Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• HABE
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Huvitav, ma olen elus vist Mikot kõige enam sõimanud kohtunikest (või kohe pärast seda äärekohtunikku Maikelit, kelle nime nähes lähen juba ette närvi) ja siingi võiks meenutada mõne aasta tagust Tammeka-Trans mängu, kus viimase lootuse vea eest suutis kuidagi kollase võluda, kuid see selleks.

Eile oli küll väga-väga okei, igas suunas. Nii jätkata. Lasi suht jõuliselt tegutseda ka, mis mulle samuti meeldis, ja ei törtsutanud kogu aeg.

Tõsiselt huvitav, mis sind häiris.
    Võtame 2 esimest asja, mis meelde tulevad:
    1.Rande kollane? Transi mees lendas jalgadesse Tammeka mängijale, kes selle tulemusel koperdas ja Pupart vilistas vea Tammeka kahjuks ja näitas kollast.
    2.Narva mees lendas ohtliku mänguga jalaga näkku Tammeka mängijale, Pupart ei vilistanud.
    3. (äärekohtuniku jama) Äärekohtuniku silme all Martin Jõgi lendas Narva mängijale jalga, palli ei puutunud ja jättis vea fikseerimata. Anti Narva kasuks nurgalöök.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas HABE Vaata postitust
    Pupart on ikka ulme kohtunik, üks vale otsus järgneb teisele aga ikka pannakse kõige kõrgemale tasemele vilistama. KOHUTAV.
    Huvitav, ma olen elus vist Mikot kõige enam sõimanud kohtunikest (või kohe pärast seda äärekohtunikku Maikelit, kelle nime nähes lähen juba ette närvi) ja siingi võiks meenutada mõne aasta tagust Tammeka-Trans mängu, kus viimase lootuse vea eest suutis kuidagi kollase võluda, kuid see selleks.

Eile oli küll väga-väga okei, igas suunas. Nii jätkata. Lasi suht jõuliselt tegutseda ka, mis mulle samuti meeldis, ja ei törtsutanud kogu aeg.

Tõsiselt huvitav, mis sind häiris.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas HABE Vaata postitust
    Pupart on ikka ulme kohtunik, üks vale otsus järgneb teisele aga ikka pannakse kõige kõrgemale tasemele vilistama. KOHUTAV.
    mu arust on vaimustav hoopis see, et ta Kuressaare mänge vilistab – ma mäletan teda eelkõige kui seda väikest poissi, kes Kuressaare mängudel alati raevukalt trummi tagus.

Leave a comment:

• HABE
    replied

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    Vähemalt Kalju-Flora mängu puhul jääb küll mulje, et kohtunikud lubavad sel aastal natukene mehisemat mängu ja see on positiivne. Vahepeal hakati siin liigagaralt FIFA uusi soovitusi vile osas võtma. Tagajärgi oli näha kasvõi näiteks U koondiste kohtumistes, kus meie PL mängivad noored end ilmselgelt tagasi hoidsid ja sellega vastastele kerge eelise andsid. Räiged ja ohtlikud vead tuleb kindlasti ära vilistada, aga iga õlavopsu ei peaks ka mängukatkestusega premeerima.
    Samas esimese kahe vooruga on üpris suur arv punaseid kaarte juba jagatud. (Ratnikov, Kuusk, Kanter, Juhkam, Appiah, Novopashin, Pinchuk).
    Kõiki olukordi muidugi üle pole jõudnud vaadata.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Vähemalt Kalju-Flora mängu puhul jääb küll mulje, et kohtunikud lubavad sel aastal natukene mehisemat mängu ja see on positiivne. Vahepeal hakati siin liigagaralt FIFA uusi soovitusi vile osas võtma. Tagajärgi oli näha kasvõi näiteks U koondiste kohtumistes, kus meie PL mängivad noored end ilmselgelt tagasi hoidsid ja sellega vastastele kerge eelise andsid. Räiged ja ohtlikud vead tuleb kindlasti ära vilistada, aga iga õlavopsu ei peaks ka mängukatkestusega premeerima.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Üldse huvitav voor, et viiest mängust neljas lõpetas üks meeskond vähemuses.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Appiahi punane oli ikka päris random. Aga noh, Kulikov on ka aastaid oma "taset" näidanud.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas piimamees Vaata postitust
    Kuidas Kiidron vastase kägistamise eest teist kollast kaarti ei saanud?
    #mearmastametammekat
    Kägistamise eest kollane?

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Kuidas Kiidron vastase kägistamise eest teist kollast kaarti ei saanud?
    #mearmastametammekat

Leave a comment:

• ööö
    replied
    vile suht norm,aga kui kuuled seda 5m.pealt,kuidas Tohver oma vilet peab hollandlasele põhjendama siis oli see kohati naljakas

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Algselt postitas Erko Vaata postitust
    Minu meelest tegi Kristo Tohver tänases Kalju-Flora mängus väga hea partii. Väga palju raskeid otsuseid tuli vastu võtta ja sai sellega hästi hakkama.
    Väga nauditav mäng oli, lasti mängida ja ohjas kindlalt.
    Vaid 1 olukord oli, kus Valikaevile peale söödu andmist varba peale astuti korralikult - selge hilinemine kaitsja poolt= viga.

Leave a comment:

• Erko
    replied
    Minu meelest tegi Kristo Tohver tänases Kalju-Flora mängus väga hea partii. Väga palju raskeid otsuseid tuli vastu võtta ja sai sellega hästi hakkama.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Soovitan minna ka kõigil, kel puudub ambitsioon kohtunikuks hakata. See õpetab päris palju. Ise läbisin koolituse, kuid pole ühtegi suurt mängu vilistanud. Vaid turniire. Samas jalgpalliga seotud igapäevatöös andis omajagu juurde.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Kesal pole vist raske näidata,kui palju mõni vilemees on kellegi mängu törtsutanud.Aga oleks vist õiglasem otsustava vooru medalimängude ja kui juhtub lisamäng tulema siis need vilemehed väljast siia tuua.Pealtnägijad ja Radarid kutsuge ka muidugi.

Leave a comment:

Working...
X