Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    See BBC kaasus oligi ju välisel initsiatiivil? Oma aeg ja koht.

Trumpi on vaenatud väga mahukalt - padruneid jagub. ERR võiks ka sellest miskit õppida.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

no vat, selle kohta ma ootaks küll ÕLi intervjuud Poliitikaguruga,

et kas nad polegi neid kõnesid originaalis kuulanud ja
    mitte päris nii suured selle ala spetsialistid kui lasevad välja paista või hämasid ka teadlikult
    Ma ei tea kas sa kuulad Olukorrast Riigis saadet, aga seal räägiti päris ausalt - et selline kokkulõikamine toimub koguaeg. Sest noh eetrisse saabki nii 1min kuni 2min klipp maksimaalselt - aga seal oli kahe järjestikuse lause vahe originaalis 39 minutit vms. Seega see oli ikka väga meelega nii tehtud. Ja ma väga ei usu, et keegi ei kuulanud seda kõnet toona + tegelikult ju kogu Trumpi enda meeskond ei rääkinud sellest ise ka sõnagi. Ja väga vähe tõenäoline, et neil polnud õrna aimugi.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Aga sel hetkel kui see lugu eetris oli, ei pannud keegi seda ju "tähele", et kuule mingi jama on ja see orinaal kõne ei olnud ju päris selline nagu BBC kokku lõikas
    no vat, selle kohta ma ootaks küll ÕLi intervjuud Poliitikaguruga,

et kas nad polegi neid kõnesid originaalis kuulanud ja
    mitte päris nii suured selle ala spetsialistid kui lasevad välja paista või hämasid ka teadlikult

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ok, ma päris ausalt hetkel ei saa aru kas te üritate siin rage baitida vms. Aga sel hetkel kui see lugu eetris oli, ei pannud keegi seda ju "tähele", et kuule mingi jama on ja see orinaal kõne ei olnud ju päris selline nagu BBC kokku lõikas?

Leave a comment:

• lenc
    replied

See oli kohutav "vabale meediale". Aga sellega on üks värk - mitte keegi ei rääkinud sellest 2021 või need järgmised 4 aastat. See, et see alles nüüd "päevavalgele" tuli on natukene liiga mugav just vastaste* jaoks. Seega ilmselt on seal veel asju millest me ei tea.
    Palun seleta, kuidas oleks saanud aastal 2021 rääkida dokumentaalist, mis oli eetris 2024. aasta 28. oktoobril?

Leave a comment:

• kaala
    replied

See oli kohutav "vabale meediale". Aga sellega on üks värk - mitte keegi ei rääkinud sellest 2021 või need järgmised 4 aastat. See, et see alles nüüd "päevavalgele" tuli on natukene liiga mugav just vastaste* jaoks. Seega ilmselt on seal veel asju millest me ei tea.
    Keegi pole sulle öelnud 2021 aasta paiku v varem, et BBC on väga subjektiivne vöi jagab lausa valeinfot ?

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Pole mõtet jahuda sellest 1 Trumpiga seotud klipist. See lihtne ettekääne, mida avalikkusele müüa. Ilmselt poliitilised tuuled on muutumas, seega väike ennetav juhtkonnavahetus

Kui USAs ja UK-s juba kangutatakse, siis jõuab see ilmselt meie konnatiiki ka läbi osmoosi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust

Päris paha maik on asjal juures.
    Sellega tehakse kahju praegult kõige rohkem neile keda soovitakse kaitsta. Lahkelt antakse "kaigas" nii mõnelegi osapoolele.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See kõik ei piirdu BBC-ga (ja ma ei pea siinkohal silmas USA enda meediat).

Minu järjepidev soovitus on, et meite kohalik meedia võiks koroona ning sellega seotud tegemised, käitumised ükskord pulkadeks võtta - kuidagi on vaja sellest spiraalist välja tulla.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Loen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.

Päris paha maik on asjal juures.
    Sellega tehakse kahju praegult kõige rohkem neile keda soovitakse kaitsta. Lahkelt antakse "kaigas" nii mõnelegi osapoolele.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

No meie ERR-ist koostavad hetkel "memosid" Müürileht ja Vikerkaar. Teiselt poolt muidugi ekre! rammib kohe otse. Mõlema poole ühisosaks siis diktaat.
    Irooniliselt nüüd veelgi tüütum käik sees, eks tervishoiu tulevik, erihoolekanne ning kliimaseaduse teekaardid paras koorem. Ahjaa, kas uue nädala avalike kirjade avalikustamise plaan on teada v.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Loen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    No meie ERR-ist koostavad hetkel "memosid" Müürileht ja Vikerkaar. Teiselt poolt muidugi ekre! rammib kohe otse. Mõlema poole ühisosaks siis diktaat.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Pimedate öödega on mul sama teema mis puudega inimestega....vabandust !

Leave a comment:

Working...
X