Huvitav on see,et seal listis figureerib ka mitu pooli fänni.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Ma nii õnnelik, et enam pole Stoki black-listis
Huvitav on see,et seal listis figureerib ka mitu pooli fänni.
-
Budu aasta parim postitus.Algselt postitas budu Vaata postitustTegelane kes on kogu foorumi ignoreeritavate listi pannud. kas siis on üldse mõtet foorumis olla? Kindlasti on Stok auhinda väärt,kui kõige õrnema hingega tegelane ja tont,kellele meeldivad tema enda postitused
Leave a comment:
-
Tegelane kes on kogu foorumi ignoreeritavate listi pannud. kas siis on üldse mõtet foorumis olla? Kindlasti on Stok auhinda väärt,kui kõige õrnema hingega tegelane ja tont,kellele meeldivad tema enda postitusedAlgselt postitas StokEi viitsi kolmekümnes kategoorias nomineerida, teen lühidalt.
TOP 5 postitajad: eika, atleticomadrid, Mõnuagent 007, H.M. Murdock, ericbana
Suurim jobu: Rumori di Spogliatoio
TOP jobud:

Nõmedaim teema: Rumori di Spogliatoio / Estonian Football (ENG)
Kõige enam närvidele käiv postitaja: mcnamara
Parim uustulnuk: plastic'99
Foorumlane, keda ei taha kohata, kuigi oled seda juba teinud? Tofoa
Parim kammbäk ignore listist: szandor
Suurim tagasiminek: vincent
Leave a comment:
-
Stok kle, lihtsalt huvi pärast
Kui ta närvidele käib, miks ta siis ignore listis pole?Algselt postitas StokKõige enam närvidele käiv postitaja: mcnamara
Leave a comment:
-
Ärge unustage Angelot, kes oma Pirlo raamatut söögi alla ja söögi peale reklaamib. Väärt värk ja tore et raamat eesti keeles, aga no tra. See on päriselt liiale läinud.
Leave a comment:
-
Kui süvaanalüüs tuleb pool aastat hiljem peale valimisi, siis see pole ju kvaliteet? Muidu vägev. Ootan ilusat kokkuvõtet.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustÄra paugu, võmp. Vaata mu süvaanalüüsi auhindade jagamisel ja võrdle seda teistega.
Leave a comment:
-
Ära paugu, võmp. Vaata mu süvaanalüüsi auhindade jagamisel ja võrdle seda teistega.Algselt postitas Francesco Vaata postitustNoh jah...kui sa nii ütled.
Leave a comment:
-
Noh jah...kui sa nii ütled.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.
Minge valima!
2014 - 04.12.14
2013 - 08.12.13
2012 - 03.12.12
2011 - 09.12.11
2010 - 14.12.10
2009 - 02.12.09
2008 - 18.12.08
2007 - 18.12.07
2006 - 17.12.06
2005 - 22.12.05
2004 - 20.12.04
Leave a comment:
-
Täpselt mis mina ütlesin ju?Algselt postitas Staadium Vaata postitustMina irvitasin vaid seda kommentaaride jada ja mingi hundi signatuuri, mis mulle silma jäi lõpus!
[ATTACH=CONFIG]3711[/ATTACH]
Leave a comment:
-
Mina irvitasin vaid seda kommentaaride jada ja mingi hundi signatuuri, mis mulle silma jäi lõpus!Algselt postitas Francesco Vaata postitustNüüd on mul küll häbi, kirjaoskamatute imbetsillide arust oli see päris hea...ma ei saand pihta. Võib-olla on asi kellaajas. Seleta lahti Jassukene.
Möla auhindade kohta Lehekülg 40.jpg
Leave a comment:
-
Ja esimese päevaga on ta saanud nomineeritud erinevate kasutajate poolt erinevates kategooriates kokku 13 korda. Algus on paljulubavAlgselt postitas elx Vaata postitustMitte gloorihanter, vaid tavaline kehv troll. Talle mingi auhinna andmine oleks talle väga meltmööda, seetõttu soovitan ta enda nimekirjast välja jätta.
Leave a comment:
-
Katsu need enne maid siis kokku lüüa ikkaAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustVaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.
Minge valima!
2014 - 04.12.14
2013 - 08.12.13
2012 - 03.12.12
2011 - 09.12.11
2010 - 14.12.10
2009 - 02.12.09
2008 - 18.12.08
2007 - 18.12.07
2006 - 17.12.06
2005 - 22.12.05
2004 - 20.12.04
Leave a comment:
-
Mitte gloorihanter, vaid tavaline kehv troll. Talle mingi auhinna andmine oleks talle väga meltmööda, seetõttu soovitan ta enda nimekirjast välja jätta.Algselt postitas Staadium Vaata postitustMulle vist sähvatas midagi kusagil mälusopis... See jaalo tuletab mulle meelde tegelast kes kasutas Barca avatari. Nimi ei meenu ja ei viitsi otsida. Igates ta käis pidevalt vingumas ja ropendamas, et kui halvasti meil kõik on ja Messi peaks lööma kõik meie väravad. Peale igat mängu vingus ja kunagi polnud ta rahul tulemustega. Siis ta äkitse kadus, kui Barca ei võitnud ühtki tiitlit. Ja siis kui Real hakkas see hooaeg meeletult väravaid lööma ja eriti Ronaldo, siis ilmuski see imeloom jaalo siia foorumisse.
Pole mingi varikasutaja vaid Barcas pettunud gloryhunter, kes leidis hetkel uue iidoli. Lõpetab Ronaldo skoorimise ja kaob ka huvi Reali vastu poisikesel...
Leave a comment:
-
Mulle vist sähvatas midagi kusagil mälusopis... See jaalo tuletab mulle meelde tegelast kes kasutas Barca avatari. Nimi ei meenu ja ei viitsi otsida. Igates ta käis pidevalt vingumas ja ropendamas, et kui halvasti meil kõik on ja Messi peaks lööma kõik meie väravad. Peale igat mängu vingus ja kunagi polnud ta rahul tulemustega. Siis ta äkitse kadus, kui Barca ei võitnud ühtki tiitlit. Ja siis kui Real hakkas see hooaeg meeletult väravaid lööma ja eriti Ronaldo, siis ilmuski see imeloom jaalo siia foorumisse.
Pole mingi varikasutaja vaid Barcas pettunud gloryhunter, kes leidis hetkel uue iidoli. Lõpetab Ronaldo skoorimise ja kaob ka huvi Reali vastu poisikesel...
Leave a comment:
-
MM-i aasta ikkagi ja Reali CL-i võit on ka uut rahvast ja "kvaliteetkirjandust" juurde toonud. Et hea, et ongi pisut rohkem aega mõtisklemiseks ja tasapisi kirja panemiseks.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.
Minge valima!
2014 - 04.12.14
2013 - 08.12.13
2012 - 03.12.12
2011 - 09.12.11
2010 - 14.12.10
2009 - 02.12.09
2008 - 18.12.08
2007 - 18.12.07
2006 - 17.12.06
2005 - 22.12.05
2004 - 20.12.04