Naljakas, et igasugu popsukimujad tulevad mingi meditsiinikaardiga vàlja. Mida te siis endal ravite?
Kordan, et minu arvates vòiks kanepi legaliseerida, kuna selle vastu vòitlemine on tulutu, aga meditsiinikaart, no kàmoon.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Kõik, keda mina tean. Miks on sitem sitt lubatud aga parem sitt on keelatud? ning miks vähem sitem pask on kuskil riikides legaalne ning normaalne riigiisa peaks teadma juba, et ka see sama roheline parem sitt raskendaks riigi rahakotti ning ei oleks vaja KapaKohila Maalile lisada 26% lisa kulu kütuse peale. Vot see jääb mulle arusaamatuksAlgselt postitas elx Vaata postitustPäriselt ka "kõik"? Ja ikkagi ma ei saaa aru argumendist "kui üks s*tt on lubatud, siis peab ka teine lubatud olema".
Leave a comment:
-
eks see ole maailmavaateline küsimus. on ju olemas list riikides kus pole veel astmelist tulumaksu. arenenud riike nende hulgas pole.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMaksustama peaks ikka rikkaks olemist, mitte rikkaks saamist.
sellise riigipoliitikaga me jäämegi arenguriigiks. jõukusekäärid suurenevad aasta-aastalt ja riik sellega tegelda ei taha, rääkides astmelise tulumaksu puhul mingist motivatsiooni puudusest ja rikaste karistamisest. arenenud riigid on aru saanud et riigi ülesanne on vaesusega võitlemine, et olukorras, kus rikkad saavad aina rikkamaks panustavad nemad ka aina rohkem ühiskonna heaolusse. et suured varanduslikud käärid ja suurem vaesus külvab ühiskonnas ebastabiilsust ja klassiviha. see on meil juba saavutatud. aga vaadates teiste riikide kogemusi võivad tagajärjed veelgi hullemad olla.
Leave a comment:
-
Päriselt ka "kõik"? Ja ikkagi ma ei saaa aru argumendist "kui üks s*tt on lubatud, siis peab ka teine lubatud olema".Algselt postitas raudidas Vaata postitustyeaap. sul on õigus, vaata kui palju on meie riigis fentanüülisõltlaseid ning kusjuures nende kasutegur meie ühiskonnale aina kahaneb. Samas popsusuitsetajad on kõik stabiilselt oma eluga edasi minemas.
Kui keegi veel ei tea siis fentanüül = valge hiinlane
Leave a comment:
-
yeaap. sul on õigus, vaata kui palju on meie riigis fentanüülisõltlaseid ning kusjuures nende kasutegur meie ühiskonnale aina kahaneb. Samas popsusuitsetajad on kõik stabiilselt oma eluga edasi minemas.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustKanepi valuvaigistav toime on umbes-täpselt sama kui juua klaas piima ja loota et valu üle läheb.
Fentanüül siiski töötab enda eesmärgipäraselt.
Kui keegi veel ei tea siis fentanüül = valge hiinlane
Leave a comment:
-
Kanepi valuvaigistav toime on umbes-täpselt sama kui juua klaas piima ja loota et valu üle läheb.
Fentanüül siiski töötab enda eesmärgipäraselt.
Leave a comment:
-
ma ei ole sul taavi rõivas, et ma midagi uurima või aru andma peaks. Lihtsalt ütlen oma arvamause, et enda ressursside selline raiskamine ühele sellisele küllaltki väiksele asjale (mis emotsionaalselt puhutakse suureks), ei tundu eriti mõtestatud olevat. Ja selle võrdluseks tõingi välja EUR to USD, mis mõjutab meie elu oluliselt rohkem. Aga see on ju väline - mis sa tühja ikka pead vaevad, eksole.
Leave a comment:
-
Seda ei reguleeri EV valitsus ja ma väga välistele teguritele auru ei asetaks.
Leave a comment:
-
Dollari-Euro suhe peaks kütuse hinda ikka oluliselt mõjutama. Aga mida mina ka tean..Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAga uuri ja anna teada, sest kui 25% omab tõesti suurt mõju, siis ongi hästi, kuna praagib välja lühiajalised (ostan-müün, 1:1, ei vastuta) äriprojektid.
Samas ühte palgatöölist eluliselt hiinakas ei tohiks väga mõjutada - ta ei söö, ei joo, ei vala seda kütusepaaki jne.
Leave a comment:
-
Aga uuri ja anna teada, sest kui 25% omab tõesti suurt mõju, siis ongi hästi, kuna praagib välja lühiajalised (ostan-müün, 1:1, ei vastuta) äriprojektid.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpeast ei tea. Ilmselgelt 25% ei ole lõpphinnast, kuid proportsioonilt siiski suuremat mõju omav. Ja oli toodud lihtsalt võrdluseks juurde.
Samas ühte palgatöölist eluliselt hiinakas ei tohiks väga mõjutada - ta ei söö, ei joo, ei vala seda kütusepaaki jne.
Leave a comment:
-
peast ei tea. Ilmselgelt 25% ei ole lõpphinnast, kuid proportsioonilt siiski suuremat mõju omav. Ja oli toodud lihtsalt võrdluseks juurde.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMõistagi mõjutab € nõrgenemine toodete hinda, kuid palju tollest 500-st miljonist oli lõpp-produkt? Kui palju komponente? Kui palju antud mahust müüdi edasi (eksport)?
Leave a comment:
-
Mis koondamisse puutub, siis mingid maavalitsused võiks küll vist kohe kinni panna, pole kunagi aru saanud, et kelle jaoks või mida nad seal teevad, mida ministeeriumid või kohalikud omvd ei suudaks teha.
Lisaks muidugi kohalikke kokku toppida jne...
Seda, et mingi ministeerium ennast normaalselt auditeeriks, pole midugi, see pressiesindajate hulk on ikka pöörane, olen täiesti nõus, sisekomm või mitte.
Leave a comment:
-
einoh, parim lahendus on ametnik ümber nimetada ja siis pole enam ametnik ja numbrid korras. pole ju midagi uut.Algselt postitas zaz Vaata postitustTahtsin Sulle natuke statistikat välja guugeldada, et Sa saaksid perspektiividest aru, kuid komistasin ühe arvamuse otsa. Noh võtab suht kenasti kokku küll, mida mõtlesin:
Kui tahta tegelikult riiki reformida ja efektiivsemaks muuta, siis ei tule rääkida mitte inimeste arvust, vaid sellest kuidas riik korraldab haridussüsteemi, sotsiaalvaldkonda ja arstiabi või plaanib edasi minna haldusreformiga. Töötajate arvu kärpimine tähendab enamasti ka valdkonna sisulist ümberkorraldamist ja võib juhtuda, et kodanik, kes täna nõuab bürokraatia vähendamist on homme pettunud, sest kodukoha kool suletakse või tuleb vajaliku avaliku teenuse saamiseks sõita kaugemasse keskusesse.
https://www.ttu.ee/sotsiaalteaduskon...ametnike-arvu/
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: