Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ja sellepärast ametkond ka kasvab. Ehk võimu kindkustamine.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPoliitikud on sellepärast ametnike 35 päevase puhkuse vähendamise vastu, et omasid ei nussita?
Ligi põhjendused AK-s olid muidugi väga naljakad

Ligi põhjendused, miks puhkuse kärpimine on ametnike suhtes ebaõiglane
1. Ametnikel on keelatud streikimine
2. Piiratud sõnavabadus
3. Pidev avalik aruandluskohustus, ei saa saata sinna samusesse
4. Peab vastama kirjadele
5. Privaatsuse riivamine, sest palk avalik
Mis ma oskan öelda

Leave a comment:
-
Nojah, need saamatud kes ametnikena töötavad, lähed veel 35 ära võtma, siis üldse enam pastakas ei liiguks tööl vist. Kuidagi peab oma hädist karja kaitsma, on nende veendumus.
Leave a comment:
-
Poliitikud on sellepärast ametnike 35 päevase puhkuse vähendamise vastu, et omasid ei nussita?
Ligi põhjendused AK-s olid muidugi väga naljakad

Ligi põhjendused, miks puhkuse kärpimine on ametnike suhtes ebaõiglane
1. Ametnikel on keelatud streikimine
2. Piiratud sõnavabadus
3. Pidev avalik aruandluskohustus, ei saa saata sinna samusesse
4. Peab vastama kirjadele
5. Privaatsuse riivamine, sest palk avalik
Mis ma oskan öelda
Leave a comment:
-
Vähemalt on jõutud ühele meeldivale "avastusele", mingit "julgeolekumaksu" ei saa kunagi olema.
EDIT: pääsu pole nkn, aga kas seal see üks alkoaktsiisi tõus vähe liiast ei tundu v, see poole aasta järel siis, veidi totter paistab,
Leave a comment:
-
120 000 elanikuga linnaosa jaoks on keeruline ülesanne osta 13 prügikasti. Absoluutselt ei huvita, kas süüdi on PPP või väiksemad tsinovnikud Pallasti tänavalt. See on ikka täielik pazoor
Millegipärast kahtlen, kas eraisikule - näiteks majaomanikule, kehtiks sama laadna suhtunine. Praegu nõuetele vastavat prügilepet ei sõlmi, sest naine ütles, et polegi vaja ja üldse pole ilusa disaniga kaste hetkel ehituspost saada vms.
Leave a comment:
-
Right, so that went well.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
See vend kingib iga nädal midagi uut
Et no kaotame olemasoleva süsteemi, varem oli postkastidel reklaam - ilmselt tilkus ka sellest linnale raha? Ehk võimlaik, et linn kaotab ka raha. Korraldatakse mingi huinjaa hange ja prügikastid pannakse kõnniteedele, kus niigi käib hädakisa, et ruumi ju pole!!!
Ei, lahe säga.
.
Leave a comment:
-
Täiskäpardite armee. Masendav, mis muud.
Leave a comment:
-
ma võin kuulutada kui vaja...Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas Mailis Reps kuulutatakse ka märtriks?
Leave a comment:
-
Ma arvasin et see toktok on mingi imikute app, aga paistab et sealt tegutsevad hoopis haritlasedAlgselt postitas JuriM Vaata postitust
Sorry, Prügi offtopic, aga "häid uudiseid ka.."
Leave a comment:
-
Katlasse läheb.Algselt postitas nimastain Vaata postitustMis päriselt juhtub jäätmejaamas, kui mu pakend on tomatiga koos ja jogurtis banaanikoored?
Leave a comment:
-
Keegi võiks mingi masina leiutada, mis prügi ära sorteerib kuskil tehases. Nahhui ma mingi prügiga üldse mässama peaks? Jääb ka variant Sudaanist või kuskilt Põhja-Koreast tuua kiireid käsi, mõistliku kulu eest ettevõtjale muidugi.
Mis päriselt juhtub jäätmejaamas, kui mu pakend on tomatiga koos ja jogurtis banaanikoored?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: