Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pelmeenid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Sõin eile neid väikeseid pelmeene. Võtsin korraga 2tk kahvli otsa ja käras küll.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kas see on saatus, et mõtlesin täna pelmeene süüa ja just nüüd on see teema Off topicut kroonimas? Ma usun küll!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Keep it simple. Keeda normaalses suuruses kõige odavamaid (ja paremaid) "Economy" pelmeene. Lisa soola. Kui pinnale kerkivad, viska nad pannile, mis on eelnevalt kuumaks aetud ning õline. Prae pelmeene keskmisel kuumusel koos kaanega kuniks pelmeenid muutuvad kergelt kuldseks. Vahepeal pead neid mõistagi ka segama, et üks pool ära ei põleks. Kui pelmeenid on mõlemalt poolt kuldsed, siis on söök valmis, lükka taldrikule ning lisa hapukoort. Ongi kogu valem. Parimad pelmeenid garanteeritud.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Scusi. Ma tegelikult alles avastan seda pelmeeni maailma. Varem mulle need ei meeldinud üldse. Suht kahetsen nüüd, et jäin ikka headest asjadest ilma lapsepõlves. Tatrapudruga seda süüa oli tõesti üsnagi rumalus. Lihtsalt ns paljalt tundub neid nõme süüa, seepärast otsingi huvitavaid lisandeid millega koos süüa. Vb peaks teema läbi lugema ja ehk saab paar head inspiratsiooni.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Proovisin eile šokolaadijäätist peekonikrõpsudega. Ei olnud hea, ei soovita.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Proovisin täna pelmeene tatrapudruga. Ei tulnud kõige parem välja, ei soovita.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Pull lugu see pelmeenilugu. Nagu ma olin enamvähem kindel, et on ainult üks õige viis pelmeenide söömiseks. Siis lisandeid silmas pidades. Aga loed siinset teemat ja igasugust roppust tehakse. Põnev. Ja levinud hapukoorele lisaks ei maini keegi ära valget sibulat, mida peaks nagu hulgi koos hapukoorega sisse ajama. Minu reaalsuses vähemalt. Ja reeglina siis praetud versioon pelmeenidest.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Siukseid pralinee komme ikka jaa.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
    Kas sa teed kommid ka pooleks, et jätkuks kauemaks?
    Siukseid pralinee komme ikka jaa. Ainult lutsukaid ei tee kuna neid pole võimalik teha.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Iceman teeks neljaks. Jätkub kauemaks.
    Peaasi, et Iceman naist ei leiaks. Pärast teeb tema ka pooleks. Jagub kauemaks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ostsin neid väikseid pelmeene (esimest korda elus). Kas peaksin poolitama, ühekaupa, kahaekaupa, .... sööma?
    Iceman teeks neljaks. Jätkub kauemaks.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ostsin neid väikseid pelmeene (esimest korda elus). Kas peaksin poolitama, ühekaupa, kahaekaupa, .... sööma?

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    wuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.
    Kas sa teed kommid ka pooleks, et jätkuks kauemaks?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Tüdruksõber/elukaaslane/naine jagab ka su suhtumist?
    Jah, talle meeldivad ka pelmeenid keedetult soolaga ja hapukoorega. Ahjutoppimine/praadimine/jne on hea kraami solkimine. Pooleks lõikamine samamoodi, mõnus vedelik läheb kõik taldriku peale kaotsi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Lihtsuses peitub võlu.
    Tüdruksõber/elukaaslane/naine jagab ka su suhtumist?

Leave a comment:

Working...
X