Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Selle poolest, et me ei ole feodaalühiskonda pidama jäänud, aumõrvu ja FGMi sooritavad usuhullud troglodüüdid.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMille kuradi poolest on meie eluõigus nii palju suurem? Sellest et me oleme valged? Sellest et me olime siin enne?
Kumbaya tasakaalustuseks soovitaks sul nt J.M.K.E-d kuulata.
Leave a comment:
-
Ega nemad läheksidki otse, aga need kohad otse ei võta. Ja kui sinu jaoks on mingi perssekukkunud Madison autoriteet, siis jõudu sulle.Algselt postitas Amos Vaata postitustAga las lähevad otse?!?!?!?!
Madison ütles ikka si*aks hästi täna
"Kui rahvuslus, kui konservatiivsus, kui patriotism on natsism, siis ma olengi nats."
Leave a comment:
-
Tüüpiline vasakäärmuslik infantiilne loba. Esiteks, enamik neist on tavalised majanduspõgenikud. Teiseks, leidub nende aitamiseks muidki võimalusi kui neid karjakaupa vastu võtta. Kolmandaks, kas sina oled nõus selle lõbu kinni maksma? Mitu põgenikku su kodus hetkel muidu elab?Sellest 50 miljonist suure osa ELU ON REAALSELT OHUS. Nende võimalus on - kas riskida oma eluga ja jääda paigale või proovida emigreeruda. Kui L-Euroopa piir oleks raudkindlalt kinni siis see on nagu rauduks mis eraldab inimesi eluvõimalusest.
Kui mul on valida kas rahvuse säilimine teistsugust päritolu inimeste massilise suremise arvel või rahvuse kadumine teistsugust päritolu inimesi päästes siis ei kahtleks ma murdosakski sekundist teise valiku tegemiseks. Mille kuradi poolest on meie eluõigus nii palju suurem? Sellest et me oleme valged? Sellest et me olime siin enne?
Leave a comment:
-
Okei, paneks siis asjad konteksti - praeguse seisuga on maailmas ca 50 MILJONIT PÕGENIKKU.Algselt postitas žurnalist Vaata postitustMa pole absoluutselt EKRE valija ega konservatiiv.. Põhimõtteliselt täiesti vastand lausa... aga selles seisukohas jagan natuke ikkagi konservatiivsemat vaadet.
Maailmas pole väga praktikaid, kus immigratsioon aafrikast oleks väga hästi lõppenud.
Eriti veel, kui oleme niivõrd väike riik, kellel isegi ~30% immigrandid juba riigis sees. Meie jaoks on kas või 1000 immigranti sama suurusjärk, mis näiteks ~60000 inglismaale. Suuremas plaanis pole me väga kasulikud, kuid ise oleme ääretult haavatavad.
Rahaline toetus on teine jutt.
Maailm seisab silmitsi suurima põgenikekriisiga pärast II maailmasõda.
Ma saan aru, et Madisonil ajab kõvaks mingi piiri sulgemise teema ja abi saatmine piiri valvamiseks L-Euroopas, aga siin on näha selgelt probleemi mittemõistmist. Sellest 50 miljonist suure osa ELU ON REAALSELT OHUS. Nende võimalus on - kas riskida oma eluga ja jääda paigale või proovida emigreeruda. Kui L-Euroopa piir oleks raudkindlalt kinni siis see on nagu rauduks mis eraldab inimesi eluvõimalusest.
Kui mul on valida kas rahvuse säilimine teistsugust päritolu inimeste massilise suremise arvel või rahvuse kadumine teistsugust päritolu inimesi päästes siis ei kahtleks ma murdosakski sekundist teise valiku tegemiseks. Mille kuradi poolest on meie eluõigus nii palju suurem? Sellest et me oleme valged? Sellest et me olime siin enne?
Leave a comment:
-
Aga las lähevad otse?!?!?!?!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis sa arvad, et palju neist Eestisse püsima jääks?
Madison ütles ikka si*aks hästi täna
"Kui rahvuslus, kui konservatiivsus, kui patriotism on natsism, siis ma olengi nats."
Leave a comment:
-
Mis sa arvad, et palju neist Eestisse püsima jääks?Algselt postitas žurnalist Vaata postitustMa pole absoluutselt EKRE valija ega konservatiiv.. Põhimõtteliselt täiesti vastand lausa... aga selles seisukohas jagan natuke ikkagi konservatiivsemat vaadet.
Maailmas pole väga praktikaid, kus immigratsioon aafrikast oleks väga hästi lõppenud.
Eriti veel, kui oleme niivõrd väike riik, kellel isegi ~30% immigrandid juba riigis sees. Meie jaoks on kas või 1000 immigranti sama suurusjärk, mis näiteks ~60000 inglismaale. Suuremas plaanis pole me väga kasulikud, kuid ise oleme ääretult haavatavad.
Leave a comment:
-
Ma pole absoluutselt EKRE valija ega konservatiiv.. Põhimõtteliselt täiesti vastand lausa... aga selles seisukohas jagan natuke ikkagi konservatiivsemat vaadet.
Leave a comment:
-
nägin eile muidu jaagu poissi ehedas elusuuruses. lips oli ees ja läikiv(ilmselt mingi kallim) ülikond seljas. soovisid oma hailhitlerlastega genkluppi minna, aga nagu otsene tsitaat/psalm ütles: "ärme lähe sinna, seal on mingi kaltsupidu"
ma olen ka nüüd kuulus
Leave a comment:
-
Nägin täna Cadillac Escalade-i millel oli kütuseaktsiisi tõstmise vastane kleeps tagaklaasil.. paistis päris koomiline.
Leave a comment:
-
Ma pole absoluutselt nats ega EKRE valija, aga Berendsoni viimane lugu Madisonist on küll naljakas: "See pole sõna-sõna vastu jutt, sest meil on kaks anonüümset süüdistajat."
Lits, palun.
Enne Tallinki lubatud andmeid pole mõtet kireda. Madison ise on aga ilmselt oma PRis üks saamatumaid avaliku elu tegelasi viimasel ajal.
Leave a comment:
-
Tundub, et tema on suli enne Toompeale jõudmist, ülejäänud väheste eranditega muutuvad sulideks alles seal.Algselt postitas dareth Vaata postitustHuvitav, kuidas siinsed EKRE valijad oma esindajate tegemistesse suhtuvad. Maailmavaatelisus maailmavaatelisuseks, aga mulle küll muljet ei jää, et nad pikemas plaanis rahva hüvanguks tahaksid asju ajada.
Leave a comment:
-
770k baller
Tarkusetera/tähelepanek Reinsalult ka "Sest riigi ülalpidamine peab maksumaksjale olema jõukohane nii täna, kui homme."
Leave a comment:
-
Sveta, ainuke legetiimne rahva esindaja, 770k baller - https://www.youtube.com/watch?v=2X6t...tu.be&t=14m25s
Leave a comment:
-
Huvitav, kuidas siinsed EKRE valijad oma esindajate tegemistesse suhtuvad. Maailmavaatelisus maailmavaatelisuseks, aga mulle küll muljet ei jää, et nad pikemas plaanis rahva hüvanguks tahaksid asju ajada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: