Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
EURO2016 üldarutelu
Collapse
X
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Vana süsteemi juures käis ikka suurem vastaste valimine viimases alagrupivoorus. Kui kaks meeskonda olid kogunud 6 punkti ja teised kaks pidasid lihtsalt oma turniirilt lahkumisemängu, siis oli ka juhuseid, kus viimases voorus polnud täisedu omavatel meeskondadel üldse kasulik seda viimast mängu võita."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Kui sul on vòimatu vàlja kukkuda, siis on pinge ju teine. Praegu ei riskinud kumbki. Varblane-tuvi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mina igatahes jään enda juurde, et mulle see uus formaat meeldib. Pole pelgalt loosiõnnel baseeruv, pole surmagruppe, mis olgugi, et on põnevad, on nad mingil määral ka ebaõiglased.
Uus formaat annab väiksematele vutiriikidele samuti võimaluse play-offide melust osa saada ja ma julgen öelda, et surmagruppideta saab ka lõpuks tituleeritav meister olema õiglasem, niipalju kui see üldse selliste väljakukkumissüsteemide juures võimalik on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar