Algselt postitas boobek
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
" kohalikel valimistel tunnistatakse kehtetuks Eestis elavate kolmandate riikide kodanike ja alates ülejärgmistest valimistest ka kodakondsuseta inimeste valimisõigus."
Leave a comment:
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Kõik saavad, välja arvatud idanaabri ja Kartuli Gadaffi alamad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAinult Eesti kodanikud saavad edaspidi (kohalikel) valimistel hääletada?
Leave a comment:
-
Ainult Eesti kodanikud saavad edaspidi (kohalikel) valimistel hääletada?
Leave a comment:
-
Ei tasu isegi mõelda, et kuskil mujal need võimuonklid kuidagi paremini toimetavad, lihtsalt sellist äpardust pole veel sisse läinud, aga tase võib olla täpselt sama või hullemgi.
PS - see lause oli olnud mul selle administratsiooni kaitsmine, need vennad seal on ainult oma asja peal väljas, kui sedagi, nothing else. Õudusfilm veel 4 aastat või rohkemgi kui demokraadid sama p kukkunult edasi toimetavad kui eelmine valmiseelne periood.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEsmaspäeva hommikune huumorinurk lombi tagant:
https://www.theatlantic.com/politics...-plans/682151/
Leave a comment:
-
Eks sotsiaalminister Joller tekitab vähe elevust, seda mitte ainut Varro ja co seas.
Leave a comment:
-
Minu poolest peaks kõik need bussipeatuste klaaside lõhkujad mingi erimenetluse alla käima. Erilised värdjad, minimaalselt peaksid tee äärest prahti korjama 2 euri tund kuni uute klaaside raha on koos.
Leave a comment:
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?
kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.
ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.
pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
Pole päris sama värk kui mul maja ees bussipeatuses keegi korra kvartalis alati purjus peaga reklaamplakatite jaoks mõeldud klaasseinad puruks peksab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?
kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.
ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.
pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: