Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Ajateenistus!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• janno2525
    replied
    Koju saamine

Tere, kas keegi saaks mind aidata sellise küsimuse osas: olen kuulnud, et on võimalik kodus käia ka noorteajal kuna on kodus 3. aastane laps, aga selleks oleks vaja teha mingisugune avaldus või...

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rallikas poolt
    3. Juuli 2013 Tapale...
    See suveöö kauaks meelde jäi....

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    3. Juuli 2013 Tapale...

Leave a comment:

• Triklosan
    replied
    Okei, aitäh vastuse eest! Kui tihti see arstlik komisjoon toimub üldse?

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Teoorias peaks saama küll kuna järgmine päev kohe ei saadeta väkke peale arstlikku. Parem on helistada sinna kui meil saata.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Triklosan poolt
    Sõjaväe arstlik komisjon tuleb novembri lõpus, kuid viibin samal ajal välismaal. Kas on oodata mingit karistust ka, kui meiliteel neile teada anda?
    Kirjutad neile, et viibid kodumaalt väljas ning soovid uut komisjoni aega. Mul oli sama teema.

Leave a comment:

• Triklosan
    replied
    Sõjaväe arstlik komisjon tuleb novembri lõpus, kuid viibin samal ajal välismaal. Kas on oodata mingit karistust ka, kui meiliteel neile teada anda?

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Jõle kehv ilm SBK jaoks.
    Algselt postitanud kasutaja piimamees poolt

Ja elamistingimused Tapal on tõesti väga luksuslikud
    +1

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja markofkin poolt
    Kui sa ütled, et ilustatud ei olnud, siis on (all)ohvitserkond ikka hirmus viisakaks muutunud. Ise mäletan, et kui oma noortepundiga pataljoniväravast sisse vajusime, siis olid vanemad ajateenijad nagu ilkuv ahvikari ümber, seersandid röökisid nagu torust tuli ja kaader ei hoidnud ka end väga tagasi, mis puutus väljendusviisi või detsibelle. Esimese päeva õhtuks olid ikka nii tüma, et ei teadnud küll, mida oodata või mis nüüd järgmisena tuleb...

Ja elamistingimused... Wow, lihtsalt wow.
    Minul õhutõrjes oli käimas NAKi teine nädal, kui noored sisse vajuma hakkasid. Ja enne tehti kõigile õppuritele päris pikk ja põhjalik loeng teemal "kas, mida ja kuidas neile teha tohime". Igasugune füüsiline karistus (a'la kätekõverdused) meilt neile oli sellel perioodil täiesti vastunäidustatud. Seda muidugi värskelt väravast tulnud ei teadnud ja see hirm aitas meil täita põhilise eesmärgi ehk noored kohanesid kiirelt eluga kaitseväes. Muidugi oli olukordi, kus ületasime lubatu piire, kuid initsiatiiv selleks tuli nende rühmaülematelt. Ja detsibellidega ka mõni tagasi ei hoidnud- kõik olenevalt olukorrast. Asi töötas siis igatahes hästi.

Ja elamistingimused Tapal on tõesti väga luksuslikud

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja dimaggio poolt
    Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis oli vist 5-6 arvutit pataljoni peale ning 15(?) minutit kasutusaega!
    15 minutit sain mina netiaega terve noorteaja peale. Sedagi seepärast, et rühm tegi hea tulemuse metsalaagris. Tõsi, hiljem läks asi üsna vabaks, läpakas oli lahti igaõhtu ja sumedatel mai kuu õhtutel, kui reservi lõhna oli aknast juba sisse immitsemas lausa häiris,kui seeru või keegi su vestlust/muusikakuulamist/olesklemist laptopi taga segas

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jr poolt
    Karm. Arvutisaalid on vast nüüd igalpool olemas, mul oli Kupis 05-06 aasta otsa Interi tulemused raamatukogu Õhtulehest
    Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis oli vist 5-6 arvutit pataljoni peale ning 15(?) minutit kasutusaega!

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Kui sa ütled, et ilustatud ei olnud, siis on (all)ohvitserkond ikka hirmus viisakaks muutunud. Ise mäletan, et kui oma noortepundiga pataljoniväravast sisse vajusime, siis olid vanemad ajateenijad nagu ilkuv ahvikari ümber, seersandid röökisid nagu torust tuli ja kaader ei hoidnud ka end väga tagasi, mis puutus väljendusviisi või detsibelle. Esimese päeva õhtuks olid ikka nii tüma, et ei teadnud küll, mida oodata või mis nüüd järgmisena tuleb...

Ja elamistingimused... Wow, lihtsalt wow.

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Väike video esimesest päevast. Midagi hullu ei olnud ja filmimise jaoks midagi ilustatud ei olnud, nii nagu videolt näha, läks mul ka esimene päev. Mõnusa nostalgia hõngu tõi mulle selle video vaatamine. Tore kogemus oli!

Calvaga sai siis ka esimesed 3 kuud koos suurtükis oldud ühes rühmas..

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja markofkin poolt
    Nautige, härrased. Kui endal munad püksis ja kupli all vähegi midagi liigub, siis oskab iga normaalne mees ajateenistusest enda jaoks meeldiva kogemuse teha. Jõudu teenistuses!
    Parim asi, mis ma täna kuulnud olen.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    11/12 11kuud suurtükk

Leave a comment:

Töötlen...