Ses mõttes, et 5cm kaugusel oleva joone peab ka täpselt tõmbama ja see võtab ka aega.
Ilmselge suluseis on liiga ebamäärane mõiste.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Võib-olla peaksin täpsustama, et mu eeldus on, et probleem on alati ühepoolne, st lugemata jäänud väravad. Ei tule vähemalt ette, et keegi oleks vingunud selle üle, kuidas mõni ründaja millimeetriga sulus ei olnud. Sellisel juhul, eika, on minu jaoks vastus su küsimusele üsna lihtne. Seda joont lihtsalt ei ole võimalik tõmmata nii mööda, et jooned isegi ei kattu, aga keegi saaks ikka pröökama tulla, et tegelt ei olnud ikka sulgu.
Leave a comment:
-
Ma ei saa siiani aru, kuidas see 5cm asi teie meelest valesti tõmmatud jooni lahendaks. Siis oleks ju sama häda, et joon tõmmatakse nii, et see oleks 5 sentimeetri piirist ühel või teisel pool?
Üldiselt mul VAR-õiguslasena poleks midagi selle vastu, kui ka suluseisu puhul lähtutaks "parandame ainult kohtuniku ilmselged vead" loogikast ehk mingeid jooni ei tõmmataks. Kui olukorda pausile pannes on näha, et kohtunik ilmselgelt eksis, siis võetakse olukord tagasi ja kui eksimust selgelt näha pole, siis jooni ei tõmmataks, vaid jõusse jääks äärekohtuniku otsus. Eeldatavasti oleks hala muidugi sama palju ja väljakukohtunike pidevates eksimustes oleks ikkagi süüdi VAR, kuid vähemalt läheks see videode vaatamise värk kiiremaks.
Leave a comment:
-
Ja kui kuskilt varrukast see 5,1 välja tõmmataksegi, siis endiselt - möliseda pole midagi, sest 4 olid ju eos sulus. Point ongi pigem selles praegu nö nulli pealt tõmmates üritatakse teha nägu, et teatakse väga hästi, kas on +0,1 või -0,1.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiis hakkab ju järgmine kamm, et kui on 4 cmi ja see ära nähakse, siis hakatakse mõõtma, et kas on ikka viis äkki.
Kui annad puhvri vahele, siis igas küsitavas olukorras on juba selge, et ründaja oli sulus niikunii. Aga kui joon satub 4,9 peale ja kattub kaitsja joonega, siis joppas. Kui tuleb 5,1 ja millimeeter on vahet, siis ei jopanud. Aga nõudma pole ikka midagi minna, sest sulg on igal juhul. Selline raamistamise küsimus.
Leave a comment:
-
Ega praegusest ei erine. Hetkel jääb ka tunne peale tänast, et alguses hakkad mõõtma ühtepidi ja kui see soovitud tulemust ei too, siis hakkad teistpidi jooni vedama kuniks lõpuks sobiv tulemus tuleb. Sitamaitse igatepidi mängust suus nii fännidel kui ka neutraalsetel vaatajatel.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt ühes mängus on puhver üks, teises teine?
Leave a comment:
-
Et ühes mängus on puhver üks, teises teine?Algselt postitas hannes10 Vaata postitustNo see joon oleks siis 5 või 10 cm ja sellest väljas, ehk 5,2 või 10, 1 oleks sulg. Oleks mingigi puhver...
Leave a comment:
-
No see joon oleks siis 5 või 10 cm ja sellest väljas, ehk 5,2 või 10, 1 oleks sulg. Oleks mingigi puhver...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiis hakkab ju järgmine kamm, et kui on 4 cmi ja see ära nähakse, siis hakatakse mõõtma, et kas on ikka viis äkki.
Leave a comment:
-
Siis hakkab ju järgmine kamm, et kui on 4 cmi ja see ära nähakse, siis hakatakse mõõtma, et kas on ikka viis äkki.Algselt postitas vtp Vaata postitustSiis on sulg, easy. Mu arust sel kattuvate joonte ideel on jumet, sest see haakub varasema tõlgendusega, et kui äärekohtunik aru ei saa, siis tuleks anda ründajale eelis. Ehk kuni jooned kattuvad, siis okei, pääsed läbi. Ja kui ongi nipa-napa, et ei kattu, siis pole ka midagi möliseda, sest 5cm olid enivei sulus.
Leave a comment:
-
Siis on sulg, easy. Mu arust sel kattuvate joonte ideel on jumet, sest see haakub varasema tõlgendusega, et kui äärekohtunik aru ei saa, siis tuleks anda ründajale eelis. Ehk kuni jooned kattuvad, siis okei, pääsed läbi. Ja kui ongi nipa-napa, et ei kattu, siis pole ka midagi möliseda, sest 5cm olid enivei sulus.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOk, vahe on viis cmi, aga mis siis saab, kui on 5,6?
Leave a comment:
-
Kas käte asendit ei võiks sulu arvestamisel lihtsalt välja jätta. See ongi kõige idiootsem, kui sulg vilistatakse, sest ühe mehe näpp on pikem.
Leave a comment:
-
Ok, vahe on viis cmi, aga mis siis saab, kui on 5,6?Algselt postitas hannes10 Vaata postitustMinumeelest võiks olla see joon ala 5-10 cm ja juhul kui kaitsja ja ründaja mahuvad selle joone sisse, siis sulgu ei ole. Mis kurad vehet sel mõnel cm on, kui kaitsja on ühes ja ründaja teises väljaku otsas. Ründaja ei saa mingit eelist sellest kahest cm.
Leave a comment:
-
Minumeelest võiks olla see joon ala 5-10 cm ja juhul kui kaitsja ja ründaja mahuvad selle joone sisse, siis sulgu ei ole. Mis kurad vehet sel mõnel cm on, kui kaitsja on ühes ja ründaja teises väljaku otsas. Ründaja ei saa mingit eelist sellest kahest cm.
Leave a comment:
-
Aga kui sina ja mina näeme kohe, aga mingi Boliivia kohtunik vapsee ei näe?Algselt postitas hexaflexa Vaata postitustVar on muidu tore lisa, aga need idiootsed jooned vms võiks tõmbamata jätta... kui korraga ekraanilt pole selgelt aru saada et sulg, siis jätta võiks kõik ok olla.
Ehk AI arenguga võiks see automaatselt käia tippliigades, siis oleks asi korras ja ilus.
Leave a comment:
-
Var on muidu tore lisa, aga need idiootsed jooned vms võiks tõmbamata jätta... kui korraga ekraanilt pole selgelt aru saada et sulg, siis jätta võiks kõik ok olla.
Leave a comment:
-
Mulle see Var alguses meeldis rohkem kui kohtunik ekraanilt vaatas üle, et sulgu pole davai luges. Nüüd läheb totaalselt komöödiaks ära juba ning ma ei saanud nende wannabe Autocad jooniste abil siiani aru, et kus see suluseis oli.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeda küll, aga ikka sellist jõuetut "mida vittu jälle tippude vastu vilistamata jäetakse"-emotsiooni on vähem. Ehk mingeid totaalbrainfarte tuleb, aga täiesti fantoompenalteid ja selgeid suluseisuprohmakaid vâhem.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: