Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Kurat count, ma ikka arvasin sinust rohkematAlgselt postitas count Vaata postitust
Sa oled ju tark mees ja võiksid poliitikaga vähem kursis olevatele inimestele lahti seletada, mis toimub. Minu siiras küsimus oli, et millise teo siis proua välisminister toime pani. Sinusugusele haritud mehele ei tohiks ju selline lihtne küsimus probleeme valmistada
Leave a comment:
-
Minu teada ei pea kohus midagi sellist otsustama, sest foob olemine pole nagu keelatud. Tead teisiti? Paragrahv?Algselt postitas cannuman Vaata postitustjep jep. Ma pole rassist ega homofoob enne kui EV kohus seda ei otsusta!
Leave a comment:
-
jep jep. Ma pole rassist ega homofoob enne kui EV kohus seda ei otsusta!
Leave a comment:
-
no ma saan aru et sul on KAHTLUS kas tegu vastab sellele paragrahvile või ei.Algselt postitas count Vaata postitustKaristusseadustik
§ 232. Riigireetmine
Eesti Vabariigi kodaniku poolt välisriigi, välisriigi organisatsiooni, välismaalase või välisriigi ülesandel tegutseva isiku abistamise eest Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud vägivallata tegevuses või riigisaladuse või salastatud välisteabe kogumise eest selle edastamise eesmärgil või selle edastamise eest välisriigile, välisriigi organisatsioonile, välismaalasele või välisriigi ülesandel tegutsevale isikule - karistatakse kolme- kuni viieteistaastase vangistusega.
OTSUSTAB ju kohus.
kahtlus ja jõustunud kohtuotsus on kaks täiesti erinevat asja. või vähemalt EV's peaks olema.
Leave a comment:
-
Lihtne! Lisage see kahe isa poolt üles kasvatatud kummutipederast, kes on pärast kiunuvat veskinaist foorumi kõige suurem eit, ignoorlisti ja foorum saab kohe puhtamaks
Leave a comment:
-
Countil kõlbab riigireeturite pilte meemidena postitada küll.
Mida sa teed - see film on mulle püha, miks sa seda väljamõeldud tekstiga rüvetad.
Leave a comment:
-
Ainuke fakt mida ma tean on see et Dummeti värav oli päris ilus.Algselt postitas JuriM Vaata postitustSinu loogika on vapustav, paugud ja plärised siin pidevalt, aga kui reaalseid fakte päritakse - on kökk mökk ja vaikus ja Meme'd.
Leave a comment:
-
Sinu loogika on vapustav, paugud ja plärised siin pidevalt, aga kui reaalseid fakte päritakse - on kökk mökk ja vaikus ja Meme'd.Algselt postitas count Vaata postitust
Leave a comment:
-
Kas Marina Kaljurand...Algselt postitas count Vaata postitustKaristusseadustik
§ 232. Riigireetmine
Eesti Vabariigi kodaniku poolt välisriigi, välisriigi organisatsiooni, välismaalase või välisriigi ülesandel tegutseva isiku abistamise eest Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud vägivallata tegevuses või riigisaladuse või salastatud välisteabe kogumise eest selle edastamise eesmärgil või selle edastamise eest välisriigile, välisriigi organisatsioonile, välismaalasele või välisriigi ülesandel tegutsevale isikule - karistatakse kolme- kuni viieteistaastase vangistusega.
...abistas mõnda välisriiki, välisriigi organisatsiooni, välismaalast või välisriigi ülesandel tegutsevat isikut, kes tegutses vägivallata Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu?
...kogus riigisaladust või salastatud välisteavet eesmärgiga edastada see välisriigile, välisriigi organisatsioonile, välismaalasele või välisriigi ülesandel tegutsevale isikule?
...kogus riigisaladust või salastatud välisteavet ja edastas seda välisriigile, välisriigi organisatsioonile, välismaalasele või välisriigi ülesandel tegutsevale isikule?
Leave a comment:
-
KaristusseadustikAlgselt postitas Jeti88 Vaata postitustParagrahv(id)?
§ 232. Riigireetmine
Leave a comment:
-
Paragrahv(id)?Algselt postitas count Vaata postitustKõne algab 4:25:00. Täpsemad küsimused ja viide seaduserikkumisele 4:26:50. (4:30:20 küsimuse kordamine & 4:32:15)
Leave a comment:
-
ministrid plähvivad enda meelest siduvaid lubadusi ilma selleks riigikogu või isegi valitsuse mandaati omamata. Ma ei oska kommenteerida, kas see otseselt seaduse vastane on. Aga normaalne käitumine välispoliitilises suhtluses pole see kindlasti.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustVaatasin videot, lugesin artikli ka läbi - ei mõista, mis oli seadusevastane. Viitsid kirjuta lahti, mis tegu, mis paragrahvile vastas?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: