Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Olgugi, et Venemaa tahab peale Ukraina ka teisigi riike, siis ma arvan ka, et küll nad varsti mõistavad enda viga - lahkuvad Ukrainast ning lasevad endi üle kohut mõista.
Olgugi, et venelasi ei huvita inimelu, s.h enda inimeste omad, siis ma arvan ka, et kui 69-s sanktsioonide pakett kehtestada, siis nad mõistavad enda viga ja enam pole vaja tahteavaldusi ja karme sõnu.
Olgugi, et ma täna siunan Venemaad, siis kui aga nad mõistavad enda viga ja andeks paluvad, siis olen kohe nõus nendega äri ajama ning nendest sõltuvuses olema.
Olgugi, et Venemaa on pikalt olnud paha ja kole, siis tegelikult on tore, et Tallinn on venekeelne ning Lasnamäel.ja Narvas pole üldse eesti keelt vaja.
Seda teksti võib rahulikult pikendada, kuid see on jabur, eks? Hea, et meite omad ja EU nõnna ei käitu.
Leave a comment:
-
Peaaegu neli aastat oli aega. Mida see sotsialistist töll ohib seal.Algselt postitas JuriM Vaata postitustVõttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274
Leave a comment:
-
Võttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274
Leave a comment:
-
Ega see proksile lihtne ei saa olema - kuna see MTÜ Isamaalised on peamine asi mida uurida. See on väga hall ala.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustIsamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.
Leave a comment:
-
Isamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.
Leave a comment:
-
Kui tahate näha kõike seda, mis on EU's valesti, siis vaadake, kuulake tänases Tervisioonis Kalev Stoicescu't.
Leave a comment:
-
Ma ei tea millises paraleeluniversumis sa orbiteerid aga venelased on selgelt öelnud, et mingit vahearahu ei tule. Ja pole Trumpil millegagi võimalik venelasi survestada. Ja kohalikud eurokommunistid peavad kolmandat aastat koosolekuid ja telefonikõnesid. Niiet:Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
Trump peaks Putinit survestama vaherahuks. hetkel ju Kreml mängib samuti sellele nagu oleks see sõda Kiievi rezhiimi sõda, aga tegelikult on see sõda Ukraina rahva ja riikluse vastu. õhk tuleb valedest ära puhastada, selle sõja kohal on väga palju valet õhus
Snafu.jpg
Leave a comment:
-
Trump peaks Putinit survestama vaherahuks. hetkel ju Kreml mängib samuti sellele nagu oleks see sõda Kiievi rezhiimi sõda, aga tegelikult on see sõda Ukraina rahva ja riikluse vastu. õhk tuleb valedest ära puhastada, selle sõja kohal on väga palju valet õhusAlgselt postitas boobek Vaata postitust
Ei tea kuidas see referendum küll sõjaolukorras välja peaks nägema?
Leave a comment:
-
Ei tea kuidas see referendum küll sõjaolukorras välja peaks nägema?Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkui ma Zelenski oleks siis ma ütleks et rahvas otsustab, tulgu referendum sõja üle ja presidendivalimised. siis saab ka vastuse küsimus kas see on pelgalt Zelenski ja tema nn. reziimi rahapesuüritus nagu ka siin mingi seltskond putiniste püüab öelda, või on ikkagi tegu ukraina rahva tahtega oma riiki kaitsta
Leave a comment:
-
kui ma Zelenski oleks siis ma ütleks et rahvas otsustab, tulgu referendum sõja üle ja presidendivalimised. siis saab ka vastuse küsimus kas see on pelgalt Zelenski ja tema nn. reziimi rahapesuüritus nagu ka siin mingi seltskond putiniste püüab öelda, või on ikkagi tegu ukraina rahva tahtega oma riiki kaitsta
Leave a comment:
-
Ma rohkem küll pööran idiootsustele tähelepanu. Lihtsalt Trump on hea vahend. Võiks sellest aru saada, tegelikult.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustkas resident-trumpoloog Daz Booob dešifreeriks, mis õilis kavatsus Trumpil nüüd selle rahuplaaniga on?
Aga. Ma pakun, et ta ootab vastu mingit konkreetset pakkumist või tegutsemist, et saaks liikuda edasi suunas, kus esmalt selline asi, nagu arutu hävitamine, tapmine lõppeks ja EU lõpetaks circle jerk'imise.
Ma saan aru, et praegu on paberil suuresti Putini laga. Et, vaevalt see n.ö plaan on/oli ultimaatum. Seda nõnna küll meil siin serveeritakse ja kui tahad uskuda, siis usu.
Kui see nii on, siis... mis seals ikka - päeva lõpuks peamegi olema nii tugevad, et venkudele eesti keel selgeks õpetada (if you get what I mean).
Kui idiootsustest rääkida, siis kui palju läheb raha EU'st Venemaale (ja ma ei räägi Ungarist)?
Kui idiootsustest rääkida, siis... nagu türa te teete nalja, et ma lihtsalt ostan (pmst) Lux Ekspressi pileti ja sõidan Venemaale? Nagu päriselt? Ma arvan, et kui Trump sellist asja teaks, näeks vms, siis ta teeks sellest päris hea nalja... mida ta oskab päris hästi.
No, tra pange see piir ükskord juba kinni.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Plaan on lihtne. Minema jalutamine ja kogu kupatuse euroopa kaela jätmine.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustkas resident-trumpoloog Daz Booob dešifreeriks, mis õilis kavatsus Trumpil nüüd selle rahuplaaniga on?
Leave a comment:
-
kas resident-trumpoloog Daz Booob dešifreeriks, mis õilis kavatsus Trumpil nüüd selle rahuplaaniga on?
Leave a comment:
-
Müürilehes ilmus kaheksaosaline kogupauk ERR ja Gaza teemal, tähemärkideks panustatud tõesti retsilt aega, kuid noh, kes küll seda peale nende enda võitluspoole niivõrd tõsiselt võtab...Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSee BBC kaasus oligi ju välisel initsiatiivil? Oma aeg ja koht.
Trumpi on vaenatud väga mahukalt - padruneid jagub. ERR võiks ka sellest miskit õppida.
image.png
EDIT: Meie meediapilldis need töölepingu seaduse muudatused ka liialt seksikad pole.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: