Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ei saa. Liiga palju sõpru, tuttavaid, sugulasi, klassi-kursuse vendi/õdesid. Ja muidugi mis need inimesed, kelle ainus oskius on mullikest toota, tegema hakkavad? Ja lisaks, kas need 150 kes töötukassas ära koondatakse, kas nad saadetaks ka CV kirjutamise kursusele. Oleks paras mõnitamine selle idiootsuse, mida tava inimene sunniviisiliselt tegema peab, läbitegemine.
    Mul on ikkagi hea meel Boobek, et sa JuriM`ga palestiina teemal ära connectisid

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Nüüd, kus Greta on peast ametlikult Hamas ja Bill Gates enam kliima pärast nii väga ei muretse, võiks Kliimaministeeriumi hingusele saata?
    Ei saa. Liiga palju sõpru, tuttavaid, sugulasi, klassi-kursuse vendi/õdesid. Ja muidugi mis need inimesed, kelle ainus oskius on mullikest toota, tegema hakkavad? Ja lisaks, kas need 150 kes töötukassas ära koondatakse, kas nad saadetaks ka CV kirjutamise kursusele. Oleks paras mõnitamine selle idiootsuse, mida tava inimene sunniviisiliselt tegema peab, läbitegemine.

Leave a comment:

• kaala
    replied

Seal keskel hea rohe-punane tabel ka. Korralik Ideoloogiline woke progressiiv hoiab ikkagi oma joont ega anna alla. Egas Bill ainuke rahakott pole. Niikaua kui saab veel šampanjat juua ja sotsialismi eri vormidest rääkida on köik fain.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Nüüd, kus Greta on peast ametlikult Hamas ja Bill Gates enam kliima pärast nii väga ei muretse, võiks Kliimaministeeriumi hingusele saata?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Fc.
    Parempooled välistavad keskerakonna, kuna ei saaks oma maailmavaatelisi mõtteid ellu viia. Ja peavad läbirääkimisi sotsidega.
    Eem.
    No Keski kõrval oleks nad see suvaline pisierakord kelle arvamus ei loeks - 4 liikmelises koalitsioonis oleks rohkem vabadust ja õigusi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!

e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist
    Ma näiteks pole väga kursis ühegi erakonna mingite lubadustega vms. Kusagilt miskit ikka sisse sajab, kuid covidi-aeg tegi selgeks, et kõik on oma või oma omaniku perse eest väljas.

Suuremale pildile panustamine selles ületarbimise (s.h info) keerises, on nagu päris hea panus (ma leian).

Leave a comment:

• boobek
    replied

Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!

Pigem on hakkatud vaikselt aru saama, et Reformireha peal sõkkumine on alati halvasti lõppenud.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mul viskab nii selle (kui ka mõnegi teise) teemaga ette lõigu "Mehed mustas" esimesest osast, kus Will Smithi tegelaskuju märklaua tulistamisel kõhkleb, kuid siis laseb kuuli väikse Tiffany pähe, kellel on süles kvantfüüsika raamatud.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kas Birgit Poopuu on parim pro-palestiina esindaja keda väitlema kutsuda? Suht piinlik kuulata

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Well, well, well...

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

Kui teised Isa-ga rääkida ei taha, siis vist väga variante pole?

aga kui Oss-juunior ei oska eestikeelset ankeeti lugeda, võiks ÕL talle otsekaameraga appi minna
    Pole aega - juunioril vaja tunniga 3,5k restos sirgu lüüa.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel.
    Kui teised Isa-ga rääkida ei taha, siis vist väga variante pole?

aga kui Oss-juunior ei oska eestikeelset ankeeti lugeda, võiks ÕL talle otsekaameraga appi minna

Algselt postitas boobek Vaata postitust
    Miks isamaad mitte valida? Sest nad on kari kusikuid.

https://www.delfi.ee/artikkel/120412...etkekski-olnud

Huvitav, miks see nii tundub? Kas inimestele meeldib võitjate poolel olla?
    On ju selge, et kui just üle 50% abs. enamust ei saa, tulevad võimule need, kes koal-i kokku saavad
    (ja Pärnus juba Is. lasi endale koti pähe tõmmata, mida KE-ga on Tallinnas juhtunud, et teistel on kokku rohkem hääli=

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel. Milline okse ja kauge sellest, mida võiks sümboliseerida "Isamaaline". Olla seal liidus lihtsalt kummardaja...
    Parvel, Reinsalu ja veel mõned on selle nimel kõva tööd teinud aga kõik ei ole sugugi selge.

Leave a comment:

Working...
X