Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Sellesmõttes imelik, et Sannu jutu järgi kõik timm ja läheb sama lauluga edasi, ehk siis varsti uut ja mahlasemat liiki oodata. Äkki ongi bukkake
-
Ma tahan öelda, et ehkki ma pole ise alati ka selle õpetuse järgi käitunud, siis ikkagi pistke persse kõik need pidudel filmimised.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ennem, kui bukkaket ja juustest Sikut-amist videolinal pole, siis palun ärge reostage teemat.
Leave a comment:
-
Seda silmas pidasingi, et see "selgelt videos näha" paistab olevat üldse meie kohaliku Kroonika lisand, mujal pole sellist väidet kohanud. Tahaks ka näha seda kotkasilma, kes insta stoori kvaliteediga videolt 3x3 pikslise ala seest taustal valge pulbri välja raalib.Algselt postitas lenc Vaata postitust
Ise ma seal kohal ei olnud, seega lugesin.
Videos hüüti selgelt "jauhojengi", aga see on vähe kaudsem teema kui valge pulber ja rulli keeratud margad lauanurgal.
Kaalale musid-kallid-õhupallid! Minu lemmikvärv on roosa.
Leave a comment:
-
Sobib minu arust tema imagoga täitsa hästi, inimene nagu iga teine ja vahepeal on pidutseda ka vaja.
Leave a comment:
-
Pole hea märk kui omasid usaldada ei saa. Mis jutte veel räägitakse ja mis saladused kuhugi jõuavad?Algselt postitas kaala Vaata postitust
Teha võib, vahele ei tohi jääda. Sannalt aasta jooksul mingi 3s inside leak juba. Not good riigi kõige tähtsama poliitiku kohta
Leave a comment:
-
vabas maailmas ju WEF jüngritel kõik lubatud, vaid rahvast on vaja piirata.. ja soomes on kusjuures hea mant ka veel.Algselt postitas vtp Vaata postitustRiholt ja Jaagult ka ainete ja onlyfansi kohta küsisite? Või neil okei?
ülihea deepfake video ka
Leave a comment:
-
Teha võib, vahele ei tohi jääda. Sannalt aasta jooksul mingi 3s inside leak juba. Not good riigi kõige tähtsama poliitiku kohtaAlgselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Üks Brüsseli eluoluga kursis olev inimene rääkis toona, et "kohv koorega", mida Madison väidetavalt ööklubist tellima läks, olla kohalik kokaiinisläng. Aga, noh, eks need ole mõlemad juhtumid, mis jäävad küll folkloori, aga ega need kellegi karjääri liialt mõjuta.
Leave a comment:
-
Üks Brüsseli eluoluga kursis olev inimene rääkis toona, et "kohv koorega", mida Madison väidetavalt ööklubist tellima läks, olla kohalik kokaiinisläng. Aga, noh, eks need ole mõlemad juhtumid, mis jäävad küll folkloori, aga ega need kellegi karjääri liialt mõjuta.Algselt postitas lenc Vaata postitust
Kas Riho ja Jaagu kohta on sellist infot, mis paneks küsima? Sanna peo puhul oli konkreetselt valge pulber videos näha.
Leave a comment:
-
No vtp on siuke vend, et kui teie mõlema lemmikvärv on sinine, siis ta hakkab haukuma ja tõestama kuidas tema sinine on sinuomast see õigem ja sinisem sinine. Pole mõtet vaielda
Leave a comment:
-
Ise ma seal kohal ei olnud, seega lugesin.Algselt postitas vtp Vaata postitust
Ise näed või lugesid, et on näha?
Leave a comment:
-
Ise näed või lugesid, et on näha?Algselt postitas lenc Vaata postitustkonkreetselt valge pulber videos näha.
Leave a comment:
-
Kas Riho ja Jaagu kohta on sellist infot, mis paneks küsima? Sanna peo puhul oli konkreetselt valge pulber videos näha.Algselt postitas vtp Vaata postitustRiholt ja Jaagult ka ainete ja onlyfansi kohta küsisite? Või neil okei?
Leave a comment:
-
Riholt ja Jaagult ka ainete ja onlyfansi kohta küsisite? Või neil okei?
Leave a comment:
-
Ikka sellega kes triipu teeb? Peaks mainima, et seal flow festivalil kus neidis pidutses käib tablettide jagamine ja pulbritega mässamine suht avalikult. Muidugi artiste vaadates on see üritus woke mitte flow. Ja noh üldse on see kant siuke, et kui spordikotiga pargis 10 min passid, siis juba tullakse juurde kaupa küsima.Algselt postitas lenc Vaata postitustMul tekkis küsimus, et kui Sanna hiljuti USA-s käis, siis kas ta kohtus Joe Bideni või Hunter Bideniga?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: