Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma vaatasin 2020. aastal demokraatide debatte (noh, see aasta ikka maruigav, kummalgi parteil pärisheitlust ei olnud...). Sealt meenub, et Kamala on sellises formaadis ikka päirs halb. Ehk, noh, kehvast debatist alguse saanud kisa peale Biden Kamalaga asendada, palju õnne!
P.S. Võtan vastu kihlvedusid, et Kamala saab alla 200 valijamehe hääle.
Halvem kui Biden või Trump sel aastal väga olla ei saa.
Ma vaatasin 2020. aastal demokraatide debatte (noh, see aasta ikka maruigav, kummalgi parteil pärisheitlust ei olnud...). Sealt meenub, et Kamala on sellises formaadis ikka päirs halb. Ehk, noh, kehvast debatist alguse saanud kisa peale Biden Kamalaga asendada, palju õnne!
P.S. Võtan vastu kihlvedusid, et Kamala saab alla 200 valijamehe hääle.
Jah, sest kui 4 aastat tagasi spekuleeriti samamoodi, et küllap vanahärra läheb pinsile ja Kamala jätkab,
siis vahepeal ta kadus nii ära, et see stsenaarium ei tõusnud enam päevakorda
kuskil veel paar nädalat enne atentaati oli Biden veendunud oma jätkamises
No asepresidendi roll ongi tiba selline. Samas kui ta päriselt tegi asju ja kohtus Taiwanis jne inimestega, siis said kõik sellest kohe teada!
Hetkel tundub, et Trumpi leeris on ka palju teadmatust, kas ja mis suunal peaks nüüd kampaaniat muutma. Enam ei saa Bideni kaardile mängida.
Jah, sest kui 4 aastat tagasi spekuleeriti samamoodi, et küllap vanahärra läheb pinsile ja Kamala jätkab,
vandenõuteoreetik minus leiab, et mitte keegi ei uskunud seal leeris juba mõnda aega Bideni jätkamisse. see seniilsuse arenemine ei saanud ju päriselt märkamata jääda isegi tõsiusklikele. avaliku vangerduse viimasele minutile jätmine võis tagatoale olla mugavam. pikka ja kurnavat parteisisest kampaaniat enam läbi tegema ei pea - kõik pannakse lihtsalt fakti ette.
Kamala vastu pole otseselt midagi, aga tal on kuhjaga vaja end tõestada eelkõige sisepoliitikas
Mulle lihtsalt meeldib see Trumpi jüngrite meeleheide - Kamala vastu pole otseselt midagi, aga tal on kuhjaga vaja end tõestada eelkõige sisepoliitikas. Väliselt on jätnud täitsa ok mulje.
burgerimaa on äge maa. mäknamarale kindlasti meeldib... aga ma ei usu, et donny kaotab. ta on ju kuulikindel nüüd. polymarket annab donnyle 61 ja kamalale 36 prossu hetkel
Kaja läks, aga "komminukeerimine" jäi. Või ei jäänud.. või kuidas see oligi eelmine suvi. Või oli see "halb kommunikatsioon"... enihau, on tore näha, et on vigadest õpitud....või ei ole...
Leave a comment: