Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Ma ei saanud ka eilses mängus aru täpselt. Ainus variant, et nâhti mingi nurga alt, et kuidagi putsaotsaga puututi palli või miskit.
-
Moss ei näinud/ei vilistanud ja siis VAR arvas, et polnud clear ja obvious error ja ei andnud penaltit.lols
Et kui Foden oleks seal neymarliku püherdamisega tegelenud, mitte püsti karanud, oleks raudpolt antud.
Leave a comment:
-
Ostab auto.Algselt postitas Rein Vaata postitustNüüd on endale juba teleka muretsenud. Nagu käraka mitte joomisest veel vähe ei oleks. Nii see allakäiguspiraal algab...
Mis järgmiseks? Võtad naise?
Leave a comment:
-
Nüüd on endale juba teleka muretsenud. Nagu käraka mitte joomisest veel vähe ei oleks. Nii see allakäiguspiraal algab...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOn telekas.
Mis järgmiseks? Võtad naise?
Leave a comment:
-
-
Sul ei ole telekat, ära valeta.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma ei oskaks ka seda videot vaadata, aga kuna mul koera pole ja olen muidu ka sitt inimene, siis vaatasin mängu
Leave a comment:
-
No ma ei oskaks ka seda videot vaadata, aga kuna mul koera pole ja olen muidu ka sitt inimene, siis vaatasin mänguAlgselt postitas Rein Vaata postitustOn ju räägitud, et ilma videota ei ole vaja jaurata.
Leave a comment:
-
On ju räägitud, et ilma videota ei ole vaja jaurata.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBha Vs lei, tüüpiline kurb seeria jätkub. Vardy lööb palli üle otsajoone, kaitsja libistab tal jalad alt. VAR vaikib ja kohtunik annab nurga. :'D
Leave a comment:
-
Sai pallipuute enne ja Vardy otsis siis ise kontakti.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBha Vs lei, tüüpiline kurb seeria jätkub. Vardy lööb palli üle otsajoone, kaitsja libistab tal jalad alt. VAR vaikib ja kohtunik annab nurga. :'D
Leave a comment:
-
Bha Vs lei, tüüpiline kurb seeria jätkub. Vardy lööb palli üle otsajoone, kaitsja libistab tal jalad alt. VAR vaikib ja kohtunik annab nurga. :'D
Leave a comment:
-
-
Käega mängu reeglimuudatuse kohta ja mõned teised ideed veel - https://www.theguardian.com/football...ndball-offside
Lisaks räägib maffiFIFA boss don Infantino meile lihtsurelikele, et VAR tulemuste ootamine hoopis lisab põnevust mängu vaatamise kogemusele, mitte vastupidi. Hea, et selgitab.
Leave a comment:
-
Lugematu arv kordi.Algselt postitas Epic Vaata postitustKäega mängu reeglite muudatusi see hooaeg nüüd sama palju kui Liverpoolil kaotusi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: