Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• boobek
    replied
    Hoiatus sotsialistidele:

During the Iranian Revolution, leftist students, communists, and Muslims were all united in overthrowing the Shah. The leftists celebrated when Khomeini returned in 1979. They thought they defeated capitalism and imperialism. It didn’t last long. Around 30,000 leftists who

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Juhul kui peaksid teadma veel hümni sõnu, siis surmanuhtlus on väikseim mure https://www.err.ee/1610058403/inglis...baseaduslikuks

Inglased näitavad varsti Põhja-Koreale kandu.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Mingid jaburad hirmud ei kimbuta, aga kogu see vanglateenistus oleks nagu Rait Kuuse kuningriik + lugege tema võitlusest suitsuvaba vangla eest, jätab vähe naljaka mulje.

Suitsetamiskeeld ei ole seotud üleoleva suhtumise ega põhiõiguste eiramisega. See on põhiseadusliku kohustuse täitmine. Vanglateenistus peab lähtuma töö- ja elukeskkonna ohutusest ja toimimisest, mitte üksikute kinnipeetavate isiklikest harjumustest.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kuulan, vaatan ja mõtlen, et millepärast ei peaks Eesti vanglateenust pakkuma/müüma.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Kuna tegu on Isamaalasega siis puhutakse mullikesi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    URMAS REINSALU: "Valitsusel pole mõtet kliimaseadust läbi suruda. Terve ministeeriumi saadame pärast valimisi laiali."

Krt, Reinsalu kohta nii konkreetne ütlemine, et isegi ei oska seisukohta võtta

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Saksamaal tõstavad pead paremäärmuslikud poliitjõud (toetuspoll'ide põhjal). Niiviisi siis. Vb aitab Islamist Euroopas ja sellest üksi piisabki põhjuseks.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    See Kohtla-Järve volikogu tüüp on põhjus, miks mul ka 20 aastat hiljem on piinlik öelda, et sealt olen pärit. Mitte see, et ma olin oma kvartalis ainus eestlane ja pidevalt rahvuskonflikti tõttu kannataja. Mitte see, et see jumalast hüljatud piirkonnas varastati mul rohkem asju, kui hilisemas elus kokku. Mitte see, et ka palliplatsis, kaotades hakkasid vatnikud rusikatega vehkima. Ei. Vaid see, et 20 aastat hiljem väljendatakse ennast ikka Nahhuidega ja ei saada normaaselt eksisteerida. Kogu see linnavalitsus proovib iga aasta veel hullem olla, kui eelmine.

PS! Muidu olen Ida-Virumaa fänn ja ütlen uhkusega, et sealt pärit. Sünnilinna ei maini nii täpselt.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Aitäh!

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Saadetest, uudistest jne ei paista kusagilt see mcnamara kirjeldatu välja - inimesele ei pruugi mingid asjad meeldida, mis veel ei tähenda, et ta vihkab, ega suuda professionaalsust säilitada.
    Sa oled praeguse foorumi kõige naljakam tüüp. Lase aga edasi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mida ma kirjutasin?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Saadetest, uudistest jne ei paista kusagilt see mcnamara kirjeldatu välja - inimesele ei pruugi mingid asjad meeldida, mis veel ei tähenda, et ta vihkab, ega suuda professionaalsust säilitada.
    Oi, mingi aasta aega tagasi juba läks Samost full Ajurännakule Twitteris, suutes absoluutselt kõigi enamvähem "avaliku elu tegelastega" kes tema ekstreemsusi ei pooldanud tülli minna ja ta blokkis mingi 200 Eestlast ära sest ei suutnud adekvaatset kriitikat inimestelt vastu võtta + Kõik noored kes teda röstima hakkasid ka.

No kui sul on ikka nii madal valulävi ja oskamatus ERR-i juhina enda nime alt asju kommunikeerida, siis ära roni või vali endale amet kus sa saaksid tunduvalt rohkem enda kõlakojas elada eks

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt

....mitte sotside, liberaalide, riigiametnike ja keskkonnakaitsjate iroonilist vihkamist, mis kõnealusele härrale omane.
    Et peaks maksumaksja kulul elavate parasiitide suhtes viisakam olema?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
    Samost lahkub ERR-ist, hõiskajatel kohe "oh, nüüd äkki kõik tasakaalustatum", ainuke probleem muidugi selles, et nad tglt ei soovi neutraalsust, pigem hoopis midagi kriitikavaba riigi PR vahepealset.
    Ma ei ole offtopikusse paar aastat kirjutanud, aga sellele peab vastama. Neutraalsust just err-ist tahakski, mitte sotside, liberaalide, riigiametnike ja keskkonnakaitsjate iroonilist vihkamist, mis kõnealusele härrale omane.

Leave a comment:

Töötlen...