noh keda valima?
Mida triobet arvama?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
-
-
-
"Äripäev eetris": Jüri Mõis leiab, et palgad on endiselt liiga väikesed. Mis takistab meid rikkaks saamast ja miks palgad on Eestis endiselt liiga väikesed, räägib suurettevõtja ja investor Jüri Mõis, kes astub üles tänavusel Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan 2017. Jüri Mõis.
Mõnus lugu alati mõnusalt Jüri Mõisalt, kes tunneb kaasa maksuameti juhile, kes leiab riigile 30 miljonit ja siis saab teada, kuidas 80+80 kulub lendamisele.Leave a comment:
-
Vabalt, reformime haridust. Aga see kõik võtab mitu põlvkonda aega. Aga see ei kaota ära muid probleeme mida ma juba rääkisin. Lisaks pole kõik vanemaks sobilikud, haridusega või ilma. Sellegi poolest võivad nad olla väga väärtuslikud ühiskonna liikmed.Asi pole rahas. Asi on hariduses. Asi on traditsioonides. Asi on mõtlemises. Asi on lahenduste leidmises. Raha teenimise n.ö puhtust saab muuta läbi hariduse. Inimese headust saab tõsta läbi hariduse. Samas ei tasu unustada meie loomust - mõni noku peab ikka olema, mõni ManU fänn peab ikka olema.
Ma ei näe asju rahas.
PS. Äärmiselt nõmedad märkused, aga see selleks.Leave a comment:
-
Asi pole rahas. Asi on hariduses. Asi on traditsioonides. Asi on mõtlemises. Asi on lahenduste leidmises. Raha teenimise n.ö puhtust saab muuta läbi hariduse. Inimese headust saab tõsta läbi hariduse. Samas ei tasu unustada meie loomust - mõni noku peab ikka olema, mõni ManU fänn peab ikka olema.
Ma ei näe asju rahas.Leave a comment:
-
Kindlasti mitte. Esiteks võib olla see psühholoogiliselt raske lapsendada, kui ise ei saa.
Teiseks siduda laste saamine rahaga on juba eos uskumatult idiootne mõte. Te ei loe Ekspressi üldse. Paljud vanemad juba teevad lapsi raha pärast. Kui sa ei jaksa last üleval pidada või veel hullem, sul pole aega lapsega tegelemiseks või kasvatamiseks, siis raha selle eest saamine on ideaalne sellistele eluheidikes vanematele.
Ahjaa. Siis saavadki need lastetud rohkem lapsendada? Ei, kindlasti mitte. Seal ei saa olla ega olegi ühtegi head võimalust. Laps peab olema tahetud ja oodatud ja hooldatud ja see ei saa olla osa mitte ühestki sissetulek ust!Leave a comment:
-
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: