Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Nautige, härrased. Kui endal munad püksis ja kupli all vähegi midagi liigub, siis oskab iga normaalne mees ajateenistusest enda jaoks meeldiva kogemuse teha. Jõudu teenistuses! -
Mul siin laua taga istub praegu vennike kes homme läheb Tapale. Teeme mõned õlled
Leave a comment:
-
kuhu teil's minek ka? ise sain täna just kirja, et millal arstlik on ja õnnestumise korral minek juuliLeave a comment:
-
Karm. Arvutisaalid on vast nüüd igalpool olemas, mul oli Kupis 05-06 aasta otsa Interi tulemused raamatukogu Õhtulehest
Leave a comment:
-
-
-
Sidepat, aprill 1999-aprill 2000.Me sama aastakäigu meha ju. Kus, kes, mis?Leave a comment:
-
Allergitest niipalju, et ise kannatan ka õietolmu allergia käes. Eriti hullud on mai esimesed 2 nädalat, kus nina jookseb vahetpidamata vett. Aga viimastel aastatel olen kasutanud sellist ravimit nagu Flixonase. Sõjaväes sai ka seda kasutatud ja Kevadtormil, mis jäi täpselt kriitilisse ajavahemikku, polnud mingit probleemi. Tagantjärele võib öelda ,et see pidev looduses viibimine oli tollal oluliselt valutum, kui nüüd viimased 3 aastat peale seda tsiviilis olles, kus hommikul betoonmajast väljudes hakkab mõne tunni möödudes allergia endast märku andma vaatamata ravimite kasutamisele.Leave a comment:
-
-
Ei tea, ma üle 190cm aga erilist vajadust ei tundnud lisa küsimiseks...mina sain ka ilma lisata kõhu ikka korralikult täis.Leave a comment:
-
kui ma 09/10 vist? olin, siis aasta lõpu poole kaotati Kupis see suurem ports ära. Noh..see nägi niikuinii ette, et said hommikul või õhtul 3 juustuviilu või 1 muna rohkem vms. ei mäletagi täpselt. ei midagi imelist, kuid abiks ikka. Energiakulu on seal päris korralik, niiet kõik toit läks asja ette. Õhtusöök kadus tavaliselt 1 tunniga kõhust.Leave a comment:
-
Meil oli ka mitu üsna prisket selli. Pikka maad joostes kippusid muidugi maha jääma ja seerud pidid neid kõvasti tagant utsitama aga muidu olid igati OK tüübid ja häda polnud midagi.
Topeltports oli minu ajal (99/00) meie patis selline, et seda ei jaksanud keegi ära ka suurima näljaga süüa, võeti ehk supp lisaks. Teoreetiliselt oli võimalik ka teine praad ja vist ka magustoit võtta.Leave a comment:
-
Oli meil küll sajakilone Kiisi-nimeline poiss. Ulgus ja hädaldas, slangis mis kole, aga läbi häda sai hakkama. Kerge tal ei olnud, seda kindlasti mitte, eks tal oli muid hädasid kah. Näiteks kippusid tema püksipõlved miskipärast peegliks minema - nii mustad olid, et läikisid vastu. See oli nagu mingi anekdoot või Švejki-lugu, aga no nii oli - mees pesi püksid õhtul ära ja kui hommikul kuivatusruumist võttis, viskasid püksipõlved juba lõunaks vallatuid päikeselaike... No see selleks. Aga jah, sada+ kilo ilmselt võetakse rahumeeli ära ja armu neile ei anta.Ja selline (ehk rumal) küsimus kerkis ka veel pähe, et kust maalt on inimene sõna otses mõttes liiga suur ajateenistuse läbimiseks. Oskate ehk näiteid tuua, et kui tüsedaid jõmikaid väes näinud olete või mõni tuttav ehk seetõttu pääsenud või on lihtsalt a la kergendatud kõik paksule inimesele väes?
1 tuttav kaalub (oma väidete järgi) circa 120 kilo aga välimuselt on ikka täitsa morsaga tegu, kutt ise suht kindel, et teda ei võeta, plaanib arstlikus oma veresuhkrutest ja kolestoroolidest rääkida.
Lisaks, üle 1.90 m pikkuse eest sai minu ajal lisaportsu süüa. Kuidas tänapäeval - ei tea.Leave a comment:
-
Igast elukaid oli seal. Kui sa just 200 ei kaalu, siis võtavad küll.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: