Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Aga Kouyate hoiab seal sulu ära ju, miks seda joont clyneiga võrreldatakse? Vähemalt minu arust jookseb see joon Kouyate kottide jalge vahelt läbi?
Leave a comment:
-
kõik heitisid mu joonte tõmbamise juttu siin aasta aega tagasi, see leedsi disallowed värav on ehe näide sellest mida mõtlesin. kohtunik saab ise valida kus kohast joone tõmbab - tahab väravat või mitte.
Üldiselt on siiski VAR hea olnud nende joontega, peab tunnistama, aga vot selliste olukordade takistamiseks on mingit muutust vaja.
igaksjuhuks lisan juurde, et VAR on vajalik ja hea, lihtsalt reegeleid on vaja.
Leave a comment:
-
Ei, ma ikka pidasin teist kollast silmas ja rääkisin kohtuniketööst üldiselt, mitte konkreetselt VARist. Punast muidugi ei olnud kuskil.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVAR võib sekkuda vaid punase kaardi määramise korral, teise kollase puhul ei saa sekkuda. Kui arvad, et mõni Brunolovemasteri viga oli punast väärt, siis palun gifi/videot, sest ei mäleta ausõna ühtegi roosakat olukordagi, teise kollase hõngu mõnes olukorras oli, aga see ei puutu VARi valdkonda.
Sellest mängust võiks pigem pickfordi välja tuua, kes lõi Maguire'ile jalaga kõhtu. Olen nõus, et nõme penalti kuna olukorda see viga ei muutnud, aga minu silma järgi siiski kindel pendla koht - tühjast kohast jalaga kõhtu. (Bruntsik sai esimese kollase palju palju palju leebema olukorra eest)
Selle Maguire’i olukorra juures olen ka pigem sinuga nõus, küll ja veel sarnastest olukordadest pendlaid määratud.
Leave a comment:
-
VAR võib sekkuda vaid punase kaardi määramise korral, teise kollase puhul ei saa sekkuda. Kui arvad, et mõni Brunolovemasteri viga oli punast väärt, siis palun gifi/videot, sest ei mäleta ausõna ühtegi roosakat olukordagi, teise kollase hõngu mõnes olukorras oli, aga see ei puutu VARi valdkonda.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustTäiesti uskumatu. Alustuseks ei saadeta Brunot duši alla nii kahel-kolmel eri korral, peale mida läks kogu mäng täielikuks lõhkumiseks mõlemalt poolelt ning seejärel teises mängus leitakse täiesti arusaamatu suluseis
Sellest mängust võiks pigem pickfordi välja tuua, kes lõi Maguire'ile jalaga kõhtu. Olen nõus, et nõme penalti kuna olukorda see viga ei muutnud, aga minu silma järgi siiski kindel pendla koht - tühjast kohast jalaga kõhtu. (Bruntsik sai esimese kollase palju palju palju leebema olukorra eest)
Leave a comment:
-
holy shit.... see on ehe näide kuidas var pole erapooletu....Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustha ha wut?
See on olukord kus peaks kindlasti järgnema vilistamise keeld, sest muidu saadad hea signaali mõnele härrasmehele, et vilemehi saab lihtsalt ära osta ja karistust ei järgne.
Leave a comment:
-
Uus käereegel ehk õlg pole enam käsi. Sellega on sellel aastal juba korralikult nalja saanud.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustha ha wut?
Leave a comment:
-
Täiesti uskumatu. Alustuseks ei saadeta Brunot duši alla nii kahel-kolmel eri korral, peale mida läks kogu mäng täielikuks lõhkumiseks mõlemalt poolelt ning seejärel teises mängus leitakse täiesti arusaamatu suluseis
Leave a comment:
-
Väga huvitav - enne minu arust pole olnud, pole vähemalt silma jäänud - Premier League laseb oma ametlikul lehel kommenteerida endisel kohtunikul eelmise vooru otsuseid. Maguire - Azpi intsident kindel pennu ja muud jutud.
Leave a comment:
-
Mis sa laksid? Linnupoja lemmiktiim 2019 ju võitis.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustToo soon.
Leave a comment:
-
Too soon.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustItaalia tiim võitis CLi viimati 10 aastat tagasi, ise ei kõvataks serie a fännina inglismaa tugevuse üle.
Leave a comment:
-
Minu arvates kindel punane.Algselt postitas Wingback Vaata postitustKindlasti kui Linnupoja saaks ise nii sisse, ütleks ta et see oli lihsalt loomulik mänguolukord ja bad luck. AUmees!
Lihtsalt reeglid on sellised, et PÄRAST mängu enam punaseid ei jagata kui olukorda nähti.
Aga tänud tüüpilise soccerneti bossi commenti eest.
Itaalia tiim võitis CLi viimati 10 aastat tagasi, ise ei kõvataks serie a fännina inglismaa tugevuse üle.
Leave a comment:
-
Mitte ainult. Kas ta polnud ka MoM?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJärelikult vaadati seda olukorda ja otsustati, et polnud liigne ründamine. Bad luck ütleks, oleks sealt van dijk ilma kriimustuseta välja tulnud poleks seda olukorda ilmselt keegi kunagi maininudki. Shawl sõideti jalg sodiks ja ei saanud punast kaartigi vastane..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: