Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Olgugi, et Venemaa tahab peale Ukraina ka teisigi riike, siis ma arvan ka, et küll nad varsti mõistavad enda viga - lahkuvad Ukrainast ning lasevad endi üle kohut mõista.
    Olgugi, et venelasi ei huvita inimelu, s.h enda inimeste omad, siis ma arvan ka, et kui 69-s sanktsioonide pakett kehtestada, siis nad mõistavad enda viga ja enam pole vaja tahteavaldusi ja karme sõnu.
    Olgugi, et ma täna siunan Venemaad, siis kui aga nad mõistavad enda viga ja andeks paluvad, siis olen kohe nõus nendega äri ajama ning nendest sõltuvuses olema.
    Olgugi, et Venemaa on pikalt olnud paha ja kole, siis tegelikult on tore, et Tallinn on venekeelne ning Lasnamäel.ja Narvas pole üldse eesti keelt vaja.

Seda teksti võib rahulikult pikendada, kuid see on jabur, eks? Hea, et meite omad ja EU nõnna ei käitu.
    Kontekst? Kellest sa räägid - sest ilmselt mitte Toomas Henrik Ilvesest.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Olgugi, et Venemaa tahab peale Ukraina ka teisigi riike, siis ma arvan ka, et küll nad varsti mõistavad enda viga - lahkuvad Ukrainast ning lasevad endi üle kohut mõista.
    Olgugi, et venelasi ei huvita inimelu, s.h enda inimeste omad, siis ma arvan ka, et kui 69-s sanktsioonide pakett kehtestada, siis nad mõistavad enda viga ja enam pole vaja tahteavaldusi ja karme sõnu.
    Olgugi, et ma täna siunan Venemaad, siis kui aga nad mõistavad enda viga ja andeks paluvad, siis olen kohe nõus nendega äri ajama ning nendest sõltuvuses olema.
    Olgugi, et Venemaa on pikalt olnud paha ja kole, siis tegelikult on tore, et Tallinn on venekeelne ning Lasnamäel.ja Narvas pole üldse eesti keelt vaja.

Seda teksti võib rahulikult pikendada, kuid see on jabur, eks? Hea, et meite omad ja EU nõnna ei käitu.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Võttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274
    Peaaegu neli aastat oli aega. Mida see sotsialistist töll ohib seal.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Võttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    Isamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.
    Ega see proksile lihtne ei saa olema - kuna see MTÜ Isamaalised on peamine asi mida uurida. See on väga hall ala.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Isamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kui tahate näha kõike seda, mis on EU's valesti, siis vaadake, kuulake tänases Tervisioonis Kalev Stoicescu't.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust

Trump peaks Putinit survestama vaherahuks. hetkel ju Kreml mängib samuti sellele nagu oleks see sõda Kiievi rezhiimi sõda, aga tegelikult on see sõda Ukraina rahva ja riikluse vastu. õhk tuleb valedest ära puhastada, selle sõja kohal on väga palju valet õhus
    Ma ei tea millises paraleeluniversumis sa orbiteerid aga venelased on selgelt öelnud, et mingit vahearahu ei tule. Ja pole Trumpil millegagi võimalik venelasi survestada. Ja kohalikud eurokommunistid peavad kolmandat aastat koosolekuid ja telefonikõnesid. Niiet:

Snafu.jpg

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ei tea kuidas see referendum küll sõjaolukorras välja peaks nägema?
    Trump peaks Putinit survestama vaherahuks. hetkel ju Kreml mängib samuti sellele nagu oleks see sõda Kiievi rezhiimi sõda, aga tegelikult on see sõda Ukraina rahva ja riikluse vastu. õhk tuleb valedest ära puhastada, selle sõja kohal on väga palju valet õhus

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    kui ma Zelenski oleks siis ma ütleks et rahvas otsustab, tulgu referendum sõja üle ja presidendivalimised. siis saab ka vastuse küsimus kas see on pelgalt Zelenski ja tema nn. reziimi rahapesuüritus nagu ka siin mingi seltskond putiniste püüab öelda, või on ikkagi tegu ukraina rahva tahtega oma riiki kaitsta
    Ei tea kuidas see referendum küll sõjaolukorras välja peaks nägema?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    kui ma Zelenski oleks siis ma ütleks et rahvas otsustab, tulgu referendum sõja üle ja presidendivalimised. siis saab ka vastuse küsimus kas see on pelgalt Zelenski ja tema nn. reziimi rahapesuüritus nagu ka siin mingi seltskond putiniste püüab öelda, või on ikkagi tegu ukraina rahva tahtega oma riiki kaitsta

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    kas resident-trumpoloog Daz Booob dešifreeriks, mis õilis kavatsus Trumpil nüüd selle rahuplaaniga on?
    Ma rohkem küll pööran idiootsustele tähelepanu. Lihtsalt Trump on hea vahend. Võiks sellest aru saada, tegelikult.

Aga. Ma pakun, et ta ootab vastu mingit konkreetset pakkumist või tegutsemist, et saaks liikuda edasi suunas, kus esmalt selline asi, nagu arutu hävitamine, tapmine lõppeks ja EU lõpetaks circle jerk'imise.
    Ma saan aru, et praegu on paberil suuresti Putini laga. Et, vaevalt see n.ö plaan on/oli ultimaatum. Seda nõnna küll meil siin serveeritakse ja kui tahad uskuda, siis usu.
    Kui see nii on, siis... mis seals ikka - päeva lõpuks peamegi olema nii tugevad, et venkudele eesti keel selgeks õpetada (if you get what I mean).

Kui idiootsustest rääkida, siis kui palju läheb raha EU'st Venemaale (ja ma ei räägi Ungarist)?
    Kui idiootsustest rääkida, siis... nagu türa te teete nalja, et ma lihtsalt ostan (pmst) Lux Ekspressi pileti ja sõidan Venemaale? Nagu päriselt? Ma arvan, et kui Trump sellist asja teaks, näeks vms, siis ta teeks sellest päris hea nalja... mida ta oskab päris hästi.
    No, tra pange see piir ükskord juba kinni.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    kas resident-trumpoloog Daz Booob dešifreeriks, mis õilis kavatsus Trumpil nüüd selle rahuplaaniga on?
    Plaan on lihtne. Minema jalutamine ja kogu kupatuse euroopa kaela jätmine.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    See BBC kaasus oligi ju välisel initsiatiivil? Oma aeg ja koht.

Trumpi on vaenatud väga mahukalt - padruneid jagub. ERR võiks ka sellest miskit õppida.
    Müürilehes ilmus kaheksaosaline kogupauk ERR ja Gaza teemal, tähemärkideks panustatud tõesti retsilt aega, kuid noh, kes küll seda peale nende enda võitluspoole niivõrd tõsiselt võtab...
    image.png

EDIT: Meie meediapilldis need töölepingu seaduse muudatused ka liialt seksikad pole.​

Leave a comment:

Working...
X