Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et EU plaanib USile vastu hakata suurema sõltuvusega Hiinast?
-
See automaks vöetakse riigilt ära teistpidi, nt töövõimetuse toetuse kaudu. Täpselt nii üks tuttav kirjeldas, kellel 4 autot. Kui riik poleks sellega nokkima hakanud, poleks ta ever möelnud mingi töövõimetuse blankettidega huiama hakata. Ja nii situtaksegi süsteemid ära ja kaotatakse usaldust.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Aga kui prognoositud maksutulu saamata jääb? Vot siis saab artikleid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Kas automüüjatel on ununenud juba rekordeid purustanud november-detsember 2025? Miks siis artikleid ei tehtud, et kui hea äri on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12...su-ule-vaadata
Leave a comment:
-
Mõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?
Leave a comment:
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAga kui nüüd tõsiselt rääkida siis halli passi kaotamine võiks olla järgmine samm, mida teha võiks. Saaks teist korda elus reformi kommudele pöialt püsti näidata.
Leave a comment:
-
Nelja aastapärast pole nende isikute häält vaja enam püüda. Ja põhiseadust vist (?) pole ka vaja muuta. Täiesti teostatav kui tahet on.
Leave a comment:
-
Taoliste pealkirjade ja väljaütlemiste saatel, nagu seda praegu tehti, siis... kas see näitab, et selleks ollakse (ühiskondlikult, poliitiliselt) võimelised? Ja kui ollakse, siis kuidas seda "turundatakse"?
Leave a comment:
-
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis halli passi kaotamine võiks olla järgmine samm, mida teha võiks. Saaks teist korda elus reformi kommudele pöialt püsti näidata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAga igal pool lällati,et agressorriigi kodanikud ja agressorriigi kodanikud. Ma es teadnu, et Ukrid ka sinna alla käivad. Oh - well.
Leave a comment:
-
Aga igal pool lällati,et agressorriigi kodanikud ja agressorriigi kodanikud. Ma es teadnu, et Ukrid ka sinna alla käivad. Oh - well.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: