Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ericbana
    replied
    Vau. See Panga teine osa oli vist reaalselt kõige sitem asi, mida ma kunagi näinud oled. See nagu mingi esimese kursuse "mängi ängi" katsetus. Totaalpask. Soundtrack ainuke asi, mis vähegi kriitikat kannatab. Ulme.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    Õnne on väga legit vaatamine nädalavahetuse hommikutesse. Viimasel ajal aint jubedalt asju toimumas seal. Kes tappa sai ja kes üliodavat alkot müüb jne.

ENSV ka igivana sari.
    Jep minu hommikuid sisustab ka kohvi kõrvale Õnne ja Maahommik.
    Maahommik on selline õpetlik ja positiivne.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Ärme nüüd head teemat p***e keera, eks. Varsti hakatakse siia mingit vaba mõtte klubi ka panema, tõmbaks enne pidurit.
    Millest sa räägid?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Nõus, naabriplika toodab korralikult nalja. See Papad ja Mammad on ka okei, Mitskin ja Volli on legendaarsed.
    Ärme nüüd head teemat p***e keera, eks. Varsti hakatakse siia mingit vaba mõtte klubi ka panema, tõmbaks enne pidurit.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Naabriplika ka täitsa normull, viskab vahepeal pärishead huumorit vahele.
    ENSV väga hea sari mu meelest. Malmsteni karakter on maru hea+ teised veel kõrvale.
    Juhtusin nvl nägema sarja nagu Elo või Alo. Tundus kohati päris naljakas. Sarnane sarjale Kontor.
    Nõus, naabriplika toodab korralikult nalja. See Papad ja Mammad on ka okei, Mitskin ja Volli on legendaarsed.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Naabriplika ka täitsa normull, viskab vahepeal pärishead huumorit vahele.
    ENSV väga hea sari mu meelest. Malmsteni karakter on maru hea+ teised veel kõrvale.
    Juhtusin nvl nägema sarja nagu Elo või Alo. Tundus kohati päris naljakas. Sarnane sarjale Kontor.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Tegelikult on kahju, et Wremjat ei tehta enam. Zorro oli nagu ikka teine tase.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Seltsimees laps oli ju päris hea. Vehkleja oli ka Eesti kohta nitšekas. Päevad, mis ajasid segadusse ka sort of. Supilinna salaselts. Rohkem ei suutnud välja mõelda.
    Must Alpinist oli okei. Nullpunkt ka, eriti debüüdina (sarjana kah).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Seltsimees laps oli ju päris hea. Vehkleja oli ka Eesti kohta nitšekas. Päevad, mis ajasid segadusse ka sort of. Supilinna salaselts. Rohkem ei suutnud välja mõelda.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma panin tähele, et E.Raasuke ja Sergo Vares on üsna sarnase välimusega.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Õnne on väga legit vaatamine nädalavahetuse hommikutesse. Viimasel ajal aint jubedalt asju toimumas seal. Kes tappa sai ja kes üliodavat alkot müüb jne.

ENSV ka igivana sari.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kamoon. V.E.R.I.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    ENSV. Viimast paari hooaega pole küll näinud, aga eriti esimesed olid suht head.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Haha wat
    Maitseasi, mina näiteks vaatan siiani Õnnet

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Haha wat
    Mis siin pattu salata eks tollal mängis ikkagi vanus rolli Samas noh eks need Avandi ja Seppa naljad võtavad siiani suu naerule.

Leave a comment:

Working...
X