Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Sorri, aga sa pead päris loll olema, kui sa arvad, et eesti majandus siin maailmanurgas isoleerituna õitsele lööb ja vene mõjusfääri ei jää.
    See on ainult sinu kahe kõrva vahel vilisevas tuules kinni, et mina oleks justkui rääkinud midagi isoleeritud
    majandusest vms. Ei ole. Kuigi ma ka ei arva, et Jevroliit on mingi jõukuse võluvits - no näiteks Šveitsis ma pole käinud aga niipalju tean, et ühiskolhoosi nad ei kuulu aga minu teada siiski näljas ka ei ole. Minu teada pole majandusliku koostöö vastu kellegi midagi, küll aga vasakäärmusliku agenda pealesurumises, mida ka Paet kahjuks oma artiklis heaks kiidab.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    https://www.theguardian.com/us-news/...hara?CMP=fb_gu

Ei tea, kas Helmed oleks nõus abistama selle rahastamisega

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Sorri, aga sa pead päris loll olema, kui sa arvad, et eesti majandus siin maailmanurgas isoleerituna õitsele lööb ja vene mõjusfääri ei jää.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Kas tõesti peab nii lihtsat lauset lahti mõtestama sulle? Mitte neonatsid ei aja äärmuslikke moslemeid vihakuritegudele, vaid nad mõlemad tegelevad sellega agaralt, sest mõlemad on debiilikud. Ühe perse 2 põske.
    Irw, palju on kusagil Malmö või Berliini eeslinnas nn neonatse ja palju moslemeid? Pakun, et suhe on umbes 1:1000.
    Ja selle võrdlusega, et kui Euroliidu sigaduste peale õlgu kehitame, läheme järelikut Venemaa rüppe tagasi, võid ise perse minna. Ei ole nii, et kui ei armasta koeraliha mannavahuga, pead armastama järelikult kassiliha maadsikamoosiga.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Põhilised juutide ründajad on äärmuslikult meelestatud moslemid ja neonatsid.
    Kas tõesti peab nii lihtsat lauset lahti mõtestama sulle? Mitte neonatsid ei aja äärmuslikke moslemeid vihakuritegudele, vaid nad mõlemad tegelevad sellega agaralt, sest mõlemad on debiilikud. Ühe perse 2 põske.

Ja jälle Paeti massiimmigratsioonis süüdistada, kui Eesti on karmimate immigratsioonireeglitega riik euroopas valgevene järel olnud koguaeg, kaasa arvatud refi valitsemisajal ja kui Paet on kordi ja kordi seletanud, et Eesti ei ole nõus ülepaisutatud kvootidega, no ma ei saa aru. Valime EKRE, saadame ELi persse ja lähme venemaa rüppe tagasi?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    http://ekspress.delfi.ee/arvamus/kur...st?id=83688935

Uskumatu, kui silmakirjalik inimene on Urmas Paet. Vana teeb pika lõigu sellest, et Euroopas rünnatakse üha enam juute ja mainib küll jutu seest moka otsast ära, et tegu äkki moslemitega aga süüdistab selles nn äärmuslikke ja populistlikke parteisid (justkui mõni Prantsusmaa moslem lööb juudi maha seetõttu, et LePeni partei teda selleks mõjutas või nagu Paeti enda mõttekaaslased polekski süüdi selles, et taoline olukord on üldse tekkinud.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Vaevalt valitsust kukutada soovitakse. Vajadusel annab kasvõi reform vajaliku hääle.
    Ma pigem panustaksin selles osas Tsahknale praegu(ühest häälest peaks Lengi ja tema õe lahkumise korral piisama, Palo ilmselt toetab ka eelarve hääletamisel valitsust nt., muid olulisi hääletusi tulemas pole), tal on kõige rohkem kaotada erakorraliste valimiste puhul, E200 ei jõua nii piisavalt populaarsust koguda,

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Lenk. Ja siis hakatakse ükshaaval Vabaerakonna tegijaid meelitama personaaldiilidega. Elame huvitaval ajal.
    Vaevalt valitsust kukutada soovitakse. Vajadusel annab kasvõi reform vajaliku hääle.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Lenk. Ja siis hakatakse ükshaaval Vabaerakonna tegijaid meelitama personaaldiilidega. Elame huvitaval ajal.
    Lenk läheb koos õega?

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kui nüüd Lenk ka lahkuks, siis saaks Keskist juba asjalik erakond.
    /-/
    Jana Toom muidugi on ka Keskis asjatamas siiski, veidi imelik tegija. Kusjuures endameelest aus.

jah, ühest küljest ei erineta suurt enam sotsidest ja kesk esineb ümbersündinud erakonnana,
    teisalt teeb Kõlvart Lasnamäel endiselt "savisaart", sealt vene valijate hääli kokku roobitsedes

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kui nüüd Lenk ka lahkuks, siis saaks Keskist juba asjalik erakond.

Ernits on selline justkui magav tegelane, vähemalt saates Otse 10-sse, kes toetas lõpuni Edgarit, esines vist seejärel lausa presidendikandidaadina. Igatahes reaalsustunne teda ei kiusa.

Kui Lenk lahkuks, siis ehk lõpetatakse ka see Kremlit ülistav saade Meedia Keskpunkt. Nad vaatavad seal Vene televisiooni ja siis mainivad, kui hästi seal on, Putin ise ütles ju.

Jana Toom muidugi on ka Keskis asjatamas siiski, veidi imelik tegija. Kusjuures endameelest aus.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kedagi ei meelitata koalitsiooni, vaid teatud hetkedel võib inimene olla saalist puudus või vajutada rohelist nuppu.
    Maire Aunaste!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Ei ole vaja koalitsioonil kedagi meelitada. Ükski poliitik pole nii loll, et enne valimisi valitsusse kipuks. Muide, Arto Aas ütles mulle juba eelmise aasta alguses, et RE ei ole mingil juhul huvitatud valitsusse minekust enne uusi valimisi.
    Kedagi ei meelitata koalitsiooni, vaid teatud hetkedel võib inimene olla saalist puudus või vajutada rohelist nuppu.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ei ole vaja koalitsioonil kedagi meelitada. Ükski poliitik pole nii loll, et enne valimisi valitsusse kipuks. Muide, Arto Aas ütles mulle juba eelmise aasta alguses, et RE ei ole mingil juhul huvitatud valitsusse minekust enne uusi valimisi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Ernitsa lahkumisega Keskist tekkis selline huvitav olukord, et koalitsioon on nüüd Riigikogus vaid 1-häälelise ülekaaluga. Tea, kes ja kust järgmisena ära läheb?

Leave a comment:

Working...
X