Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Vilgats üritab räpistiilis Palmisaart teha. Mdma teeb imesid lol. Soomlased siin paari tantsusammu pärast löövad enda peaministrit risti. Tulgu vaadaku parem Eesti pidu.
    ohh sa ei kujuta ettegi, mis kaader see eesti eliit tegelikult on
    ott lepland oli kunagi kõva korgijoodik ja extacy armastaja. lihtsalt rahvas on loll ja laseb endale ametnikel igatepidi pähe istuda, avaliku elu tegelastele ju kõik lubatud

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Vilgats üritab räpistiilis Palmisaart teha. Mdma teeb imesid lol. Soomlased siin paari tantsusammu pärast löövad enda peaministrit risti. Tulgu vaadaku parem Eesti pidu.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tuttava juures olles enne EMi algust siin jäi telekast see presidendi kadrioru pardiralli mängima ja Vilgatsitel, Pootsmannidel ja muudel ,,hui teab miks nad sinna kutsutud on'' vendadel ülilaiad päikseprillid peas kuigi päike ei paista. Ilmselgelt on sellele ainult üks ja ainus loogiline seletus, et nad on aineid paugutanud ja üritavad oma silmi ja pupille varjata. Kuhu meid küll see alkomüügi piirang viinud on. Kõik paugutavad ja väga avalikult.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    asjakohasemale vastusele saad ju ka otse linkida

https://twitter.com/ChernobylTuvi/st...5993322782722/

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma tahan öelda, et ehkki ma pole ise alati ka selle õpetuse järgi käitunud, siis ikkagi pistke persse kõik need pidudel filmimised.
    Sellesmõttes imelik, et Sannu jutu järgi kõik timm ja läheb sama lauluga edasi, ehk siis varsti uut ja mahlasemat liiki oodata. Äkki ongi bukkake

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma tahan öelda, et ehkki ma pole ise alati ka selle õpetuse järgi käitunud, siis ikkagi pistke persse kõik need pidudel filmimised.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ennem, kui bukkaket ja juustest Sikut-amist videolinal pole, siis palun ärge reostage teemat.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Ise ma seal kohal ei olnud, seega lugesin.
    Seda silmas pidasingi, et see "selgelt videos näha" paistab olevat üldse meie kohaliku Kroonika lisand, mujal pole sellist väidet kohanud. Tahaks ka näha seda kotkasilma, kes insta stoori kvaliteediga videolt 3x3 pikslise ala seest taustal valge pulbri välja raalib.

Videos hüüti selgelt "jauhojengi", aga see on vähe kaudsem teema kui valge pulber ja rulli keeratud margad lauanurgal.

Kaalale musid-kallid-õhupallid! Minu lemmikvärv on roosa.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Sobib minu arust tema imagoga täitsa hästi, inimene nagu iga teine ja vahepeal on pidutseda ka vaja.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Teha võib, vahele ei tohi jääda. Sannalt aasta jooksul mingi 3s inside leak juba. Not good riigi kõige tähtsama poliitiku kohta
    Pole hea märk kui omasid usaldada ei saa. Mis jutte veel räägitakse ja mis saladused kuhugi jõuavad?

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Riholt ja Jaagult ka ainete ja onlyfansi kohta küsisite? Või neil okei?
    vabas maailmas ju WEF jüngritel kõik lubatud, vaid rahvast on vaja piirata.. ja soomes on kusjuures hea mant ka veel.

ülihea deepfake video ka

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Üks Brüsseli eluoluga kursis olev inimene rääkis toona, et "kohv koorega", mida Madison väidetavalt ööklubist tellima läks, olla kohalik kokaiinisläng. Aga, noh, eks need ole mõlemad juhtumid, mis jäävad küll folkloori, aga ega need kellegi karjääri liialt mõjuta.
    Teha võib, vahele ei tohi jääda. Sannalt aasta jooksul mingi 3s inside leak juba. Not good riigi kõige tähtsama poliitiku kohta

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Kas Riho ja Jaagu kohta on sellist infot, mis paneks küsima? Sanna peo puhul oli konkreetselt valge pulber videos näha.
    Üks Brüsseli eluoluga kursis olev inimene rääkis toona, et "kohv koorega", mida Madison väidetavalt ööklubist tellima läks, olla kohalik kokaiinisläng. Aga, noh, eks need ole mõlemad juhtumid, mis jäävad küll folkloori, aga ega need kellegi karjääri liialt mõjuta.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    No vtp on siuke vend, et kui teie mõlema lemmikvärv on sinine, siis ta hakkab haukuma ja tõestama kuidas tema sinine on sinuomast see õigem ja sinisem sinine. Pole mõtet vaielda

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Ise näed või lugesid, et on näha?
    Ise ma seal kohal ei olnud, seega lugesin.

Leave a comment:

Working...
X