Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Wingback
    replied
    Ebaterve huumor alla sobinuks see postitus samamoodi

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Majandusminister eile pärast Riigikontrolli auditit EA osas - eino eks meil on sellest õppida ikka jah. Käi perse, 80 miljonit vastu taevast õppetund. Banaanivabariik.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    350 tuh 350 tuhiks, küsimus on hetkel laenu teenindamises ja reaalsetes varade mahus.

Ja rõivase puhul ma väga ei põeks seda ohtu, ilmselt kuhugi piisavalt soojale kohale (ei pea olema poliitiline) saab 30ndates noor, kellel on EL liikmesriigi peaministri ametikoht CV-s, ikka.
    Asi pole pelgalt 350 tuhis vaid ma väitsin, et tal oli kombeks elada üle enda võimete.
    Ma ka ei põe, kül ta kindlasti miskit leiab ja kena märge CV-s tõesti. Samas juhina hindaks ma teda pigem nõrgaks aga kõik võib aastatega muutuda. Kindlasti on tal ka tugevusi millele võiks rohkem rõhuda.
    Pigem on probleem seltskonnas, kes tema ümber ja taga... ei ole vandenõulane aga on tugevad märgid ja sahinad, et Rõivas seda valitsust ei juhi. Küsimus on pigem selles, et kas teadlikult või teadmatuses laseb sel sündida.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    350 tuh 350 tuhiks, küsimus on hetkel laenu teenindamises ja reaalsetes varade mahus.

Ja rõivase puhul ma väga ei põeks seda ohtu, ilmselt kuhugi piisavalt soojale kohale (ei pea olema poliitiline) saab 30ndates noor, kellel on EL liikmesriigi peaministri ametikoht CV-s, ikka.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    [QUOTE=Mõnuagent 007;1764195]
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    allikas?

Siin vastab minu teada Pintsi info tõele.
    Eks agent agenti tunneb

Kas meil võiks olla siin foorumis uus teema 2016. aasta Eesti presidendivalimised?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    [QUOTE=Jeti88;1764181]allikas?

Siin vastab minu teada Pintsi info tõele.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    allikas?

ministri palk: 3442,70
    PM palk: 4044,24
    kõik netos. Ei ütleks küll, et neil väga suurt vahet oleks (enne PMi oli Rõivas sotsiaalminister). Vaata kuidas tahad igasuguseid numbreid aga päris loll on väita, et kui Rõivas poleks PMiks saanud siis oleks tulnud eraisiku pankrot.
    Peab paika, tunnistan et minu väide pankrotist oli tugev liialdus aga mitte väga kaugel tõest.

Mis puudutab Pihli, siis http://www.ohtuleht.ee/409037/poliit...nufirma-juhiks

Tean, tean... kõlab nõmedalt aga kahjuks ei saa ma kõike jagada... seda kuidas või miks tean selle asutuse seotusest luurega ja alati on võimalus, et Pihl valiti sinna oma oskuste pärast... lennunduses

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Väga õpetlik näide: Jüri Pihl, elas ka natuke üle oma võimete ja nüüd töötab firma heaks, mille lennukitega veetakse FSBga seotud tegelasi.
    allikas?

Taavi Rõivasel on majandushuvide deklaratsiooni andmetel endal võlgu 346 832 eurot... nimetame seda siis laenuks aga siia lisa võlad eraisikutele, mida seal deklaratsioonis ei kajastu. On teada, et Rõivas oleks pidanud kuulutama välja eraisiku pankroti, kui poleks pääsenud nii tasuvale kohale nagu seda on peaministri positsioon.
    ministri palk: 3442,70
    PM palk: 4044,24
    kõik netos. Ei ütleks küll, et neil väga suurt vahet oleks (enne PMi oli Rõivas sotsiaalminister). Vaata kuidas tahad igasuguseid numbreid aga päris loll on väita, et kui Rõivas poleks PMiks saanud siis oleks tulnud eraisiku pankrot.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    palju sellest 350k-st on isiklik laen ning kui palju käendus? Minu teada käendab ta mingit vanemate kodulaenu ka vms.
    Danske Bank AS Eesti filiaalist kaks eluasemelaenu, laenujäägid 124 460 eurot ja 179 057 eurot ning eluasemelaen Swedbankist laenujäägiga 39 218 eurot.
    Sul on osaliselt õigus aga tegemist pole käendusega vaid on võtnud vanaema maja pärast 140 605 eurot laenu ja üheksa aastat sugulastega kohut käinud.
    Praegu jätkub kohtuvaidlus ühe hüpoteegi seadmise õiguspärasuse pärast ning seetõttu ei saa Rõivased maja tarbeks laenu võtta ega kinnistuga tehinguid teha.

Isiklikud probleemid muutuvad tihti vahendiks millega poliitikuid mõjutatakse. Väga õpetlik näide: Jüri Pihl, elas ka natuke üle oma võimete ja nüüd töötab firma heaks, mille lennukitega veetakse FSBga seotud tegelasi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    palju sellest 350k-st on isiklik laen ning kui palju käendus? Minu teada käendab ta mingit vanemate kodulaenu ka vms.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Ärme lahmi, peaministril on küll laenud, aga vaevalt et ta võlgades on. Suur vahe.
    Taavi Rõivasel on majandushuvide deklaratsiooni andmetel endal võlgu 346 832 eurot... nimetame seda siis laenuks aga siia lisa võlad eraisikutele, mida seal deklaratsioonis ei kajastu. On teada, et Rõivas oleks pidanud kuulutama välja eraisiku pankroti, kui poleks pääsenud nii tasuvale kohale nagu seda on peaministri positsioon. Tema komme elada üle oma võimete pole ka teab, mis suur saladus.

Ma ei väida, et Taavi on halb või rumal aga ei pea õigeks, et inimene, kes ei suuda enda asju ohjes hoida juhib valitsust.
    Ka laene ei heida ma ette, kui need moodustavad mõistliku % sissetulekust.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    ... peaminister, kes ise kõrvuni võlgades...
    Ärme lahmi, peaministril on küll laenud, aga vaevalt et ta võlgades on. Suur vahe.

Leave a comment:

• mg
    replied
    Turay tahtis ju ka Keski üle minna natuke aega tagasi.
    põhjust ei mäleta.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Täname, seltsimehed sotsid, kes te selle pärdiku linnavolikogusse hääletasite.
    Mida on sotsidel sellega seost, kui Keskerakond ta palkas?

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Täname, seltsimehed sotsid, kes te selle pärdiku linnavolikogusse hääletasite.
    nagu see oleks Tallinna olukorra pärisprobleem

Leave a comment:

Working...
X