Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei saa. Liiga palju sõpru, tuttavaid, sugulasi, klassi-kursuse vendi/õdesid. Ja muidugi mis need inimesed, kelle ainus oskius on mullikest toota, tegema hakkavad? Ja lisaks, kas need 150 kes töötukassas ära koondatakse, kas nad saadetaks ka CV kirjutamise kursusele. Oleks paras mõnitamine selle idiootsuse, mida tava inimene sunniviisiliselt tegema peab, läbitegemine.
Mul on ikkagi hea meel Boobek, et sa JuriM`ga palestiina teemal ära connectisid
Nüüd, kus Greta on peast ametlikult Hamas ja Bill Gates enam kliima pärast nii väga ei muretse, võiks Kliimaministeeriumi hingusele saata?
Ei saa. Liiga palju sõpru, tuttavaid, sugulasi, klassi-kursuse vendi/õdesid. Ja muidugi mis need inimesed, kelle ainus oskius on mullikest toota, tegema hakkavad? Ja lisaks, kas need 150 kes töötukassas ära koondatakse, kas nad saadetaks ka CV kirjutamise kursusele. Oleks paras mõnitamine selle idiootsuse, mida tava inimene sunniviisiliselt tegema peab, läbitegemine.
Seal keskel hea rohe-punane tabel ka. Korralik Ideoloogiline woke progressiiv hoiab ikkagi oma joont ega anna alla. Egas Bill ainuke rahakott pole. Niikaua kui saab veel šampanjat juua ja sotsialismi eri vormidest rääkida on köik fain.
Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!
e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist
Ma näiteks pole väga kursis ühegi erakonna mingite lubadustega vms. Kusagilt miskit ikka sisse sajab, kuid covidi-aeg tegi selgeks, et kõik on oma või oma omaniku perse eest väljas.
Suuremale pildile panustamine selles ületarbimise (s.h info) keerises, on nagu päris hea panus (ma leian).
Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!
Pigem on hakkatud vaikselt aru saama, et Reformireha peal sõkkumine on alati halvasti lõppenud.
Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.
Mul viskab nii selle (kui ka mõnegi teise) teemaga ette lõigu "Mehed mustas" esimesest osast, kus Will Smithi tegelaskuju märklaua tulistamisel kõhkleb, kuid siis laseb kuuli väikse Tiffany pähe, kellel on süles kvantfüüsika raamatud.
Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.
Huvitav, miks see nii tundub? Kas inimestele meeldib võitjate poolel olla?
On ju selge, et kui just üle 50% abs. enamust ei saa, tulevad võimule need, kes koal-i kokku saavad
(ja Pärnus juba Is. lasi endale koti pähe tõmmata, mida KE-ga on Tallinnas juhtunud, et teistel on kokku rohkem hääli=
Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel. Milline okse ja kauge sellest, mida võiks sümboliseerida "Isamaaline". Olla seal liidus lihtsalt kummardaja...
Parvel, Reinsalu ja veel mõned on selle nimel kõva tööd teinud aga kõik ei ole sugugi selge.
Leave a comment: