. Miks ometi meie ja teised ka nii juba ei tee...Leave a comment:
-
Inflatsioon on kontrolli all ja üheksa kuud järjest on riigil n.ö raha tasku jäänud. Ehh, who cares.Leave a comment:
-
Ma tean Argentiinas toimuvast täpselt nii vähe, et ma küll seda sama nii julgelt soovida ei söandaks. Aga ju siis sa tead.Leave a comment:
-
Loodetavasti Ameerikas kedagi ennem kasti ei lööda ning neil õnnestub ka Argentiina stiilis riiigiparaati kohitseda (täna ja kohe, mitte aasta või kümme või kolm planeerida) ja siis see võiks antud lähenemine jõuda Eestisse ning muidu EUsse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: