Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Peaministri palk on 5300 eurot. Pole eriti hull laen.
5300st mingi 4200 saab kätte, kui laen on venitatud 30 aasta peale siis laenumakse on kuskil 1450 - noh siis jah enamvähem täpselt niipalju kui võimalik seda laenu võetud. Nagu näha on tehtud plaan kuidas pikaajaliselt riiki lüpstes ära elada
Esiteks 4000 se palga juures on on 350000 üsna röögatu võlg siiski. Teiseks 4000st läheb veel tulumaks maha. Kolmandaks normaalne inimene ei saa laenu koguses, mis ületab 1/3 sissetulekust. Kolmandaks Rõivas ei jää eluks ajaks peaministriks. Kokkuvõttes elab nagu pisut üle võimete küll.
Peaministri palk on 5300 eurot. Pole eriti hull laen.
Esiteks 4000 se palga juures on on 350000 üsna röögatu võlg siiski. Teiseks 4000st läheb veel tulumaks maha. Kolmandaks normaalne inimene ei saa laenu koguses, mis ületab 1/3 sissetulekust. Kolmandaks Rõivas ei jää eluks ajaks peaministriks. Kokkuvõttes elab nagu pisut üle võimete küll.
Hmm... Mul just meeles kuidas kunagi enda kliendihalduri rääkis, et kuni pool palgast võib kõigi kohustuste peale kokku panna (laenud, liisingud).
Halloo.
Sina olid see kes käis välja selle "-350 000" argumendi, mitte mina.
Kui nüüd küsimus on pigem usus, mitte argumendis siis tõepoolest, ka Pythagoras ei suudaks oma teoreemi tõestada Muhamedile kes sellesse lihtsalt ei usu
Võrdle loogikat:
1) "mulle ei meeldi tegu X = > sellepärast mulle ei meeldi Y kes seda tegi"
vs
2) "mulle ei meeldi Y => otsin põhjuse X miks ta ei meeldi"
Praegu näib et sa kasutat loogikat 2) aga mitte 1)
Et Rõivasele oleks nii mõndagi ette heita, sellega võiks isegi nõus olla, aga see "-350 000" argument on ilmselgelt liiga jabur. Seega, milleks siis kirjutada jama?
Kui Sulle ei meeldi miski, siis kirjutagi mis ei meeldi, mitte ära otsi lollakaid põhjendusi.
Oleks olnud targem see mainimata tõesti jätta
350 tuli sellest mängu, et keegi küsis... palju võlgu ja mina vastasin, et ametlikult 350 tuhat.... rõhk sõnal ametlikult. Ei päde see loogika, sest asisemaid põhjuseid oleks leidnud kül aga ju siis rõhus just see minu õrna hinge kõikse rohkem.
Sa võid liita, lahutada, korrutada ja jagada neid deklareeritud summasid palju vaja... see ei muuda minu hinnangut, et Rõival on kombeks elada üle oma võimete (täpsustan siiski, et veel aasta tagasi oli - värskemad andmed puuduvad) - mainisin jube eelnevalt, et asi pole pelgalt selles 350 tuhandes
Halloo.
Sina olid see kes käis välja selle "-350 000" argumendi, mitte mina.
Kui nüüd küsimus on pigem usus, mitte argumendis siis tõepoolest, ka Pythagoras ei suudaks oma teoreemi tõestada Muhamedile kes sellesse lihtsalt ei usu
Et Rõivasele oleks nii mõndagi ette heita, sellega võiks isegi nõus olla, aga see "-350 000" argument on ilmselgelt liiga jabur. Seega, milleks siis kirjutada jama?
Kui Sulle ei meeldi miski, siis kirjutagi mis ei meeldi, mitte ära otsi lollakaid põhjendusi.
küsimus on, et kellele jäi nüüd maksmata, sest huvitavaid jutte on siristatud 10+ aastat
Sel korral polevat põhjus olnud ainult rahas, vaid suuresti solvumises.
Nimelt inimene, kes olevat aidanud luua skeemi: Tallinna Sadam AS - AS Saarte Liinid - Väinamere Liinid OÜ polnud enam oma "preemiaga" rahul, sest lisaks Reformile ja IRLile lisandusid paar aastat tagasi ka Sotsid, kes jõuliselt oma osa nõudsid teistega võrdselt. Peale kohtumist Saarega.... on ikka andekas mees see Õnne 13 Raim.... otsustati uutele koht kätte näidata aga õnneks oli olemas Palo, kes enda teadmata kõik oluliselt suuremaks ajas
Pikk jutt ja ei vääri trükkimist... ütleme nii, et linnuke oksal siristas aga jah minu väide pankrotist oli pehmelt õeldes liialdatud.
Eks isegi kunagi sai elatud üle oma võimete, kui esimesele tõeliselt tasuvale kohale sai istmik toetatud... seega mõistan hästi selle tagamaid. Peaministrile heidaks vaid ette tema suutmatust sisepoliitikas aga see hoopis teine teema.
2 aastat tagasi ei oleks ma suutnud tõestada ka väidet AS Tallinna Sadama kohta aga sellest räägiti üsna julgelt teatud seltskonnas.
See, mis praegu toimub Riigi Kinnisvara ASis on aga oluliselt suurem riisumine, kui need pisikesed vangerdused sadamas.
Sa võid liita, lahutada, korrutada ja jagada neid deklareeritud summasid palju vaja... see ei muuda minu hinnangut, et Rõival on kombeks elada üle oma võimete (täpsustan siiski, et veel aasta tagasi oli - värskemad andmed puuduvad) - mainisin jube eelnevalt, et asi pole pelgalt selles 350 tuhandes
Majandusminister eile pärast Riigikontrolli auditit EA osas - eino eks meil on sellest õppida ikka jah. Käi perse, 80 miljonit vastu taevast õppetund. Banaanivabariik.
sisestad laenusumma 350 000
laenupikkuse 20a ja intressimäär 2% - panin ~lambist, aga enamvähem reaalsust arvestades
tulemuseks => annuiteedi alusel kuumakse 1777 €
ei ütleks et sääl midagi ülearu stressavat oleks.
eriti veel kui arvestada et vanemad ja Luisa teenivad arvatavasti ka veel midagi.
ja autoliisinguid jms asju vist ka ei pea võtma.
Danske Bank AS Eesti filiaalist kaks eluasemelaenu, laenujäägid 124 460 eurot ja 179 057 eurot ning eluasemelaen Swedbankist laenujäägiga 39 218 eurot.
sisestad laenusumma 350 000
laenupikkuse 20a ja intressimäär 2% - panin ~lambist, aga enamvähem reaalsust arvestades
tulemuseks => annuiteedi alusel kuumakse 1777 €
ei ütleks et sääl midagi ülearu stressavat oleks.
eriti veel kui arvestada et vanemad ja Luisa teenivad arvatavasti ka veel midagi.
ja autoliisinguid jms asju vist ka ei pea võtma.
Leave a comment: