Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Tähendab, loen mingid artiklit, kus on kirjas, et Taavi Rõival on võlgu 346 842 eurot. Ning siis mingil Rannar Vassiljevil 306 571 eurot. Neile järgnesid mitmed nimed, koos suurte võlanumbritega.
    Minu küsimus on - wtf! Kuidas saavad olla kraani juures mehed, kes on kõrvuni võlgades. Kas see pole natukene naljakas? Kas siin on mingi konks, mida ma ei näe?
    Ning kas võlgu elamine on moes? Mis "unistuste maailmas" seal riigikogus elatakse. Või äkki hoopis mina elan mingis muus maailmas? Hui znaet
    Loe ka ikka, mis sa lahmid.
    Vassiljevil on vaid hüpoteek 66th EURi (mis ei tähenda, et tal sama suur laen on) - laenu vaid 36th ja 2th liisingut.
    Vastu on panna aktsiaid 10th EURi eest ja pandiks olev korter, mille turuväärtus täna kindlasti on kõvasti laenust suurem (kuna algsest hüpoteegist on vaid pool laenusummat järgi jäänud).
    Ning siis käendab mingit sotside 200th laenu (koos 9 matsiga) - käendus pole igakuine kulu, küll see SDP oma maksed ära maksab RK rahastamisest.

Ja need teiste eluasemelaenud - kui sa just varem pole edukas ärimees olnud, pärinud midagi või ei oma muid sissetulekuid, siis ongi raske ilma pangalaenuta nullist ise eluaset ju soetada.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Tähendab, loen mingid artiklit, kus on kirjas, et Taavi Rõival on võlgu 346 842 eurot. Ning siis mingil Rannar Vassiljevil 306 571 eurot. Neile järgnesid mitmed nimed, koos suurte võlanumbritega.
    Minu küsimus on - wtf! Kuidas saavad olla kraani juures mehed, kes on kõrvuni võlgades. Kas see pole natukene naljakas? Kas siin on mingi konks, mida ma ei näe?
    Ning kas võlgu elamine on moes? Mis "unistuste maailmas" seal riigikogus elatakse. Või äkki hoopis mina elan mingis muus maailmas? Hui znaet
    Pigem halenaljakas. Vassiljev ei pääsenud vist riigikokku, seega minister olla on talle eluliselt vajalik. Tõesti, kui siin mingeid erilisi nippe peidus ei ole, siis ei tohiks sellised vennad riiki juhtida.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    ei ole päris korrektne loogika.
    jõukamatel ettevõtjatel võivad olla ka huvid suuremad
    a la mingid sobivad detailplaneeringud sobivas kohas, sobivad seadusmuudatused, load, maksumäärad jne.
    näiteid on oi-oi kui palju. sadam, taastuvenergia, kaevandusload, alkoaktsiisid jne jne.
    ja selle saavutamiseks ei pea ju sugugi ise püünele ronima
    Ma ütleks, et palju lihtsam ja ohutum oleks seda ajada kardinate taga annetusi tehes ja otsuseid tegevate isikutega ise lähedaseks saada. Päritolu tõttu suure tähelepanu all oleva poja poliitiku ametiks ette valmistamine selleks, et sobivaid otsuseid saada, tunduks suhteliselt jabur lähenemine.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Kas mitte Robert Lepikson polnud see, keda Tallinna linnapeana kardinate taga kiruti, et kuidagi ei saa teda motiveerida kellegi kasuks otsustama, sest raha teda ei huvita.
    Kuskil just kirjutas, et Lepikson ja raha ja kohvrid ja Savisaar - selline kombo väga sõltumatut muljet ei jäta.
    Ekspressis ka, ma muidugi ei tea, kui usutav see kõik on:

Leave a comment:

• chac
    replied
    Selles plaanis täiesti nõus, et majanduslikult kindlustatud isik on oma valikutes vabam. Kas mitte Robert Lepikson polnud see, keda Tallinna linnapeana kardinate taga kiruti, et kuidagi ei saa teda motiveerida kellegi kasuks otsustama, sest raha teda ei huvita (piisavalt heal järjel).
    ei ole päris korrektne loogika.
    jõukamatel ettevõtjatel võivad olla ka huvid suuremad
    a la mingid sobivad detailplaneeringud sobivas kohas, sobivad seadusmuudatused, load, maksumäärad jne.
    näiteid on oi-oi kui palju. sadam, taastuvenergia, kaevandusload, alkoaktsiisid jne jne.
    ja selle saavutamiseks ei pea ju sugugi ise püünele ronima

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Selles plaanis täiesti nõus, et majanduslikult kindlustatud isik on oma valikutes vabam. Kas mitte Robert Lepikson polnud see, keda Tallinna linnapeana kardinate taga kiruti, et kuidagi ei saa teda motiveerida kellegi kasuks otsustama, sest raha teda ei huvita (piisavalt heal järjel).

Teisest küljest on mul isiklikku laadi kiiks Jevgeniga, sest haridus- ja teadusministrina on ta mitmed otsused teinud lähtuvalt oma naise eelistustest (kui pehmelt väljenduda).

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Põhimõtteliselt on usaldusväärsem inimene kelle päritolu, majanduslik seis ja tema otsuseid mõjutavad tegurid on vähem või rohkem teada. Praegu on meil 10 aastat võimul erakond kelle juht pole elus kordagi muud tööd teinud, kui poliitika ja kelle eest otsustab asju Rosimannus. Millega ja kuidas ta reformierakonda nii mõjutab, et ta sõnal nii suur kaal on ei tea keegi.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Seda muidugi, aga papa tihedad ärisidemed karulastega võivad tingida vajaduse poliitikat ka nende meele järele väänata. Ma vähemalt tahan arvata, et teistel on sellist ohtu vähem.
    Kahe otsaga asi. Samas kumba poliitikut rohkem usaldada - inimest, kes võinuks probleemideta ette võtta mõne kordades tasuvama töö ja elada uhket elu, aga otsustas astuda poliitikasse või inimest, kelle jaoks on poliitika mingi õpitud amet. Üks neist on lihtsamini mängitav. Teoorias näeks seda, et pigem esimene on poliitikas eesmärgiga midagi muuta, mitte endale leib lauale tuua. Ja see annab sellele ühele võimaluse ka vajaduse korral astuda vastu üldsuse tihti harimatule ja lühinägelikule vaatemaailmale, mida tegelikult üks hea poliitik aegajalt tegema peab. Üldjoontes see tema heaolu ei mõjuta, tal ei ole seda ametit vaja.

Aga see polnud otseselt Ossinovskile antud hinnang, pole sotsi fänn. Igat case'i ja tema maailmavaadet peab eraldi hindama, aga vähemalt sa võid olla kindlam selles, et rikka papaga inimene ei lase tuulel oma maailmavaateid nii palju mõjutada kui keskmine poliitik ja üldjoontes sa peaksid teadma, mida sa talt saad.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    Huvitav kas hardcore patrioot Madison on üldse sõjaväes käinud?
    miks on vaja seebimulli suuremaks puhuda.
    too härra pole ju mingi patrioot vaid pigem miski saksamaise poliitiku kummardaja.

minu arust meile pole vaja ei sakslust ega russki mir'i.
    patrioodid on siiski need kes peavad kodumaistest väärtustest lugu, ugrumugri ja co - nagu näiteks meri, kross, kaplinski, runnel jt.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Huvitav kas hardcore patrioot Madison on üldse sõjaväes käinud?

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    No ma ei tea. Võibolla olen sinisilmne aga ma seda Ossinovski rahvust ja päritolu väga ei karda. Tundub olema igati asjalik ja tark tüüp ka ilma papa rahata. Ja kui see tõesti on vaid mask, siis on mainekujundajad väga head tööd teinud.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Seda muidugi, aga papa tihedad ärisidemed karulastega võivad tingida vajaduse poliitikat ka nende meele järele väänata. Ma vähemalt tahan arvata, et teistel on sellist ohtu vähem.
    Seda küll, samas on ka viimasel ajal nii mõnedki kodumaiste ärimeeste väljaütlemised näidanud, et äril pole rahvust.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Milline suurem erakond ei löö tantsu oma rahastajate pilli järgi?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Sotside probleem on veel see, et märkimisväärne osa rahast tuleb oligarhi(de) käest, kelle pilli järgi siis tantsu lööma peab.
    Milline suurem erakond ei löö tantsu oma rahastajate pilli järgi?

Leave a comment:

Working...
X