See kõik ei piirdu BBC-ga (ja ma ei pea siinkohal silmas USA enda meediat).
Minu järjepidev soovitus on, et meite kohalik meedia võiks koroona ning sellega seotud tegemised, käitumised ükskord pulkadeks võtta - kuidagi on vaja sellest spiraalist välja tulla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLoen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.
Päris paha maik on asjal juures.
Sellega tehakse kahju praegult kõige rohkem neile keda soovitakse kaitsta. Lahkelt antakse "kaigas" nii mõnelegi osapoolele.
Leave a comment:
-
Irooniliselt nüüd veelgi tüütum käik sees, eks tervishoiu tulevik, erihoolekanne ning kliimaseaduse teekaardid paras koorem. Ahjaa, kas uue nädala avalike kirjade avalikustamise plaan on teada v.Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
No meie ERR-ist koostavad hetkel "memosid" Müürileht ja Vikerkaar. Teiselt poolt muidugi ekre! rammib kohe otse. Mõlema poole ühisosaks siis diktaat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLoen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.
Leave a comment:
-
No meie ERR-ist koostavad hetkel "memosid" Müürileht ja Vikerkaar. Teiselt poolt muidugi ekre! rammib kohe otse. Mõlema poole ühisosaks siis diktaat.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLoen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.
Leave a comment:
-
Loen BBC-ga seonduvaid kommentaare ja mõtlen, et nagu seitsmes oktoober, ainult et teised muutujad.
Leave a comment:
-
Pimedate öödega on mul sama teema mis puudega inimestega....vabandust !
Leave a comment:
-
ERSO võiks ka marsse rohkem mängida. Kunstnikud rohkem patriootlikke kuubikuid maalida jne. Saaks kaitseeelarvest kõik õnnelikuks.
Leave a comment:
-
Under the radar teade, minus tekitab küll rõõmsat elevust, "Võitmatu" jne. Samas võiks siis vehkida juba miljonepakkidega.
Leave a comment:
-
Lauri, suva see tramm ja Euro millid, meil on vaja linnas 70-ga sõita Laats.
Kas keegi luges seda Reformierakonna uue peasekretäri lugu - kuidagi veider selle ajakirjaniku poolt koguaeg pressida seda kaitseministri vms agendat? Mulle jättis veidi imeliku mulje. Oleks oodanud rohkem keskendumist erakonna juhtimise ja populaarsuse suunal.
Leave a comment:
-
Siilidel oli 90ndatel osooniauk ka.Algselt postitas kaala Vaata postitustJuba 90ndate löpus hirmutati koolis selle jutuga, et kuna Brasiilia langetatakse puid, saab meil varsti öhk otsa
Leave a comment:
-
Juba 90ndate löpus hirmutati koolis selle jutuga, et kuna Brasiilia langetatakse puid, saab meil varsti öhk otsa
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: