Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Lapsendada saab ikka.
    Lapsendamine pole väga lihtne protseduur.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Lapsendada saab ikka.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Ma pole ka sellest pensionivärgist väga aru saanud. Viitab pigem sellele, et kui oled n.ö pensionär, siis astu eest ja veelgi parem - sure ära. Toimub selline vaimne inimeste tapmine - pole hea.

Kui mingi pensionisüsteem peaks olema, siis tuleks see just siduda lastega. A la saad lapse sissetulekust 10% ja siis sa näed õhtutundidel vaeva, et last õpetada. Siis sa lööd tahvelarvuti puruks ja tegeled lapsega. Ja siis sa tahad rohkem lapsi ning vähem teha napsi.
    Kohe kindlasti mitte. Mõni inimene ei saa lapsi saada. See oleks räme diskrimineerimine. Sa ei kujuta ette kui valus see teema võib olla ja asi ei ole üldse tahtmises.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    mingi EASi inimene ühes usutluses vastas mõned kuud tagasi antud küsimusele. ma ei mäleta vastust. kindlasti on võimalik usutlus taasavastada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Suurenema on hakanud avastatud maksupettuste hulk. Ehk maksuamet teeb korralikumat tööd. Nordica hoiab enda tulemusi saladuses, tõsi. EASi kodulehel on sealt saadud fondide raha välja toodud. Kui palju see tagasi toob, ei oska praegu peast otsida, aga ilmselt saaks EASst mingi tabeli kätte. Ehk rahapõletamine see pole.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kurat, seda vaidlust saaks ajakirjanduses pealkirjastada analoogiliselt:

chac: Miks on kõik imbetsillid? (Vastab Mati Kaal)
    Mati Kaal: t*ra seda teab? (Vastab Imre Rammul)
    Imre Rammul: ma olen parasjagu välismaal (Vastab Erki Sakkov)
    Erki Sakkov: meie lennuk ei põleta raha (vastab Juhan Parts)
    Juhan Parts: ka mina näen, et meie riigis on palju viltu (Vastab Taavi Rõivas)
    Taavi Rõivas: näe, mul on erivärvi sokid (vastab chac)
    chac: Kõik türad on välismaal, kus viltune erivärvi lennuk põletab raha.
    chac: kui suur Nordica lennukite täituvus?
    chac: kui mitu eurot on tagasi toonud iga EAS'i investeeritud euro?

vastused:
    uuri ise kõik on netis olemas. (no ei ole ju).
    see pole üldse meie raha, see on eurooplaste raha.
    ....

millest teema alguse sai, oli see et on hakanud suurenema maksupettuste hulk. põhjus vist on ka selge - inimesed ei usalda oma riiki enam nii palju kui varem. võib muidugi ignoreerida fakti, aga suhtumist olematuks ei muuda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kurat, seda vaidlust saaks ajakirjanduses pealkirjastada analoogiliselt:

chac: Miks on kõik imbetsillid? (Vastab Mati Kaal)
    Mati Kaal: t*ra seda teab? (Vastab Imre Rammul)
    Imre Rammul: ma olen parasjagu välismaal (Vastab Erki Sakkov)
    Erki Sakkov: meie lennuk ei põleta raha (vastab Juhan Parts)
    Juhan Parts: ka mina näen, et meie riigis on palju viltu (Vastab Taavi Rõivas)
    Taavi Rõivas: näe, mul on erivärvi sokid (vastab chac)
    chac: Kõik türad on välismaal, kus viltune erivärvi lennuk põletab raha.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    aga suheldes üsna laia ringi inimestega riigiametites, siis ma usun küll et nii palju tühja tööd stiilis "kaevame kraavi ja ajame kinni tagasi" pole riigiametites senise 20-25 aasta jooksul kunagi varem tehtud. ja see on imho täna probleem.
    Nojah. Minu kokkupuuted avaliku sektori asutusega tõestavad vastupidist. Töötajaskond on nii õhukeseks "optimeeritud" et töötajad lasevad mõnusalt 1,5se koormusega või tööd kuhjuvad.
    Need "kell 5 kukub ametnikul pastakas käest" "vaatasin tööpäevaga uue Family Guy hooaja ära" jutud paistavad rohkem linnalegendid olema. Samas see võib sõltuda ka suhtlusringkonnast või töötajate ametiastmest, kuid mina olen asja sellist külge pigem näinud. Igatahes tuima stereotüüpsusega lahmimine, eriti veel silmnähtavate vastuoludega, ärritab konkreetselt.

Leave a comment:

• elx
    replied
    okei, küllap ägestusin ka, ja ilmselt asjata sest midagi suurt ju ei muutu sellest. ja ilmselt väljendusin ka mitte liiga täpselt, aga suheldes üsna laia ringi inimestega riigiametites, siis ma usun küll et nii palju tühja tööd stiilis "kaevame kraavi ja ajame kinni tagasi" pole riigiametites senise 20-25 aasta jooksul kunagi varem tehtud. ja see on imho täna probleem.
    kahjuks on sama probleem ka erasektoris, see on lihtsalt liiga inimlik. Ja need probleemid saavadki alguse sellest, et inimesed peavad tegema tööd mille osas neil oskused puuduvad, näiteks kirjutama pressiteateid.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ma pole ka sellest pensionivärgist väga aru saanud. Viitab pigem sellele, et kui oled n.ö pensionär, siis astu eest ja veelgi parem - sure ära. Toimub selline vaimne inimeste tapmine - pole hea.

Kui mingi pensionisüsteem peaks olema, siis tuleks see just siduda lastega. A la saad lapse sissetulekust 10% ja siis sa näed õhtutundidel vaeva, et last õpetada. Siis sa lööd tahvelarvuti puruks ja tegeled lapsega. Ja siis sa tahad rohkem lapsi ning vähem teha napsi.
    Või lööd kvantiteediga.

Leave a comment:

• chac
    replied
    okei, küllap ägestusin ka, ja ilmselt asjata sest midagi suurt ju ei muutu sellest. ja ilmselt väljendusin ka mitte liiga täpselt, aga suheldes üsna laia ringi inimestega riigiametites, siis ma usun küll et nii palju tühja tööd stiilis "kaevame kraavi ja ajame kinni tagasi" pole riigiametites senise 20-25 aasta jooksul kunagi varem tehtud. ja see on imho täna probleem.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    olemuselt erinevad asjad, kus üsna ühtmoodi põletatakse meie ühiselt kogutud raha? tavapärases mõttes ettevõtete efektiivsusnäitajad nagu ROI jne neile ei kehti? küsimus pole ju nende vajalikkuses vaid tegutsemise tulude-kulude suhtes.
    Sa ise tood näite, et on (mõttetult) palju PR-inimesi riigiasutustes ja siis tood näitena välja RKAS-i. RKAS on loodud eesmärgiga, et riigiasutustes enestes ei peaks olema haldustöötajate horde ning kõik outsourceitakse ekspertide poolt. Mida Sa siis lõpuks ikkagi öelda tahad?

Kui Sinu teesid jäävad tasemele 1)avalik sektor parasiteerib riigieelarvet; 2)kõik ettevõtjad petavad riiki jne, siis pole meil vist millestki edasi rääkida.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    ahah. veel toredaid mõtteid.
    euroraha võib vabalt põletada, sest see polegi meile usaldatud raha. pole pööblil vaja kobiseda riigiaadli elustiili üle, sest see on ju, ma ei tea, jumalast nii seatud olema?

ja noh, küsimuse peale, kui mitu eurot saame vastu iga sissepandud euro eest, saame kilkamise et oi kui palju reisisaatja töökohti oleme loonud. nice.

Mina sain oma töökoha tootmisettevõttes läbi EAS-i toetatud programmi. Läbi selle kasvatasin ettevõtte käivet 1,2 miljonit eurot nelja aastaga. Ehk niipalju toodeti ja eksporditi uutele klientidele. MA arvan, et selle 12 000 eurot, mis mu koolitamise peale kulutati, teenisin ma tagasi.
    Aga sa tõlgendad iga öeldud lauset ikka väga mööda, et igasugune arutelu tundub mõttetu.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    euroraha võib vabalt põletada, sest see polegi meile usaldatud raha. pole pööblil vaja kobiseda riigiaadli elustiili üle, sest see on ju, ma ei tea, jumalast nii seatud olema?

ja noh, küsimuse peale, kui mitu eurot saame vastu iga sissepandud euro eest, saame kilkamise et oi kui palju reisisaatja töökohti oleme loonud. nice.
    Sa jälle lahmid ja jaurad siin. mine võta päikest.
    Kui sisu tahad, siis mine nuuri ise natuke 8need andmed on täitsa saadaval) ja tee kah sisulist tööd mitte ära kirjuta suvalist sodi siia.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ee, päriselt?
    Ehk EAS jagab ikkagi suuremas osas ELi struktuurifondide rahasid, mis pole päris per se meie kõigi rahade põletamine. Seal peab ikka raha saamiseks midagi tegema ka. Mõningad pettusejuhud kõrvale jättes, siis on EASi märk küljes väga paljudel Eesti töökohtadel.

Leave a comment:

Working...
X