Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lenc poolt
    Full retard oled sa ise. Meie riigis ei tunnista saamatu kohtusüsteem oma vigu üldse ja seetõttu peab näiteks president seda siluma: http://www.pealinn.ee/tagid/koik/nap...vabaks-n217485
    See näide on tõesti meie kohtusüsteem ja õigusriigi kõige hullem pask ja black, mis üldse kunagi kokku keeratud on. Ülimalt kurb lugu ja tegelikult on see suhteliselt avalik saladus Kohtla-Järvel, mis tegelikult toimus ja kelle huvides. Ma saan aru, et 90ndatel mixiti midagi kokku, et süüdistus esitada, kui suhtlemisviisik on relv ja raha, aga kurat 20 aastat hiljem peale aastaid kohtusüsteemi ja riigi näo sitahunnikusse toppimist ikka midagi ei muutunud. Kõige vähim mis teha oleks saanud oleks inimene olnud õigeks mõista ja valuraha välja maksta, mida vähemalt usa teeb ja väga suurel määral.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    väga hea idee on võrrelda sellist asja maailma kõige korrumpeerunud ja saamatu politseiga, seal lastkse tänval ka süütud maha kui tuju on. full retard on seda argumendiks kasutada.
    kurat, hinga ka vahepeal. tegelt ka. ja siis loe konteksti. Minu diskussioon algas sellest punktist kus toodi välja USA süsteemi õiglus ja ma oponeerisin justnimelt sellele.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    väga hea idee on võrrelda sellist asja maailma kõige korrumpeerunud ja saamatu politseiga, seal lastkse tänval ka süütud maha kui tuju on. full retard on seda argumendiks kasutada.
    Full retard oled sa ise. Meie riigis ei tunnista saamatu kohtusüsteem oma vigu üldse ja seetõttu peab näiteks president seda siluma: http://www.pealinn.ee/tagid/koik/nap...vabaks-n217485

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    omajagu (2 minutiga leidsin 5tk) on neid, mis on post 2008 toimunud sündmused. NB! need on teadaolevad õigeksmõistmised death row'st. ja see mineviku kaart ple mingi kaart. Äkki tuleb 25 aasta pärast välja selline lie-detector, mille usaldusväärsus on 100%? what then? lihtsalt utreerides.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Halb ründaja poolt
    Praegu puusalt wikipediast üle käies tundub enamik neist olevat kusagilt 80/90ndatest, kus polnud igal pool kaameraid, mobiilsidet/interneti jne. Praegu oleks ikka väga raske süütut süüdi mõista.
    omajagu (2 minutiga leidsin 5tk) on neid, mis on post 2008 toimunud sündmused. NB! need on teadaolevad õigeksmõistmised death row'st. ja see mineviku kaart ple mingi kaart. Äkki tuleb 25 aasta pärast välja selline lie-detector, mille usaldusväärsus on 100%? what then? lihtsalt utreerides.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kuidas siis mõned mõrvad lahenduset jäävad?
    Teeb üledoosi paar päeva peale DNA proovi andmist

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Halb ründaja poolt
    Praegu puusalt wikipediast üle käies tundub enamik neist olevat kusagilt 80/90ndatest, kus polnud igal pool kaameraid, mobiilsidet/interneti jne. Praegu oleks ikka väga raske süütut süüdi mõista.
    Kuidas siis mõned mõrvad lahenduset jäävad?

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    USAs on viimase 20 aasta jooksul vabastatud õigeks mõistmisega death rowst u 100 inimest muidu. case closed capital punishmendi osas. nii kaua kuni on kasvõi variant, et me ühiskonnas tapame ära süütu inimese, nii kaua ei tohiks capital punishment teemaks isegi olla.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Aga miks teiste kuritegudega nii ei käituta siis? Varastasid pangast 100milli? No tore lugu küll, istu natukene kinni ja siis kui välja saad, anname sulle 1mil, et sa uuesti vargile ei peaks minema?
    Vara- ja ininesevastane kuritegu on kaks täiesti erinevat asja, ei?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    aina paremaks läheb

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Tean lihtsalt Eeluurimine on hoopis teine asi. Kuna ma ise ei ole ka õppinud jurist, siis ma taganen ja ei taha riigiteataja crtl+f vendadega vaidlema hakata. Seega your win.
    Jah, tõesti, olengi Riigi Teataja ctrl+f djüüd. Muide, eeluurimine kui mõiste kadus kriminaalkoodeksiga ehk siis nii umbes 2003. aasta algul.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja allars poolt
    Kust sa tead, kes ma olen või kes ma ei ole? Miks siis mitte diskussiooni laskuda, kui sedasi juba lahmima kukkusid? Sinu näites toodu võis olla näiteks vahistatud ehk mitte süüdimõistetu. Sel juhul on võimalik prokuratuuri loal suhtlust piirata.
    Tean lihtsalt Eeluurimine on hoopis teine asi. Kuna ma ise ei ole ka õppinud jurist, siis ma taganen ja ei taha riigiteataja crtl+f vendadega vaidlema hakata. Seega your win.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Ma usun ka sellesse, et teatud inimesed on võimelised muutuma ja vangla peab looma selleks tingimused, aga käesolev juhtum on ikka korralik näkkusülitamine kogu süsteemile ja kannatanu lähedastele, laiemalt ka kogu ühiskonnale. Näpud püsti IG pilti ei ole võimalik kuidagi teistmoodi tõlgendada, kui et tal on jätkuvalt täiesti pohhui.

sellega seoses meenus kunagine 90ndate Kopli alaealine sarimõrvar, keegi teab, mis temast saanud? Vahepeal vist olid mingid jutud, et peale vabanemist lahkus Eestist.
    Tegemist oli liiminuusutajast ja toksikomaanist Aleksandr Rubeliga. Tüüp on ka minu teada ainuke isik Eestist, keda on teatud maailma sarimõrvarite nimekirjades välja toodud. Peaks olema Eestist lahkunud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Ma usun ka sellesse, et teatud inimesed on võimelised muutuma ja vangla peab looma selleks tingimused, aga käesolev juhtum on ikka korralik näkkusülitamine kogu süsteemile ja kannatanu lähedastele, laiemalt ka kogu ühiskonnale. Näpud püsti IG pilti ei ole võimalik kuidagi teistmoodi tõlgendada, kui et tal on jätkuvalt täiesti pohhui.

sellega seoses meenus kunagine 90ndate Kopli alaealine sarimõrvar, keegi teab, mis temast saanud? Vahepeal vist olid mingid jutud, et peale vabanemist lahkus Eestist.
    Tv3 see kriminaalne eesti leidis ta kunagi ülesse ja siis ta oli vahetanud nime ja töötas akende-autopesuga tegelevas ettevõttes.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

Leave a comment:

Töötlen...