Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -21-
    replied
    Polnud sellel küsimusel ka häda midagi, las proovivad Aet Süvari või Anu Sääritsaga. Enivei, niimoodi ülevalt alla ei saa ka suhtuda, nagu eelnevas klipis näha oli.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    aga tõesti, mis küsimus see ikkagi oli?
    Mis seal vahet on. Ega keegi ei kahtlegi, et küsimus võis olla kehvasti sõnastatud. Pigem on probleem suhtumises ja reageeringus. Lisaks oli kogu intekas minu mäletamist mööda Tiisleri suhtes suhteliselt üleolev ja nöökiv. On ju näha, et videos oleva küsimuse esitamise ajaks on Tiisler näost juba veripunane.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    lasin selle kogemuse Postimehe ajakirjanikul omandada

jaa, veelkordne tõestus, et kirjutav ajakirjandus ja otse-eeter on väga erinevad asjad

(eriti ebamugav, kui see pole su enda valik, vaid ülemus sunnib saatesse minema ja siis on hea, kui kaasvestlejaks on Jüri Aarma sugune, kes oli võimeline ise pausid sujuvalt täis rääkima ja saadet tassima)

e: kui olukord on vastupidine ja algaja on intervjueerija rollis, on situatsioon veelgi komplitseeritum

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Sesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.
    aga tõesti, mis küsimus see ikkagi oli?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Sesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Kas terve intekas ka olemas? Seal oli vist muud teravat ka veel.
    Ei, internetiavarustest leidsin kahjuks vaid selle ühe küsimuse osa.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas MartinEST Vaata postitust
    Kas terve intekas ka olemas? Seal oli vist muud teravat ka veel.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Mis pakuti?
    Eestimeedia. Pakkus lehte või lugemisõigust.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    kas ma olen ainukene kellele tundub, et tänak on seal intekas väga švipsis ehk loomulik vastus?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Või pigem on asi lihtsas viisakuses? Noh, et sulle käivad pinda müügikõned, kas siis hakata helistajat huiama või tänada viisakalt ja kõne lõpetada? Ehk inimesed teevad oma tööd ja paar kiirlauset ei tohiks avaliku elu tegelasel nii raske olla. Samas iga inimese enda valik.
    On teada, et mees saadab pigem teisi nokusse - ja ongi kõik. Las ta olla. Inimene saab (ja ma olen täheldanud, et ta on isegi seda teinud) end ise aidata ja enda elu elada - teised ei pea seda teps mitte tegema, vajadusel võivad häälekandjad olla, mitte horoskoobi kirjutajad.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    Sain just müügikõne. Kõne kestus 1 minut. Kõige pikem müügikõne vist, mis olen saanud. Siiski viisakas ja närvi ei ajanud.
    Mis pakuti?

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Sain just müügikõne. Kõne kestus 1 minut. Kõige pikem müügikõne vist, mis olen saanud. Siiski viisakas ja närvi ei ajanud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kui mulle järgmine kord eesnäärmeuuringut pakutakse, siis annan neile Su numbri? :P
    Ju sa oled lihtsalt nii palju ilusam mees. Mulle pole küll keegi eesnäärmeuuringut pakkunud...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nojah, äkki tõesti, mul on küll kõik üsna valutult läinud.
    Ma vist olen mingi bussijuhi peale karjunud, kellel oli ainult kaks olekut - gaas põhja või pidur põhja.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Natuke erinevad asjad, ei?

Telefonimüüjatega on minu kogemused valdavalt sellised, et mida viisakamalt sa keeldud, seda agressiivsemalt üritavad nad sind edasi tüüdata. Näiteks viimane kord oli üks agar vitamiinimüüja, kellele ma ütlesin ühe kõne jooksul umbes 5x "ei", mispeale hakkas ta iga kord uurima, et kuidas ma suudan ilma vitamiinideta üldse elada ning mis aadressil ta need vitamiinid mulle siis saadab. Eriti tore oli muidugi, et kui ma peale kolmandat "ei" ütlemist toru ära viskasin, siis helistas ta tagasi.

Ehk et minu meelest need kaks päris erinevat asja - kas sa hakkad poemüüjale süütu eksimuse pärast kraesse või proovid vabaneda isikust, kes sisuliselt ei austa su privaatsust ning üritab sulle vägagi teadlikult mingi kräppi pähe määrida.
    Nojah, äkki tõesti, mul on küll kõik üsna valutult läinud.

Leave a comment:

Working...
X