Algselt postitas Angelo Nerazzurro
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustOled näinud oma silmadega varem? See mulle tundus ebaloomulik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustJah, see on täiesti reaalne ja loomulik.. Mingit vandenõud siin ei ole, otsi mujalt.
Kui kõik näete mis kohtunikud teevad oma salatoas, noh hea!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustOled näinud oma silmadega varem? See mulle tundus ebaloomulik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSee ei ole lavastus. See kuulub Tohveri nö mängurutiini juurde.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustsee viimane high-five ring oli kindlasti lavastus, näod on päris sellised et ok, teeme see asi ära kui pole meie asi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustArvan ka millegipärast ,et kogu keiss oli pigem nagu lavastus.
- see viimane high-five ring oli kindlasti lavastus, näod on päris sellised et ok, teeme see asi ära kui pole meie asi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustArvan ka millegipärast ,et kogu keiss oli pigem nagu lavastus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVäga hea lugu iseenesest. Kas intervjuu Tohveriga oli tõesti tehtud vahetult peale kohtumise lõppu või oli mehel aega oma teksti mõned päevad sättida?
Leave a comment:
-
Väga hea lugu iseenesest. Kas intervjuu Tohveriga oli tõesti tehtud vahetult peale kohtumise lõppu või oli mehel aega oma teksti mõned päevad sättida?
Leave a comment:
-
Frischeri kehakeel ja olek tundus mulle küll selline ebalev. Närv oli sees ja polnud oma otsuses justkui 100% kindel.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: