Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Üldiselt - paned avalikku foorumisse jutu ja eeldad, et vastata tohivad ainult need, kelle kandidatuuri sina oled heaks kiitnud? Kõlab ju mõistlikult.
Mõne näo tegevus on küll nõks edasi kulgenud, kui pelgalt vastamine v kujutan ma ette midagi?
Ja nagu mittemitte kuidagi ei suuda ennast tagasi hoida? Friik
2) 'Plagiaadi süüdistust' pole olnudki, vihje oli välja mõeldud jutule....kui sa selgeid sõnu ei näe/usu/tunnista ja ise midagi välja mõtled, siis okei tee, mis tahad, vanus tõttu andestan (sa olid vist see sigavana tüüp, 30+ jnejne).
On muidu mõni loogiline põhjus ka, et miks see kõiki teisi, peale Fitti enda nii jubedalt kotib?
Jaaaa, Jasper, sul tuleb see endiselt välja, vägagi sümpaatselt ma ütleks. Annan loa orbitaaljaama 'success' pildi postitamiseks.
Vincent, mida tra sina friik iga kord vahele hüppad? Fitti käsib pmis? Tunned nsm end puudutatuna? midaiganes iganes
Rein, mis sitta sa ajad, et mina kedagi plagiaadis süüdistan?
1) Mina ei süüdista, ega vihja millelegi, ainus põhjus, mis ma seda oma kasutaja alt olin nõus postitama, oli üüberlampsus, mis sellest tekstist kumas.
2) 'Plagiaadi süüdistust' pole olnudki, vihje oli välja mõeldud jutule....kui sa selgeid sõnu ei näe/usu/tunnista ja ise midagi välja mõtled, siis okei tee, mis tahad, vanus tõttu andestan (sa olid vist see sigavana tüüp, 30+ jnejne).
On muidu mõni loogiline põhjus ka, et miks see kõiki teisi, peale Fitti enda nii jubedalt kotib?
Leave a comment: